съвет за 11.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 9.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 9.09.2022: Време е да се свържете с вътрешното аз, да се посветите на емоционалното ви състояние. Практикуването на любов към себе си носи благополучие и добро настроение.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

 Вашият съвет на астролога за днес, 9.09.2022, според зодията

Съвет за 9.09.2022 зодия ОВЕН

Що се отнася до работата, ако решите да действате в сянка, днес е денят, в който можете да постигнете завидни успехи по пътя си.

Съвет за 9.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Ще успеете да реализирате голяма част от идеите си. Не се страхувайте да ги споделите с партньора си. Денят е благоприятен и за разширяване на професионалните знания.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 9 септември 2022: Днес наистина имате шансът най-сетне да се влюбите! Не отказвайте покана за парти, наистина имате нужда от почивка и всички шансове да срещнете правилния човек.

Съвет за 9.09.2022 зодия РАК

Някои неща от миналото трябва да се загърбят и да се концентрирате върху бъдещето. Не губете време напразно – започнете да действате. Много възможности ви очакват.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Подкрепете любимия човек, защото той го очаква от вас и го заслужава. Това ще укрепи връзката ви и ще ободри взаимоотношенията ви.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Ще бъдете толкова успешни в общуването с другите, че ще забравите за критиките, измамите и провокациите. Опитайте се да не коментирате нищо важно, което пряко ви засяга.

Съвет за 9.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Днес можете да поставите някои от основите за бъдещето. Използвайте времето си по най-добрият начин, като мислите за бъдещи успехи.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Разчитайте на силната си интуиция. Някои неща във вашата среда не могат да бъдат пренебрегнати.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 9 септември 2022: Положителната ви нагласа днес ще бъде повече от достатъчна, за да преодолеете дистанцията в личните отношения. Не мечтаете за нещо невъзможно, но разбирате, че всичко е възможно.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Правете това, което ви носи увереност и добро настроение. Не се обезсърчавайте, ако не получите подкрепа от тези, от които я очаквате.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Вашите лични проекти, особено тези, които включват други хора, може да се сблъскат с определени пречки днес. Най-важното е да не се отчайвате и да държите контрола. Трябва да се съсредоточите върху крайните резултати.

РИБИ, вашият съвет за днес

Мислите за семейството си и за обещанията, които сте им дали. Днес е моментът да ги направите. Не позволявайте на внезапните ангажименти да ви попречат.

Tagged , , , , , , , ,
на горе