ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)

дневен хороскоп за 11 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)

Дневен хороскоп за 9 септември 2022: Хороскопът обещава: Днес е сто процента вашият ден, ако се занимавате с интелектуална работа или се квалифицирате в нещо ново! Звездите в този ден непременно ще стимулират бистротата на ума, постоянството и способността за дълбок анализ. В допълнение към всичко това, вашата интуиция също ще работи перфектно днес, можете спокойно да разчитате на отлични резултати в много аспекти. Но работата в екип, за разлика от самостоятелната работа, днес не обещава бързи резултати. Но нека това не ви повлиява по никакъв начин на ефективността и настроението.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата

Пълнолунието на 10 септември ще донесе финансово благополучие и неочакван просперитет на 3 зодии

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

Мушкато – какво лекува?

ВОДА от СТАФИДИ

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 9 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 9 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 9 септември, няма да бъдете преследвани от логиката на Шерлок Холмс: по даден въпрос ще искате да приложите на практика дедуктивния метод. Аналитичното мислене е хубаво нещо, но не всички области на живота са основани на него. Не се опитвайте да го прилагате личните ви отношения с близък човек. Но на работа или в курса по квалификация днес можете да покажете своя рационален подход. Хороскопът вещае, че този ден е добър за анализи и придобиване на знания, особено в областта на природните науки. Много лесно ще успявате да намерите решението на сложна математическа задача или гениален начин за изчисляване на лихвите по ипотека.

Дневен хороскоп за 9 септември 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Ако напоследък много мислите за нещо, то днес най-накрая е моментът да изречете тези мисли на глас! Ако чувствате, че мислите не се побират в главата ви или сте напълно объркани, не можете да разрешите някакъв проблем и се нуждаете от свеж поглед и съвет отвън, хороскопът ви съветва, че точно сега е най-добрият ден за това. Някой от вашите приятели или колеги днес определено ще ви обърне внимание и ще ви помогне да подредите всичко.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес е много вероятно да срещнете с някой, който убедително ще опровергае вашите убеждения или дори ще ви принуди да промените радикално гледната си точка по даден въпрос. Разбира се, ще се опитате да запазите защитата си и да подкрепите мнението си по най-добрия начин, но хороскопът ви съветва да не продължавате напред в този ден, отваряйки сърцето и ума си за нови идеи. Не трябва да губите време по грешен път, поради упоритост, защото коригирането на гледната ви точка е по-лесно, отколкото да тръгнете по грешния път. Затова днес, преди да спорите, потърсете нещо рационално в думите на опонента си.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 9 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Днес, 9 септември е чудесен ден за вас да придобиете нови знания! Хороскопът ви съветва да отворите ума си за нещо ново: четете, общувайте, пътувайте, запишете се за курсове и майсторски класове, посещавайте театри, музеи и кино! Този ден е добър и за предаване на умения. Вместо да се сърдите на колегата, заради грешката му, дайте му съвет как следващия път да я избегне. Вместо, да оставяте детето си само с екрана, научете го да прави нещо вкъщи. Днес сте надарени с търпението, необходимо за ефективно обучение. Страхотна възможност да направите света около вас малко по-добър!

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес е много важно да получите пълна информация по въпрос, който твърде много ви интересува. Ако трябва да направите скъпа покупка или да подпишете договор, внимателно прочетете договора и проучете всички инструкции. Същото важи и за всеки друг бизнес: хороскопът вещае, че днес не трябва да разчитате на интуицията – само балансиран логичен подход ще ви помогне да вземете правилното решение. Освен това, имате шанс днес случайно да разберете нечия тайна. Ако това се случи, пазете го в тайна, не го споделяйте с никого, колкото и голямо да е изкушението.

Дневен хороскоп за 9 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 9 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес можете да грабнете десет неща едновременно и, въпреки постоянните спънки, да се справите еднакво успешно с всяко от тях! Дори под натиска на крайните срокове и натиска на обстоятелствата, вие ще можете да постигнете резултати, като запазите усмивката на просветен човек на лицето си. Е, дни като този не се случват често и трябва да използвате максимално днешната енергия! Хороскопът обещава: след като сте събрали всички бонуси от този ден, ще можете да постигнете значителен напредък, дори по онези въпроси, които се считат за пренебрегнати или неразрешими.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Хороскопът предупреждава: днес имате шанс да попаднете в ситуация „един срещу всички“ – няма да имате шанс в неравна битка с отбора. Ето защо, в този ден трябва да действате по-хитро и да не се противопоставяте директно на обществеността: убедите всеки член на екипа на ваша страна поотделно. Ако трябва да убедите група хора в нещо днес, говорете с всеки един насаме или лично лице в лице с лидера на групата. Друг съвет на хороскопа: през този ден не се опитвайте да правите няколко неща едновременно. Днес си струва да се съсредоточите само върху една основна задача.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес е много вероятно да се срещнете с  интересни хора или да получите голяма порция нова информация. Ще трябва да използвате всеки къс от паметта си, за да съхранявате нови имена, лица или факти. Но тъй като днес вашите умствени способности са изострени до краен предел, това зависи от вас! Достатъчно е да се концентрирате и всичко ще стане възможно – дори това, което на пръв поглед изглежда невероятно трудно за вас. Днес е добър ден за интервю, голяма презентация, първа среща, излизане или всяка друга ситуация, в която трябва да направите изключително първо впечатление и да заявите вашия интелект.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

За да избегнете недоразумения, днес трябва да се опитате да се изразявате възможно най-ясно, без скрит смисъл. Запомнете: хората са склонни да измислят това, което изобщо не сте имали в предвид и не към по-добро, така че опитайте днес да ги лишите от възможността да изкривят вашите намерения или думи. Вашата цел в този ден не е да намерите компромис, а ясно да предадете своята визия за ситуацията на другите. Също така, хороскопът ви съветва да внимавате с хора, които говорят едно, а правят друго. Колкото и да искате да намерите общ език с тях, днес това няма да е най-добрата идея.

Дневен хороскоп за 9 септември 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес само вие самите можете да станете основната пречка по пътя към успеха. Мързелът, страхът или комплексите могат да ви попречат да постигнете това, което искрено желаете. Хороскопът вещае: днес звездите са на ваша страна! Отхвърлете съмненията и вървете към целта си! Преодолявайки себе си в този ден, получавате шанс за положителна промяна в кариерата или в отношенията с човек, който държи на вас. Денят е много благоприятен и за придобиване на нови умения и знания: трябва най-накрая да проучите въпроса, който отдавна е занимавал вашето въображение.

Дневен хороскоп за 9 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 9 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Възможно е повече от всичко на света днес да искате да останете неутрални и да не се замесвате в нищо. Хороскопът обаче ви предупреждава: малко вероятно е този ден да заемете неутрална позиция, постоянно ще усещате, че сте по ръба. Обстоятелствата или околните ще ви принудят да изразите мнение или да изберете страна в спор. Е, невъзможно е да бъдете добри в очите на всички, основното е да не противоречите на собствените си убеждения и принципи. Звездите от хороскопа съветват в този ден да слушате сърцето си и най-малко да разчитате на чужди съвети.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 9 септември, не трябва да влизате в спорове: пак няма да можете да докажете нищо, но е много вероятно да си създадете врагове. Очаквайте да получите несправедливо мъмрене, но хороскопът не ви съветва да се оправдавате днес. По-разумно е да подготвите най-неоспоримите аргументи и доказателства за вашата невинност и едва след това да говорите с нарушителя, особено ако това е вашият лидер или учител. Като цяло, е по-добре да отложите решаването на всякакви конфликти и спорни въпроси за друг ден.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе