ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)

пътят към мечтите
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)

Любовен хороскоп за 9 септември 2022: Успехът в любовните дела днес очаква всички, които не се страхуват да действат решително и да постигнат своето: принцесите в кулите са в очакване, печелят само онези, които се борят за щастието си! Ако се надявате да спечелите нечие сърце или да подтикнете любимия човек да направи следващата стъпка в една връзка, не стойте на едно място, а бъдете възможно най-активни. Единственото нещо, за което хороскопът ви предупреждава, е грубостта в думите и категоричните изказвания. Нека вашият избраник разбере, че неговото мнение е важно за вас.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Тайната маска за красота на София Лорен

Всичко за ползите от маслините

Притча за трите въпроса на ЖИТЕЙСКАТА ФИЛОСОФИЯ

Лесни плънки за тарталети

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 9 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 9 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес сте изключително взискателни към семейството си, което едва ли ще им хареса. Още от сутринта може да чувствате напрежение към околните. За да избегнете ненужен конфликт, ще трябва да контролирате поведението си: няма нужда да сте толкова придирчиви! Поради днешния перфекционизъм съществува риск да останете недоволни от всяка постъпка или дума на любимия човек, дори ако той реши да организира романтична вечеря или друга приятна изненада. Хороскопът ви препоръчва да търсите причината за недоволството в себе си: изглежда, че нещо не ви позволява да се отпуснете.

Любовен хороскоп за 9 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 9 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес имате нужда от поверителен разговор с вашата сродна душа. Бъдете искрени, обсъдете вашите планове или идеи, за да получите мнението на любимия човек. Освен това, любовният хороскоп ви съветва, че трябва да приложите повече фантазия в интимната среда, като помните, че разнообразието е горивото за огъня на страстта. Ако имате предвид добър човек, разговор лице в лице ще ви помогне да се сближите с него днес. В този ден можете да удивите всеки с нестандартен подход и оригиналност на мисленето.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 9 септември, хороскопът е много разнообразен. Ако сте жена, ще бъдете загадъчна дори за себе си! Настроението ви е като ветропоказател на кула, променливо и непредвидимо, а думите и действията може да са лишени от обичайната логика. Това може да породи цял набор от реакции у любимия – от възхищение до раздразнение. Във вторият случай хороскопът ви съветва да припомните на избраника си думите на Оскар Уайлд: „Жената е създадена, за да бъде обичана, а не разбирана“. Ако сте мъж, то в този ден може да изпитате и душевни вълнения. За вас, господа Близнаци, звездите препоръчват днес среща с изкуството: опера или пиеса за любовта, романтична комедия или драма ще паснат идеално на настроението ви!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 9 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 9 септември, вашата звезда буквално ще блести и ще сияе, а вие ще искате леко, безгрижно забавление. Не се съпротивлявайте на тези импулси! Това е страхотно време за свободните Раци. Веднъж попаднали в правилната компания, можете да станете негов център и да привлечете вниманието на приятен непознат или очарователен непознат. На семейните Раци в този ден се препоръчва да зарадват сродната си душа с порция сладки шеги и удобства. Хороскопът ви съветва днес да не сдържате игривостта си, това ще бъде от полза както за околните, така и за вас самите: не винаги е едно и също да бъдете отговорни и сериозни!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес е вашият ден на радостта. Някой може да ви каже толкова важни и дългоочаквани думи. Любовта и романтиката в този ден могат да ви връхлетят съвсем внезапно и неочаквано, така че хороскопът ви съветва да сте готови от сутринта. Освежете лицето си, оформете прическата си, облечете нещо красиво и очаквайте всичко най-добро със загадъчна усмивка на лицето. Където и да сте днес и каквото и да правите, денят обещава да донесе приповдигнато настроение и водовъртеж от ярки, живи емоции в отношенията с противоположния пол. От това си струва да се възползвате напълно!

Любовен хороскоп за 9 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Откровен разговор – това е лекарството за всички проблеми, което със сигурност трябва да се приложи днес! Вечерта, на романтичната вечеря, трябва да поговорите с любимия човек за отношенията и ако ситуацията е узряла, едва доловимо намекнете, че е време да преминете към нов етап. И за да бъде разговорът продуктивен, можете да зарадвате избрания с масаж, който плавно се превръща в нощ на любовта. Звездите на хороскопа твърдят, че именно в такава релаксираща среда ще можете, не само да се доближите с още една крачка по-близо до сродната си душа, но и да събудите страстен водовъртеж от нови емоции и чувства!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днешната ви общителност може да доведе до нов кръг в отношения с човек, който го е грижа за вас. Ако искате, ще можете да говорите с избрания на всяка тема. Същото важи и за приятели и дори за непознати: днес вие сте напълно способни да играете ролята на изповедник. Хороскопът предлага този ден да слушате внимателно откровенията – има голяма вероятност да получите информация, която е важна за сърдечните ви дела. И, ако успеете да се превърнете в спасителна „жилетка“ за някого, когото харесвате, шансовете да продължите да утешавате с прегръдки ще нараснат до рекордни стойности!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 9 септември, ще привличате вниманието на другите, особено на противоположния пол като с магнит. Вие сте весели, забавни, позитивни и малко ексцентрични! Този ден е подходящ за публични изяви – можете да завладеете публиката със своя невероятен чар. Вероятни са нови романтични запознанства. Хороскопът ви предсказва, че новите хора, които срещнете днес, могат да повлияят положително на личния ви живот. Затова в този ден не бива да седите вкъщи, защото, както гласи мъдрата приказка под легнал камък вода не тече, ползвайте благоволението на звездите!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, дори любимия човек едва ли ще може да разбере причината за мълчаливите упреци, изписани на лицето ви, но хороскопът ви уверява, че причината е проста – днес рискувате да станете жертва на сезонна меланхолия. За да не отричате романтичните перспективи на деня и особено вечерта, трябва да се опитате да се контролирате. Всички лесни за изпълнение действия ще помогнат за това, например ободряваща разходка, половин час сън през деня, както и повече свежи зеленчуци и плодове в диетата.

Любовен хороскоп за 9 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес, независимо от пола, ще искате да сте в прегръдките на любимия човек: наистина имате нужда от топлина и интимност. Желанието ви е разбираемо, но трябва да имате търпение – хороскопът обещава, че времето ви ще дойде едва в късния следобед. Днес е идеален ден да се съберете и да започнете да решавате всички неотложни въпроси. Отидете на правилните места, говорете с правилните хора и тогава можете да се отпуснете. Днес и най-силният човек има нужда от насърчителна доза прегръдки. И повярвайте ми, ще го направите!

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 септември 2022 (петък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днешният ден е рискован, относно евентуална конфронтация с любимия човек. Има шанс по някакъв въпрос мненията ви да не се засичат. Хороскопът обаче успокоява: дори и по-сериозно недоразумение в този ден може да завърши с духовно помирение, ако не си позволите да се обидите един друг. Ако сте необвързани, тогава трябва да обърнете внимание с кого се спречквате. Възможно е този човек да не е безразличен към вас. Освен това, в този ден ще почувствате желание да градите романтични планове, а понякога и въздушни замъци.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 9 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Напълно възможно е днес на романтичният ви небосклон да изгрее нова звезда. Във вашето обкръжение може да се появи някой, който ще накара сърцето ви да бие по-бързо. Рибите във връзка също няма да скучаят – половинката ви в този ден е способна на ексцентрични постъпки и оригинални предложения. Ако го направят, хороскопът силно препоръчва да се съгласите с тях. Колкото и налудничава да изглежда идеята, страхотно е да опитате нещо ново в този ден. Ако сте изправени пред избор в любовта, днес можете умишлено да провокирате кандидатите за вашето сърце, за да ги видите в реална ситуация.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе