съвет за 14.08.2022
Астрология

СЪВЕТ за 10.08.2022 към всяка зодия

Съвет за 10.08.2022: Няма нужда да се съмнявате или страхувате от всичко, което ще ви се случи през този ден. Ще започнете да се променяте вътрешно, което ще окаже въздействие и върху външният ви облик.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Силна магнитна буря достигна до Земята

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)

 Вашият съвет на астролога за днес, 10.08.2022, според зодията

Съвет за 10.08.2022 зодия ОВЕН

Животът е един кръговрат, затова, когато нещо идва или си отива – не страдайте и не се съпротивлявате. Оставите всичко да си отиде с благодарност.

Съвет за 10.08.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Доверете се на всичко, което се случва в животът ви, само тогава ще видите, че всичко, което се случва, винаги е било за ваше добро.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 10 август 2022: Доверете се на себе си и на вашият личен избор. Докато се съмнявате, можете да пропуснете шансовете си.

Съвет за 10.08.2022 зодия РАК

Това, от което се нуждаете днес, „само ще дойде в ръцете ви“. Не се отказвайте, не се притеснявайте, ако не можете да го направите.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Време е да поискате прошка от близките си, дори и да не се чувствате виновни. Може да не сте усетили как сте направили нещо необмислено спрямо близък човек.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Днес е важно да спазвате основният закон на просперитета – за да получите нещо, трябва първо да дадете, но задължително да е от сърце.

Съвет за 10.08.2022 зодия ВЕЗНИ

Споделете грижа, топлина, позитив – и това определено ще се върне при вас. Направете нещо благотворително, помогнете на някой, който има нужда.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН             

В общуването контролирайте емоциите си, всичко натрупано вътре може да търси изход, но това не винаги е правилно.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 10 август 2022: По-добре е да се заемете с творческо хоби или да посетите творческо събитие, защото това ще ви успокои и ще облекчи натрупания стрес.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Напишете на хартия всичко, което искате да постигнете, това ще придаде още по-голяма енергийна „тежест“ на вашите планове.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Научете се да цените, обичате и приемате живота във всичките му проявления. Създайте своята реалност, направете я наситена и ярка.

РИБИ, вашият съвет за днес

Вашата мъдрост днес е достатъчна, за да направите правилните избори, както и да осъществите някои благоприятни промени в живота си. Дайте начало на нещо ново.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе