ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)

любовен хороскоп за октомври 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)

Любовен хороскоп за 10 август 2022: Днес отношенията между любимите хора могат да бъдат засенчени от категорични изявления и от двете страни. Хороскопът не ви съветва да се опитвате на всяка цена да убедите сродната си душа във вашата правота. По-добре се съсредоточете върху решаването на проблемите идващи от външни източници. Днес ще бъдете в състояние да преодолеете всяка трудност. Освен това денят е идеален за тези, които кроят планове, но не смеят да предприемат решителна стъпка.     

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)

10 ПРИЧИНИ ВСЕКИ ДА ПИЕ ТОПЛА ВОДА С КУРКУМА ВСЯКА СУТРИН

Фолиева киселина (витамин В9) – защо е толкова важна?

Щастието е заразно – вярно ли е това и можем ли бъдем негови носители и преносители?

Кое е вашето ТОТЕМНО ЖИВОТНО (ваш небесен закрилник, духовен водач) според зодията?

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 10 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 10 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 10 август, романтичните контакти могат да донесат на Овните, не само приятни моменти, а дори вълшебни. Постоянните съюзи ще наблегнат на изясняване на дългогодишни болезнени различия. Започването на нов роман ще бъде леко възпрепятствано от неприятната комбинация от обстоятелства или проекция на предишни страдания, върху новия партньор (или върху целия противоположен пол). Не допускайте тази трудно простима грешка!

Любовен хороскоп за 10 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 10 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Влюбеният Телец трябва да се възползва от добрите моменти на този ден, тъй като скоро ситуацията ще се промени и може да стане по-малко комфортна. Не трябва да обръщате твърде много внимание на познатите недостатъци: днес те не пречат на изразяването на взаимни чувства. По-добре е да не отлагате срещата до късно вечерта.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес влюбените Близнаци не са в най-добрата си форма или пък в съвсем лошо настроение. Те могат да бъдат мнителни или психически уязвими до вечерта, да преживеят реална или въображаема загуба. Само с наближаването на нощта настроението им ще започне постепенно да се уравновесява. Не е подходящият момент за важни срещи или разговори по наболели теми.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 10 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 10 август, съдбата на връзките е в ръцете на партньора, но вие, Раци, също ще имате личен принос за хода на събитията. Например, с правилната или грешната си емоционална реакция относно стъпките на сродната душа. Дори при взаимни претенции ще бъде трудно да се скарате: взаимното привличане, фаталната привързаност или нотката на ранена гордост са твърде силни.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес любовта няма да се превърне в източник на хармония за Лъва. Много Лъвове не са самоуверени, подозрителни, болезнено реагиращи на дребни неща. Те могат да крият нещо от партньора си до последния момент или да го подозират в нещо. В такива дни срещата е нежелателна: има голяма вероятност от недоразумение или проблеми в нейния ход.

Любовен хороскоп за 10 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес Девите могат да преживеят криза в любовта. В зависимост от ситуацията това ще се превърне в съществен момент в любовната сага или ще загатне за нейното по-нататъшно развитие. Чрез рационалното си мислене, типично за Девите, вие лесно ще намерите извинение да продължите – особено ако чувствата са силни и романтиката се корени в скъпото за сърцата ви минало.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Звездите предвещават на Везните, че днес са уязвими в отношенията и в ежедневието. Тези, които са в трайна връзка могат да реагират прекомерно на дългогодишни проблеми и да бъдат мега-докачливи. Опитът да започнете романтика от нулата може да се провали, поради различни причини, от фатални външни бариери до лошо отношение.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 10 август, влюбените Скорпиони трябва да използват по-активно възможностите на този ден: въпреки всичките му недостатъци, той ви позволява да поддържате хармония в отношенията. Дори и ситуацията да не е съвсем успешна, Скорпионите ще се справят перфектно с всичко. Но не трябва да отлагат срещата до вечерта: нещо ще се промени с не особено голяма полза.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Обстоятелствата в този ден не позволяват на Стрелците да отметнат настоящите или минали любовни проблеми – но намекват, че те са към своя край. За да вървят нещата по-бързо, е важно да не затваряте очите си за болезнените точки и да ги отработите. За лесен флирт и начало на нова връзка е по-добре да не избирате този ден.

Любовен хороскоп за 10 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес звездите вещаят за Козирозите, че любовната хармония има нужда от тяхната активна подкрепа. Важно е да не кипите в емоциите си, чувствата трябва да намерят изход. Използвайте всеки повод, за да изградите доверие в любовните ви отношения и да реализирате взаимни чувствени желания. Не забравяйте, че най-лесно можете да постигнете това през вечерта.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 август 2022 (сряда)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, 10 август, звездите не обещават на Водолеите спокойна любовна идилия. Отрицателен нюанс от миналото или някаква тайна, която може да ви подкопае отвътре, не се очаква да излезе на преден план. Новите симпатии днес ще се установяват малко по-трудно или нямат шанс. В близките отношения партньорите трябва да бъдат по-деликатни един към друг.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 10 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

В любовните отношения на Рибите се очертава преходен етап. Неуспешните и почти без бъдещ потенциал романи са близо до завършване, но мекосърдечните Риби често са готови да дадат още един шанс на своят обожател (или на себе си). В щастливите съюзи наближава по-малко комфортен период, важно е да оцените и укрепите съществуващата хармония на всички нива.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе