съвет за 2.10.2022
Астрология

Съвет за 1.10.2022 към всяка зодия

Съвет за 1.10.2022: Хубав ден, звездите са на ваша страна, споделете положителната енергия с хората, които обичате. Ако отдавна се каните да направите подарък на някого, направете го днес.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 1 октомври 2022

Любовен хороскоп за 1 октомври 2022

Силна магнитна буря в първият ден на октомври 2022

Духовни практики за щастие

Загадъчен и вълнуващ: за 3 зодии Октомври 2022 ще бъде страхотен

ЙОД – МОЩНО ОРЪЖИЕ ПРИ ВИРУСИ И ИНФЕКЦИИ

Астрологичният съвет за 1.10.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 1.10.2022 зодия ОВЕН

Без значение колко човека ще се опитват да ви ядосат днес, трябва да запазите спокойствие и да не се поддавате. Единствената причина, поради която се държат по този начин, е, че очакват вашата остра реакция.

Съвет за 1.10.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Опитайте се да гледате на нещата с отворени очи, за да ги видите такива, каквито са в действителност, а не такива, каквито другите ги представят.

БЛИЗНАЦИ

Днес, 1.10.2022, вашите умения за убеждаване ще бъдат в най-голямата си мощ. Можете да убедите почти всеки да направи почти всичко, което искате. Използвайте този дар САМО за добро!

Съвет за 1.10.2022 зодия РАК

Съперниците ще направят всичко възможно, за да осуетят целта ви. Игнорирайте ги и продължете напред, усилията ще са напразни. Ако вашият успех обижда някой, това е негов проблем, не ваш.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Днес трябва да се свържете с близки и приятели, за да разсеете всички съществуващи различия. Всички съмнения, които са имали относно вас, ще бъдат изяснени.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Днес, 1.10.2022, Вселената иска да се забавлявате. Днес можете да срещнете човек, който ще накара сърцето ви да бие лудо. Усмихнете му се, късметът е на ваша страна.

Астро съвет за зодия ВЕЗНИ

Ако сте от тези, които рядко показват чувствата си, днес ще изпитате положителни емоции. Ако сте пазили любовта си към някого в тайна, сега е моментът да я разкриете.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Ако срещнете човек, с който може да станете повече от приятели, а другите не разбират връзката ви, не ги слушайте. Вярвайте само на чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 1.10.2022: Не приемайте работата прекалено на сериозно, малко по-лекият подход може да бъде още по-възнаграждаващ.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Не разпилявайте енергията си в дузина различни посоки, няма да спечелите от това. Каква е вашата амбиция №1? Направете я единствената си цел за близкото бъдеще.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Не може да се очаква да знаете всичко за хората, които обичате. Не се укорявайте, ако не сте забелязали нещо важно.

РИБИ, вашият съвет за днес

Трябва да се придържате към компанията на близките, това може да ви донесе много положителни емоции и да ви зареди за цяла седмица напред.

Tagged , , , , , , , ,
на горе