стрелец-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

СТРЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

Стрелец-хороскоп за юли 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Стрелец? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития през касаещи първия летен месец – точна астрологична прогноза. Стрелец-хороскоп за юли включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за юли 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за юли 2023

РАК-хороскоп за юли 2023

Стрелец-хороскоп за юли 2023: обща прогноза

стрелец-хороскоп за юли

Стрелец-хороскоп за юли, през този месец ви очакват трудни задачи, над които ще трябва доста да се потрудите. Не се страхувайте да поемате рискове и да правите грешки, отхвърляйте съмненията и тогава ще излезете победител от всяка трудна ситуация. Търсете нестандартни решения, съобразявайки се с личните интереси, но не и в ущърб на близките. И когато го направите, можете да мислите за ваканция, за да си починете добре.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Мечтите се сбъдват!“

Стрелец-хороскоп за юли 2023: здравен хороскоп

Стрелец, в натоварения работен график се опитайте да не забравяте за здравето си. Не пренебрегвайте профилактиката. Очите също са изложени на риск. Пазете ги от прекомерен стрес, слънце и вода. Правете чести почивки, докато работите на компютъра.

Що се отнася до красотата, по-добре е да се въздържате от нови продукти и тестове. Използвайте доказани козметични препарати и народни методи.

Стрелец-хороскоп за юли 2023: любов и взаимоотношения 

стрелец-хороскоп за юли

Стрелец, любовно-романтичната тема ще остане на заден план през юли. Голяма част от вниманието ви ще бъде ангажирано в работата. В живота на семейния Стрелец всичко ще върви според правилата. Препоръчително е да не излизате от утъпкания път: обръщайте по-малко внимание на домашните дреболии и намалете изискванията към членовете  на семейството.

Звездите обещават запознанство с красиво ухажване и романтични приключения. Въпреки това, не губете разума си и не се забърквайте в сериозни проблеми, особено след 22 юли.

Стрелец-хороскоп за юли 2023: финансов и работен хороскоп  

Стрелец, през целия юли ще бъдете в състояние на творчески подем. Искате да преместите планини, за да се изкачите до върха на кариерната стълбица. И обстоятелствата ще бъдат във ваша полза, ако се настроите на битката и не отстъпите от плана си. Въпреки това, преди да започнете нещо, планирайте всичките си стъпки внимателно и подробно. Преценявайте желанията и възможностите, не надценявайте, но и не подценявайте.

В материално отношение има предпоставки за увеличаване на доходите. Първоначално това може да са еднократни парични постъпления, но след това имат шанс да се оформят в перманентни доходи.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Лао Дзъ: „Успехът е толкова опасен, колкото и провалът. Какво означава, че успехът е толкова опасен, колкото и провалът? Когато се изкачвате по стълба нагоре или слизате надолу, позицията е несигурна. Когато стоите с двата крака на земята, винаги ще пазите равновесие. Погледнете на света като продължение на себе си. Доверете се на нещата. Обичайте света като себе си, тогава можете да се погрижите за всичко.

Таро-прогноза за зодия Стрелец – юли 2023

Юли ще се проведе под егидата на картата Страницата на мечовете. Възможно е да има неочаквани новини, които ще доведат до промени. Благодарение на вашата изобретателност ще можете да се справите с всички задачи, които съдбата ви подхвърля. Говорете за всичко както е, наричайте нещата с истинските им имена. Вашето мото: който се съмнява, той губи. Опасността на настоящия момент се крие в опитите да се поемат едновременно няколко дела, които рискуват да останат недовършени. Има и възможност някой да разпространява клюки за вас, а някой, когото сте смятали за приятел, да ви е враг. Не обръщайте внимание и не подреждайте нещата.

Стрелец-хороскоп за юли 2023: астрологичен съвет 

стрелец-хороскоп за юли

Вие сте в центъра на потока от събития. Това е благоприятна ситуация, която ви дава предимство. Предстои нещо ново и непознато, но трябва да се подготвите за него. Забавете се с начинания, огледайте се, дайте си кратка пауза и продължете. Помнете, че не влизате в една и съща река два пъти. Не се подавайте на изкушението да повторите нещо от миналото, освободете се от това моментно увлечение и тогава всичките ви желания ще се сбъднат.

ЛЪВ-хороскоп за юли 2023

ДЕВА-хороскоп за юли 2023

ВЕЗНИ-хороскоп за юли 2023

СКОРПИОН-хороскоп за юли 2023

СТРЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023 Избор на мебели за двора

Tagged , , ,
на горе