дева-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ДЕВА-хороскоп за юли 2023

Дева-хороскоп за юли 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Дева? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития през касаещи първия летен месец – точна астрологична прогноза. Дева-хороскоп за юли включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за юли 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за юли 2023

РАК-хороскоп за юли 2023

Дева-хороскоп за юли 2023: обща прогноза

дева-хороскоп за юли

Дева, вашата управляваща планета Меркурий остава в знака Рак почти през целия юли и това е мястото на вашия голям късмет, сбъдване на желания и приятни изненади. Така че, ще имате много причини за добро настроение: добра атмосфера на работа и у дома, ранно изпълнение на всички ваши идеи. Време е да правите планове за бъдещето и да предприемете активни стъпки за пълно преустройство на живота си. Не стойте на едно място, а действайте. Правейки това, вие ще помогнете на съдбата да ви доведе до успех.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „За всичко има решение“!

Дева-хороскоп за юли 2023: здравен хороскоп

Дева, вашето здраве и благополучие до голяма степен зависят от състоянието на ума. В никакъв случай не го оставяйте да се понижи. Оптимистичният поглед върху живота ще отнеме всички болести от вас. Прогонете негативните емоции и раздразнението чрез общуване с природата. Добре е, ако цялото семейство може да отиде на почивка. Обещава много забавления и приятни изживявания. Постарайте се поне един уикенд да бъдете сред природата, излезте в гората за билки и горски плодове.

Дева-хороскоп за юли 2023: любов и взаимоотношения 

дева-хороскоп за юли

Дева, звездите все още не са обещали съдбовно запознанство на необвързаните Деви, но ухажвания и комплименти – колкото искаш. За да очаровате своите избраници, разкажете повече за себе си, своите интереси и предпочитания. Чувствайте се свободни да задавате и вашите въпроси, питайте за всичко лесно и естествено.

В живота на семейните Деви всичко върви добре и дори щастливо. За хармония в една любовна връзка е необходимо само взаимно участие и желание. Правете всичко заедно, измисляйте развлечения, експериментирайте и веднага щом можете, добавете разнообразие към живота. Не се затваряйте в своя уютен малък свят – излезте в света, общувайте с други хора.

Дева-хороскоп за юли 2023: финансов и работен хороскоп  

Дева, в професионалните дела късметът ще бъде решаващият фактор за успех, така че дори и да възникнат пречки и трудности в работния процес, не спирайте. Преодолейте ги, без да поглеждате назад, тогава помощта ще дойде в най-решаващия момент. Сега е добър момент да надградите уменията си. В бъдеще това ще изиграе положителна роля в кариерата ви.

От финансова гледна точка всичко е наред. Обстоятелствата могат да се развият по такъв начин, че внезапно да се появи нов източник на доходи, който да се трансформира от временен в постоянен. Не се препоръчва обаче да хвърляте пари на вятъра и да ги харчите за ненужни вещи.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Григорий: „Всичко в света е несъвършено, болезнено, нестабилно, трудно. Но да видиш това, да не се вкопчваш в стабилността, в облекчението, в комфорта, е първата стъпка към стабилност в празнотата. Щастието не е заместител на живота. Това е самият живот, отворен към дълбочината, с всичките му несгоди, но и със силата, която дълбочината дава. Бог, скрит в дълбините, не ни застрахова от нещастия, но ни дава сила да издържим нещастията и, загубили всичко, да започнем живота наново.“

Таро-прогноза за зодия Дева – юли 2023

Вашата карта е Седем чаши, която обикновено сигнализира за емоционални смущения. Може би сте в известно объркване поради необходимостта да направите избор в нещо. Картата предупреждава, че нещата всъщност не са такива, каквито изглеждат. Затова е по-добре да играете на сигурно и да отложите решението, докато не съберете достатъчно информация. Намерете смелостта в себе си да общувате с тъмната страна на собственото си „аз“ и подсъзнанието. Всяко творчество и духовни практики ще бъдат безценна помощ в това. Познайте своята уникалност и оригиналност.

Дева-хороскоп за юли 2023: астрологичен съвет 

хороскоп за дева

Дева-хороскоп за юли: трябва да изчакате известно време, за да намерите баланс. Не се опитвайте да атакувате физически, вижте бъдещето с чувства и интуиция. Можете да плувате в течението на живота, без да се привързвате към нещата и без да се натоварвате с връзки. Останете където сте и медитирайте върху вътрешната същност на явленията. Определете границите си. Ускорете или забавете нещата, когато обстоятелствата изискват, но не се задълбавайте прекалено.

ЛЪВ-хороскоп за юли 2023

ДЕВА-хороскоп за юли 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Tagged , , ,
на горе