телец-хороскоп за юли
Астрология

ТЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

Телец-хороскоп за юли 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Телец? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития през касаещи първия летен месец – точна астрологична прогноза. Телец-хороскоп за юли включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ТЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Телец-хороскоп за юли 2023: обща прогноза

хороскоп за телец

Телец, юлските звезди ви подтикват да промените нещо в живота си и да се свържете с близки и скъпи хора. Станете за тях неизчерпаем източник на вдъхновение, дарявайте им празник всеки ден, обграждайте ги с любов и най-добри чувства. Самотата под всякаква форма им е противопоказана. В момента имате нужда от други хора като от въздух. И най-добрите кандидати за тази роля са добрите приятели и познати от противоположния пол. Успехът зависи от взаимодействието с тях.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Вярвам в доброто.“

Телец-хороскоп за юли 2023: здравен хороскоп

Телец, има много различни неща за вършене през този юли, които ще изискват значителна емоционална и физическа сила, което означава, че здравето има нужда от подкрепа. Спете достатъчно, не се преуморявайте, намерете време за духовни практики и не се тревожете за дреболии. За да следвате тези съвети, препоръчително е да съставите рационален работен график и стриктно да го спазвате. Внимавайте с натоварването във фитнеса и движението. По отношение на красотата всичко е в обичайния режим: редовна грижа за кожата на лицето и цялото тяло.

Телец-хороскоп за юли 2023: любов и взаимоотношения 

ТЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

Телец-хороскоп за юли: освен дребните тревоги и любовни преживявания, в личния ви живот се очертава всичко да върви чудесно. Това важи за всички Телци – семейни и необвързани. Най-важното е, че вашите чувства във всеки случай ще бъдат реципрочни. И всичко това е заслуга на Юпитер, който важно „крачи“ в знака Телец – вашия роден зодиакален дом. Изглежда, че семейните хора ще бъдат на седмото небе от щастието, което ви е сполетяло под формата на мил жест от вашата сродна душа.

Необвързаният Телец също няма да бъде лишен нито от внимание, нито от приятни изненади от противоположния пол. Съдбата ви е някъде наблизо.

Телец-хороскоп за юли 2023: финансов и работен хороскоп  

Телец-хороскоп за юли: обстоятелствата в работата и сферата на финансите са във ваша полза. Телците, които са търсили работа, ще я намерят, а тези, които са уморени от нея, ще си починат. Тези, които не попадат в първите две категории, ще получат отлична работа на непълен работен ден с достойно възнаграждение. С готовност приемайте всяко предложение за сътрудничество! Най-голям успех се очаква от вече стартирали проекти, поставени на стабилна основа. При избора на партньори при подписване на споразумения и договори се ръководете от интуицията.

Ако всичко върви по план, имате всички шансове да доведете доходите си до прилично ниво, което ще се отрази на общия стандарт на живот: ще имате необходимата сума пари за изпълнение на стара мечта.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Ако се научите да плачете, когато ви се плаче, ще помогнете на душата си. Мъдреците казват, че колкото повече търсим върховното удоволствие, толкова повече се отдалечаваме от него. Гледайте без никаква мисъл за целта към изгрева, към дървото пред прозореца, докато красотата започне да ражда красота. Може би не ярко, не експлозия, която преобръща съзнанието, но ще бъде. Достоевски казва: възможно ли е да видиш дърво и да не си щастлив? Надникнете в красотата на света, почувствайте раждането на красотата в сърцето – и по някакъв начин я предайте на тези, които обичате … Това вашата задача за този месец.

Таро-прогноза за зодия Телец – юли 2023

Енергията на картата Десет меча е доста сложна, но ще имате силата да преживеете всичко, което предвещава. В крайна сметка това може да бъде емоционална почивка с някого или друг вид събитие. Но точно такива събития завършват даден цикъл и отварят нови хоризонти пред вас, с нови възможности. Булото пада от очите ви, започвате да разбирате законите на причината и следствието на всичко, което се случва. Основният съвет, който дава картата, е: бъдете отдадени на себе си, овладейте силата и свободата си, така че, като теглите чертата, леко тръгнете на пътешествие за придобиване на нов опит.

Телец-хороскоп за юли 2023: астрологичен съвет 

хороскоп за телец

Телец, според звездите ви очаква успех, ако поемете ролята на лидер. Трябва да надникнете в дълбините на проблема, да изучавате същността му, докато разберете по-дълбокия смисъл на случващото се. Но имайте предвид, че вашият успех няма да зарадва някого. Не се притеснявайте, но не поемайте повече, отколкото можете да понесете. През юли числото 3 ще окаже силно влияние върху вас и отношенията ви с хората. Ще се сбъдне едно желание, но не съвсем, както първоначално е било замислено. Намалете разходите за развлечения и странични занимания.

Летен хороскоп за ТЕЛЕЦ: Какво ви очаква през лято 2023

Tagged , , ,
на горе