Синди Крауфорд: Бях травмирана
Интересно

Синди Крауфорд: Бях травмирана

„Бях травмирана“, супермоделът Синди Крауфорд обясни защо никога не подстригва косата си.

„Да, харесва ми!“, казваме на фризьора си, след което цяла седмица съжаляваме за случилото се. Единствената по-лоша ситуация може да бъде, когато стилистът отреже част от косата ни, без нашето съгласие. И това е възможно! Супермоделът Синди Крауфорд изпитала това от първа ръка. Тя говори за това свое преживяване във филма „Супермодели“.

Синди Крауфорд: Бях травмирана

Никога не е късно: Наоми Кембъл стана майка за втори път

Сами Хосни и Мила Савова очакват второ бебе!

Синди Крауфорд: Бях травмирана

В началото на кариерата си Синди е била поканена в Рим да снима с известния моден фотограф Патрик Демаршелие. Тази работа обаче, се оказала по-скоро кошмар, отколкото приказка за младия модел. Поставено й е условие – да се подстриже. Момичето и нейната агенция обаче решили, че това не си струва. Въпреки отказа, Демаршелие се съгласил да я вземе на снимките.

„Първата вечер изпратиха фризьор в стаята ми, за да ми направи косата. Сресаха ми косата, събраха я на опашка и отрязаха опашката, без никакви въпроси… Просто седях в хотел в Рим и плаках. И хората се чудят защо никога не съм се подстригала оттогава. Ето защо! Бях травмирана. Имах чувството, че не ме възприемат като човек, който има глас“, признава Синди.

На 20 септември т.г. се състоя премиерата на проекта „Супермодели“, в който участват емблематични модели от 90-те години. Филмът има документален характер – Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста говорят за света на модата от легендарната епоха.

„Тъй като модната индустрия продължава да предефинира себе си и ролята на жените в нея, този сериал е история за това как четири жени надхвърлиха самата индустрия. Имената на Наоми, Синди, Линда и Кристи станаха толкова известни, колкото и дизайнерите, които са ги обличали“, описва прессъобщението на поредицата.

Легендите на модната индустрия са заснети от Барбара Копъл, която спечели „Оскар“ за документалните филми „Harlan County, USA“ и „American Dream“. В лентата по проекта, публикувана в канала в YouTube, моделите седят на сив фон и споделят безпрецедентен поглед към света на модната индустрия и живота си отвъд подиума.

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе