Пълнолунието в Овен ще промени живота на много зодии: какво да очакваме в края на септември

Пълнолунието в Овен
Астрология

Пълнолунието в Овен ще промени живота на много зодии: какво да очакваме в края на септември

Пълнолунието в Овен ще промени живота на много зодии. Септемврийското пълнолуние се нарича Луна на реколтата. Тази година събитието ще се състои на 29 септември в зодия Овен. Като цяло, това заедно с директното движение на Меркурий и Венера ще означава призив да се отдръпнете от танца на романтиката за момент и да се потопите в собствените си уникални начинания. Пълнолунието в Овен ще бъде чудесна възможност да изравним индивидуалните си страсти и мотивации, независимо от външни влияния.

Пълнолунието в Овен ще промени живота на много зодии: какво да очакваме в края на септември

Кога да очакваме магнитни бури през Октомври 2023

Бурен УСПЕХ през новата седмица 2.10-8.10 за шест зодии

Ето какво носи Пълнолунието в Овен на всяка зодия :

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Небесна светлина ви огрява по време на пълнолунието в Овен. Вашите желания и лични стремежи ще излязат на преден план. Вашето внимание ще бъде пренасочено от връзки към лични търсения.

Проектите, които обмисляте от дълго време, се нуждаят от вашата отдаденост и фокус. Възползвайте се от този космически момент, за да се насладите на своята същност: да преследвате индивидуалните си цели с ентусиазъм и енергия.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Пълнолунието в Овен ви насърчава да спрете и да останете сами. Въпреки че социалните взаимодействия ви носят много радост, все пак от време на време трябва да се фокусирате единствено върху себе си, за да разберете по-добре собствените си цели.

Независимо дали искате да промените темпото на живота си или да се откажете от стар вреден навик, този път лунните енергии ще бъдат ваши съюзници. Ще получите заряд от сила за победа.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Вашите усилия за укрепване на приятелството и сътрудничеството по време на Пълнолунието в Овен ще доведат до прекрасни проекти или бизнес. Знаете как да поемете инициатива в кръга си, но е време да навлезете в неизследвана територия, да се издигнете до по-големи висоти и да получите по-широко признание.

Вдъхновявайте хората с примера си. Станете ядрото на процесите, двигател на движенията, истински лидер – точно това се очаква от вас.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

По време на Пълнолунието в Овен вашият фокус ще бъде върху кариерата и професионалните ви стремежи. Можете да тръгнете по това пътуване с решителност и да постигнете лидерски позиции.

Хората се нуждаят от способността ви да ръководите с подкрепа и състрадание. Освен това сега сте пълни с енергия за всякакви постижения. И вашето активно участие във всяко начинание ще бъде забележимо.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Пълнолунието в Овен щеви насърчи да се впуснете в неизследвани територии. В същото време можете спокойно да започнете този път сами – това ще ви позволи да се съсредоточите по-добре върху изследването на света и получаването на нови знания.

Изразявайте мислите си на глас и ги споделяйте с другите – така ще стигнете до дълбоки заключения. Освободете се от обикновеното и прегърнете новото.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Време е да си възвърнете независимостта след Пълнолунието в Овен в много области от живота си. Дори когато комбинирате усилия, ресурси или енергия с други хора, не забравяйте да останете своя единица.

Може да планирате сами да изплатите дългове или да подадете ръка на някой в ​​нужда. Във всеки случай фокусът ще бъде върху вашия личен принос към вашите дела и приноса на другите.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Вашата романтична връзка е станала малко сложна и трябва да я изведете на преден план, за да укрепите партньорството си по време на Пълнолунието в Овен. В същото време не можете без да запазите уникалната си индивидуалност.

Няма да постигнете хармония, ако очаквате постоянно помощ от партньора си. Да бъдеш сам, да слушаш сърцето си е изкуство, което трябва да овладееш, за да подобриш комуникацията си с другите.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

По време на Пълнолунието в Овен ще е добре да промените стария си подход към обичайните си задачи. Напредъкът ви е твърде бавен поради постоянната рутина, но сега имате нужда от свежа енергия, за да пробиете напред.

Може да се намери в промяна на вашата гледна точка към познатите и въвеждане на нови практики в установените задачи. И не забравяйте да си починете добре след ползотворна работа, за да си възвърнете силите за бъдещите успехи.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Вие се стремите към творчество, искате радост и независимост в това, което правите. За вас е жизненоважно да намирате моменти за индивидуални приключения.

По време на пълнолунието в Овен помислете какво искате да създадете, потопете се в дълбините на душата си и там ще видите истински съкровища и ще намерите източник на вдъхновение. Самотата не е синоним на изолация; за вас това е златният ключ към откриването на хармоничната мелодия на вашата природа.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

През Пълнолунието в Овен ще искате да поемете пълен контрол над живота си и може би да започнете да живеете отделно от другите. Но не забравяйте за семейните въпроси, които сега се нуждаят от вашето решение.

Ако искате независимост, работете върху това, но не бързайте да правите драстични стъпки в кариерата. Тенденцията да действате прибързано тук може да доведе до негативни последици, така че действайте внимателно и обмисляйте всяка стъпка.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Време е да демонстрирате своята интелигентност по време на Пълнолунието в Овен. Участвайте в оживени диалози или се потопете в нови образователни проекти, обменяйте мнения и спорете, за да откриете истината.

Въпреки това, в разгара на душевна вихрушка, внимавайте в това, което казвате – небрежните думи могат да ви костват важна връзка. Внимателният избор на думи е ключът към поддържането на хармония и яснота в комуникацията.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Обърнете внимание на финансите по време на пълнолунието в Овен – трябва да преразгледате структурата на собствените си разходи. Може би напоследък сте твърде импулсивни с парите.

В този момент е важно да поддържате строг контрол върху финансовите си дела. По време на пълнолуние в овен помислете добре как и къде да инвестирате средствата си. Успешните решения ще доведат до хармония и баланс в различни области от живота ви.

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе