Сами Хосни и Мила Савова очакват второ бебе!
Добрата новина

Сами Хосни и Мила Савова очакват второ бебе!

По-малко от година, след като станаха родители за първи път, лайфкоучът и персонален фитнес инструктор Сами Хосни и спътница в живота – първата българка – европейска шампионка по джиу джитсу, Мила Савова, отново ще стават родители!

Новината те обявиха в своите профили в инстаграм. На снимката Мила, Сами и 11-месечният Тарек позират с резултата от направен видеозон, на който се вижда бебето.

Снимката е придружена с оригинален текст: „Компанията се разширява и отворихме нова длъжност. Настоящият шеф @tarekkhossny очаква появата на новия си съдружник в края на Март 2024. Заедно ще оглавят семейството и най-накрая ще въдворят ред.“ Естествено, новината предизвика стотици коментари и пожелания за леки бременност и раждане, а едно от най-честите пожелания беше дано новото бебе е момиченце.

Сами Хосни и Мила Савова очакват второ бебе!

Мира Добрева е вече у дома: първи думи на журналстката след преживяното

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Сами Хосни и Мила Савова очакват второ бебе!

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mila Savova (@milassavage)

Мила и Сами са видимо щастливи от факта, че семейството им се увеличава. Очевидно финансовата страна на рдителството не ги притеснява особено, защото и двамата имат успешни бизнеси. След като напусна денталното студио, в което работеше допреди няколко години, Мила Савова записа курс по микроблейдингкъм Phy Akademy и отвори собствено студио. Амбициозната дама обаче не спря до тук, тя продължи да учи и да се развива и понастоящем води обучения към Академията.

Сами Хосни и Мила Савова очакват второ бебе!

„Преди 3 години бях човек, който харесваше работата си, но заплащането , което получавах не отговаряше на идеите ми за бъдеще. А именно – да имам семейство и да прекарвам достатъчно време с него , както и да съм финансово независима. Тогава давах цялото си време и енергия, работейки за бизнеса на друг човек и съобразявайки се с неговите идеи и желания, както и с работното си време.

Общо 6 години от живота си, се стараех да съм най-добрия служител и да се доказвам всячески. В последната година от това пътуване , започнах да усещам примката около врата си и взех решение да стартирам нещо свое.
Записах се за курс по микроблейдинг в най-добрата академия в света Рhiacademy. Вложих много усилия и… и вече три години по-късно не съжалявам. Съжалявам единствено, че не го направих много по-рано!“ – споделя Мила.

Младата майка очевидно не се притеснява как ще съвместява отглеждането на две малки деца с професионалното си развитие, защото плътно до нея е мъжът й – Сами Хосни, който освен, че е добър в професията си на фитнес инструктор и лайфкоуч, се оказа и невероятен баща.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sami Hossny (@samihossny)

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе