Никога не е късно: Наоми Кембъл стана майка за втори път

Наоми Кембъл стана майка за втори път на 53 години
Интересно

Никога не е късно: Наоми Кембъл стана майка за втори път

Изненада! Наоми Кембъл стана майка за втори път в края на юни т.г. Детският смях в къщата на моделката вече ще се чува още по-често. 53-годишната Наоми Кембъл роди син. Звездата съобщи това в Instagram, публикувайки публикация с придружаващо доказателство: „Малък мой и скъп сине, знай, че си ценен изключително много и заобиколен от любов от момента, в който ни удостои с присъствието си. Истински дар от Бога, благословен! Добре дошло бебе. Никога не е късно да станеш майка.“

 

Никога не е късно: Наоми Кембъл стана майка за втори път

Сами Хосни и Мила Савова очакват второ бебе!

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Никога не е късно: Наоми Кембъл стана майка за втори път

Припомняме, че през май 2021 г. Наоми Кембъл стана майка за първи път. Тя има дъщеря. През март 2022 г. знаменитостта се появи на корицата на британския Vogue с 9-месечното си бебе и разказа пред списанието за отдавнашното си желание да има дете.

„Винаги съм знаела, че един ден ще стана майка и това е най-голямата радост, която мога да си представя. Щастлива съм, че я имам и го знам“, каза моделът.

Кембъл обясни, че има ново „напълно безкористно“ отношение към майчинството и няма нищо против 50-годишната разлика във възрастта между нея и дъщеря й, дори призна, че насърчава по-възрастните си приятели също да имат деца.

Наоми Кембъл стана майка
Наоми Кембъл стана майка

„Казвам им на всички: „Направете го! Не се колебайте!“

С кого смята Наоми Кембъл да отгледа децата си, къде ще живеят и защо супермоделът реши да стане майка сега? Кралицата на модния подиум не само зарадва, но и шокира феновете си с тези новини, които, съдейки по коментарите на страницата й, не са предполагали, че тя някога ще иска да стане майка.

„Красива малка благословия ме избра да бъда нейна майка. Така чест е да имам тази нежна душа в живота си, че няма думи, които да опишат връзката за цял живот, която сега споделям с теб, ангел мой. Няма по-голяма любов“, написа моделът към снимката с първото си бебе в Instagram.

Според запознати, Наоми от доста време живее в Ню Йорк с приятеля си мултимилионер, който засега остава в тайна. Двойката живее с него в двустаен апартамент в Манхатън. И явно там  отгледаха дъщеря си в началото.

Наоми Кембъл стана майка за втори път на 53 години
източник на снимка: https://www.telegraph.co.uk/

„Наоми навлезе в нов етап от живота си и стана много по-спокойна и мека, отколкото беше преди десет години“, признал близък приятел на модела пред репортери. Кръгът на звездата смята, че новият мъж е променил значително нейния мироглед и отношение към създаването на семейство.

Единствената мистерия все още остава методът, по който са се  родили децата на модела. Много фенове са сигурни, че тя е трябвало да прибегне до услугите на сурогатна майка.

Още в началото на кариерата си на модел Наоми Кембъл започва да употребява алкохол и незаконни вещества. Всичко това е следствие от детска травма – баща й напуска семейството, когато Наоми е била само на 2 месеца. По-късно отношенията й с пастрока й са били обтегнати и тя никога не е виждала собствения си баща.

Кембъл преживява друг голям шок през 1997 г., когато нейният близък приятел, модният дизайнер Джани Версаче, е убит.

„Скръбта стана странна част от живота ми, защото невинаги се показваше открито. Изпаднах в шок и полудях, а по-късно просто се счупих. Държах мъката в себе си. Мислех, че алкохолът и наркотиците ще излекуват раните ми, но не е така. Зависимостта, напротив, предизвикваше огромен страх и безпокойство”, признава Наоми в документалната поредица „Супермодели“.

Когато започнала да има сериозни здравословни проблеми, Кембъл потърсила помощ: „Винаги съм признавала грешките си, затова реших да се подложа на лечение. Това беше най-доброто и единственото правилно нещо, което можех да направя за себе си по онова време”, спомня си днес супермоделът.

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Tagged ,
на горе