5 неща, които не бива никога да правите преди секс
Интимно 18+

Секс пози, които доставят най-голямо удоволствие

Сексът е буквалната физическа връзка, която свързва двама души, като от голямо значение е какви секс пози използвате. Най-хубавото на секса е, че може да бъде изключително разнообразен, стига двойката да иска това.

Различните секс пози са необятен океан от изследвана или неизследвана територия, която държи интереса на партньорите и предизвиква техните желания. Всяка жена има различни сексуални предпочитания. Независимо дали обича да поема контрола в свои ръце или не, тя винаги очаква едно вълнуващо изживяване и дава всичко от себе си, за да може то да бъде такова и за мъжа. Статистиките отдавна потвърдиха, че размерът няма значение. За да достигнете до нови нива на сексуалното удоволствие, трябва да вложите фантазия и умения. Ето ги някои топ пози, които да добавите към списъка си и да преоткриете удоволствието.

Секс пози, които доставят най-голямо удоволствие

Защо сексът е толкова важен в една връзка?

Търсите секс или интимност? Има разлика

 

Секс пози, които доставят най-голямо удоволствие

За начало, нещо по-семпло: повдигнато дупе

секс пози
секс пози, които доставят най-голямо удоволствие

Семпло не означава, че е по-малко приятно. Жената лежи по гръб, но краката ѝ се подпират на рамената на мъжа. Той, застанал на колене, повдига дупето ѝ и така прониква в нея. Връзката между двамата става още по-приятна, без да причинява на жената усещането за дискомфорт. Може да използвате и помощни средства – поставете възглавница под кръста ѝ и така ръцете на мъжа се освобождават. Знаете какво да правите с тях, нали? Тази секс поза е доста завладяваща за мъжа.

Може и да се вплетете в „двоен възел“

секс пози
секс пози, които доставят най-голямо удоволствие

В позата „двоен възел“ преплетените тела на мъжа и жената донякъде напомнят буквата Х, така че, ако си падате повече по лингвистиката, може да я наричате и така. Жената ляга по гръб и леко разтваря краката си. Мъжът застава по диагонал върху нея, като краката на двамата се „преплитат“. Новите усещания идват от това, че бедрата на двамата се оказват в много близък контакт и партньорите могат да открият нови чувствителни зони. Най-доброто в тази секс поза е, че е идеална за жената да достигне до оргазъм, тъй като мъжът, прониквайки в нея, допълнително докосва и стимулира клиторът ѝ.

Пробвайте да заимствате нещо от „йога“ практиките

Тази секс поза наистина е по-сложна, но пък носи незабравими изживявания. Жената лежи по гръб, като се повдига в нещо, наподобяващо арката на мост – плешките ѝ остават подпрени, а тя повдига торса си с извити назад крака. Мъжът застава на колене пред нея и докато придържа ханша ѝ, прониква в нея. Имайте предвид, че е доста по-изтощително, отколкото звучи, затова, ако се почувствате изморени след няколко минути, просто сменете позата с някоя по-щадяща.

Новата кучешка поза

секс пози
секс пози, които доставят най-голямо удоволствие

Добрата стара кучешка секс поза, която доставя огромно удоволствие на жените. Позволява по-голяма близост на интимните ви части и търкане и лесен достъп до G точката, която е ключова за тази поза. Хванете косата й, но близо до скалпа, така че да не я нараните, и я извийте към себе си възможно най-близо. Поставете възглавница под таза й, но продължавайте да държите дупето й във въздуха. В подходящ момент се отпуснете върху нея за максимален достъп до желаната точка.

Наклонената ездачка

В някои моменти, дамите предпочитат да се отдадат на нежните усещания и дълбокото проникване. Тогава поемат контрол и се качват върху партньора си, като напълно контролират бързината и силата на движението. Ето как да направите тази секс поза: След като застане отгоре ви, хванете дупето й и започнете да го движите напред назад, като й помагате в усилията й. Цялото представление е от нейна страна, така че не забравяйте да й повтаряте колко красива и секси и в този момент.

Сгъваем стол с възглавница

Дори жените, в повечето случаи, да очакват партньора им да доминира над тях като в кучешката поза, обичат и по чувствените пози. Най-често използваната е мисионерската, при която близостта е най-голяма и допирът до нежните зони на половинката е позволен. Стимулацията на клитора е много по-засилена от търкането на телата едно в друго. Сложете дамата да легне по гръб и поставете възглавница под таза й. Застанете на колене пред нея и качете краката й върху врата ви. Достъпът до G точката е невъобразим. Тази секс поза ще ви стане любима.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?