седмичен хороскоп 9-15 януари 2023
Астрология

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023: Първата половина на тази седмица ще ви донесе нови и оригинални идеи. Въпреки това, много от мислите, които са ви посетили, ще изискват сериозен анализ. Ето защо, все още не трябва да се опитвате да ги реализирате, особено под влияние на моментно настроение. През този период си струва да избягвате действия, продиктувани от емоции или моментно настроение.

Втората половина на седмицата е по-подходяща за смели и решителни действия, лична инициатива и категоричност. Това е страхотен момент да започнете нови неща, особено такива, които изискват решителност и смелост. Но бъдете внимателни.

В края на седмицата фокуса ще се измести върху личния живот. Това е подходящ момент да установите по-доверчиви отношения с настоящия си партньор. Периодът е благоприятен за нови запознанства и начало на любовна връзка.

“Златна седмица” 9.01-15.01: ще донесе ЩАСТИЕ в живота на шест зодии

Защо не забелязваме малките неща, които са ежедневно пред очите ни?

Всичко в живота вибрира с точно определена честота. Как това влияе на нашето съществуване? Има ли случайни неща или всичко е въпрос на избор и вибрации?

Една Душа в две тела или какво е усещането да срещнеш другата част от себе си, да срещнеш любовта

Салата с пилешко и портокал за вашата празнична трапеза

Салата Маргаритка – рецепта

Класическа салата „Мимоза“

Салата във вид на торта

Царска торта – най-вкусната торта!

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Овен

седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Според прогнозите в седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, за Овните тази седмица ще бъде много хармонична. Здравословното състояние няма да предизвика безпокойство. Можете значително да укрепите тялото си, ако започнете процедура за закаляване под ръководството на опитен човек. В такова добро и енергично състояние ще ви бъде сравнително лесно да решите много практически въпроси: почистване на помещенията у дома и на работното място, привеждане на документи в идеален ред, поставяне на нещата на местата. Така можете бързо да изчистите блокажите, образувани през предходния период от време. Може би вашите близки ще се нуждаят от вашата грижа. Това е добър момент да си вземете домашен любимец.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Телец

седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, Телците не могат да се скрият от любовта тази седмица. Ако се срещате с любимия човек от дълго време, то през тази седмица взаимните ви чувства ще станат още по-ярки. Това е идеално време за съвместни туристически пътувания или почивка някъде, където и на двамата ще ви хареса. Това може да стане реалност, ако наистина искате да обогатите живота си с ярки впечатления. Тези, които имат деца, ще могат да се почувстват в ролята на мъдър наставник. Създайте празнична атмосфера за вашето мило семейство, заведете ги на цирк, на концерт или на пързалка. Тази седмица ще бъде важно събитие в живота ви и в живота на тези, които обичате.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Близнаци

седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023: На Близнаците им се очертава стабилна работа през тази седмица, за да подобрят позицията си в работата. За да направите това, ще имате достатъчно енергия, сила и желание. Най-вероятно ще намерите помощници в лицето на членове на семейството, близки роднини, колеги и приятели. Заедно можете, не само да поставите нещата в идеален ред в къщата, да направите общо почистване, но и да извършите по-сериозна работа: например ремонт на стаите.

Също така, тази седмица ще имате възможност, да се справите с проблеми с наследството. Моментът е подходящ за закупуване на мебели или скъпа битова техника. Можете да разчитате на финансова подкрепа от роднини: част от разходите за покупката ще ви бъдат компенсирани от тях.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Рак

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Според настоящия седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, за Раците тази седмица ще бъде свързана с подобряване на отношенията с брачните и бизнес партньори, както и с познати, съседи и роднини. Това е време на помирение, в което си струва да забравите минали оплаквания и недоразумения. Не само вие самите, но и хората около вас ще бъдат настроени за конструктивен диалог. Така ще можете бързо и ефективно да разрешавате всички въпроси, които изискват съгласувания и одобрения. Времето е подходящо за извънградски пътувания, нови запознанства. Някои от вас ще бъдат поканени на сватбено тържество или годишнина. Също през тази седмица вашите интелектуални способности ще бъдат на високо ниво.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, Лъвовете ще имат възможност да успеят в професионалната дейност. Ще сте в добро здраве, ще можете да правите много неща и да решавате много практически въпроси. Тази седмица е по-подходяща за тези, които са свикнали не толкова да говорят, колкото да действат. Вашата сила сега е в способността да решавате практически проблеми. Желанието ви да се грижите за нуждаещите се ще се изрази в практическа помощ и конкретни решения на някои въпроси. Също така, периодът е подходящ за започване на курс по здравословно хранене, с цел подобряване функцията на органите и освобождаване от излишните килограми.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Дева

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Според седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, ще имате оптимистична седмица. Това ще се усеща особено от влюбените. Романтичните отношения ще цъфтят в ярки цветове. Фантазията и желанието да намерите творческа изява за себе си ще разкрият нови аспекти на вашите таланти. Например тези, които са били лаконични, изведнъж ще се събудят с дарбата на красноречието.

Това е страхотно време, не само за разцвет на любовни отношения, но и за забавления с децата. Ще можете лесно и свободно да установявате контакт с тях. Направете нещо приятно, запомнящо се. Например, отидете на концерт или куклен театър. Покажете загриженост към тези, които обичате.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Везни

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, Везните ще запомнят тази седмица с искрената си топлина, която ще изпитат от весели събирания с приятели, доверителни разговори, вечери със семейството и приятелите. Отношенията в семейството ще се развиват хармонично: всички единодушно ще си помагат, да да се справят с икономическите проблеми. Заедно можете да извършите общо почистване или козметичен ремонт в една от стаите. В същото време е много важно да имате възможност да се оттеглите от всички и да останете сами за известно време. Това е необходимо, за да разберете минали събития и да постигнете спокойствие.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, звездите съветват Скорпионите тази седмица да бъдат активни, да общуват много, да пътуват и да се забавляват. В живота ви голяма роля ще имат вашите приятели, познати и съмишленици. Не отказвайте предложения да си осигурите време в приятелски кръг, в клубове по интереси, театър. Целта на тази седмица трябва да бъде придобиване на нови преживявания и разширяване на кръга от приятели. Не само, че ще успеете, но и ще намерите неизчерпаем източник от положителни емоции. Отношенията в семейството ще бъдат позитивни. В края на седмицата ще имате възможност за романтично запознанство.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Настоящият седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, предвещава за Стрелците успех в начинанията. Тази седмица ще успеете да постигнете успех по онези въпроси, които планирате за себе си. Звездите очакват от вас енергични и смели дела. Тази седмица е вашият шанс да направите една или повече стъпки напред към целта си. Баща ви или човек, надарен със сила и власт, ще изиграе важна положителна роля. Финансовото състояние ще бъде стабилно. Това ще ви даде повече възможности да реализирате желанията си. Благоприятни ще са пътуванията и запознанствата. Като цяло, тази седмица ще се развива изключително хармонично, не се очакват затруднения.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Вас, Козирози, според седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, звездите ви съветват да проявите здравословен егоизъм и да се грижите за себе си. Отидете до огледалото, погледнете се в пълен ръст и помислете какво бихте искали да промените. Ако има проблем с наднорменото тегло, можете да се запишете във фитнес и да започнете да тренирате интензивно. Енергийният ви тонус ще се повиши, така че физическата активност ще ви бъде от полза. Ще усетите и повишаване на интелектуалния потенциал. Най-вероятно ще се засили интересът ви към сложни мирогледни, морални, етични и философски проблеми. През този период можете да направите корекции в собствената си система от ценности и морални насоки. Това е страхотно време за пътуване.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Според седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, звездите съветват да използвате свободното си време за по-задълбочено изучаване на теми за душата. Основната цел през тази седмица е да опознаете себе си и своите вътрешни потенциали. Ако имате някакви тревоги, тогава през този период ще можете да коригирате вътрешните си проблеми и да получите по-висока степен на свобода. Ако се занимавате с автогенен тренинг, йога или медитация, ще постигнете впечатляващ успех в това и ще се научите да се контролирате по-добре. Препоръчително е да посетите сауна. Това ще ви помогне да се пречистите духовно и физически. Ще почувствате повишаване на увереността в собствените ви възможности.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023 зодия Риби

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

Според седмичен хороскоп 9-15 януари 2023, значително ще укрепите отношенията с брачния партньор или сътрудник в бизнеса. Всички въпроси в брачните отношения ще се обсъждат в хармонична атмосфера, добронамерено и градивно. Това е чудесен момент да планирате споделено бъдеще. Например, можете да помислите за големи покупки за дома, да изберете къде да отидете на кратка ваканция. Желателно е да сте навсякъде с любимия човек. Ако сте необвързани, тогава комуникацията в приятелски компании ще ви помогне да опознаете бъдещата си страст. Вероятността за това ще се увеличи през втората половина на седмицата, когато ще бъдете особено привлекателни за представителите на противоположния пол.

5 важни предимства на ъглов диван

Tagged , ,
на горе