седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 24.07.2023-30.07.2023

Седмичен хороскоп 24.07.2023-30.07.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази лятна седмица.

Месечен хороскоп-август 2023 общ за всички зодии

Седмичен хороскоп 24.07.2023-30.07.2023 12 растения в градината според всяка зодия

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако белези от миналото се опитват, да ви напомнят за себе си, струва си през следващите дни ще преразгледате някои от спомените си и да установите какво се повтаря твърде много пъти. Вселената ви призовава да си изведете поука, да преминете от това, което е токсично и нездравословно, и да се съсредоточите върху балансираните взаимоотношения в живота. Другите хора трябва да са там, за да ви помогнат да се излекувате и да се чувствате радостни и щастливи с времето.

Ако откриете, че се впускате в дългосрочни връзки, уверете се, че не прекрачвате собствения си вътрешен морален компас, докато се опитвате да се задържите. Връзката ви със себе си е тази с най-голямо значение в момента, тъй като тя е основата за всички останали.

Утвърждението от тази седмица: „Обичам човека, в който се превърнах.“

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Фокусът трябва да се промени от другите хора към вас. Това е време, когато много представители на зодия Телец ще срещнат чувството си за цел и ще си припомнят идеалите, които са ги мотивирали да преследват определени неща в живота. Не ви е писано да се скитате в неизвестното, далеч от нещата, които ви интересуват, а да намерите онази златна среда, която ви държи във връзка с най-чистото емоционално ядро ​​на вашето вътрешно дете.

Има автентични и мили неща, които можете да направите за тези, които обичате, и за себе си. Погрижете се за тялото си и начина, по който прекарвате времето си, оставяйки достатъчно време за почивка и дейности, които ви позволяват да се отпуснете и да се прегрупирате, ако натискът стане силен.

Утвърждението от тази седмица: „Свободен съм да избирам.“

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако не знаете или не разбирате значението зад определени думи и твърдения на другите хора, колкото и общи да са те, помислете два пъти, преди да реагирате, четейки между редовете и използвайки атмосферата и интуицията си, за да ви преведе през неща, които все още не сте сигурни, че разбирате напълно.

Тъй като Венера става ретроградна, думите ви могат да загубят смисъл или да се почувстват остарели в ситуации, които изискват емоция и съпричастност. Внимавайте да не бъдете твърде груби или твърде „рационални“ с хора, които в момента се нуждаят от емоционална подкрепа. Помолете за помощ, ако вие сте този, който се нуждае от нея.

Утвърждението от тази седмица: „Аз съм нежен“.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вниманието ще се насочи от въпроси, свързани с работата, към тези на приятелствата, освобождението и приключенията. Не бихте искали да останете обвързани със ситуации и хора, които се фокусират само върху лошото или ви карат да се чувствате зле в собствената си кожа. Изглежда неизбежно да се освободите от определени натоварващи и заплашителни ситуации, ако искате да бъдете наистина щастливи.

Бъдете подготвени за времето, необходимо за изцеление и тази допълнителна работа, която трябва да положите, за да се справите с определени травми и събития от миналото, които доведоха до емоционален ураган, който нямаше решение. Имате достатъчно време на разположение.

Утвърждението от тази седмица: „Търпението ми се възнаграждава.“

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Тази седмица ще имате възможност да научите една или две тайни и да чуете нещо за други хора, което може би е най-добре да се пази скрито за момента. Не позволявайте на никого да ви въвлича в клюки или разговори с ниска енергия, в които се чувствате зле, като сте част от тях.

Имате шанс да обърнете нещата и да ги оправите. Този път се фокусирайте върху вашето благополучие и върху взаимоотношения, които предизвикват усмивка на лицето ви. С достатъчно любов в сърцето си, нито един проблем няма да изглежда толкова труден за разрешаване, както може би е изглеждало досега.

Утвърждението от тази седмица: „Всеки проблем има решение.“

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Краят на седмицата носи внезапни обрати и промени, които вече са налице, за да бъдат усетени в сърцето ви. Някои избори бяха направени само за да можете да се върнете назад и да поставите под въпрос решенията си и всичко, което сте направили досега. Моментът е подходящ за съзерцание и връзки, които в миналото не са имали шанс да изразят истинския си потенциал.

Връщането към стари истории, които са донесли твърде много болка във вашия свят, може да почака още известно време. Обмисляйте нещата, позволявайки на инстинктите си да ви предпазят, разпознавайки страха, когато е вкоренен, за да служи на здравословна цел. Вашето бъдеще е неписано и зависи от вашите собствени избори.

Утвърждението от тази седмица: „Аз съм в безопасност“.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Множество научни изследвания доказват ползите от медитацията. Нещата, които не изглеждат реалистични, със сигурност ви се струват реалистични. Това е момент, в който сърцето говори на висок глас, с интуиция, която ви води от определени негативни вярвания и рационализации, които нараняват вашето вътрешно дете и вашите истински идеали, особено тези, които бихте могли да достигнете, ако само отворите вратата, за да пристъпите напред.

Някои избори няма да бъдат лесни за правене. Съзерцавайте, медитирайте и си дайте място за цялата тази вътрешна работа, която може да ви освободи от старите модели. Ще имате нужда от време със себе си, тихи моменти у дома и по-малко незначителни контакти, които ви отвличат от същността на вашето същество.

Утвърждението от тази седмица: „Аз съм уверен.“

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Разкъсвани между работа и проблеми във връзката, много Скорпиони ще имат трудности да задържат фокуса си през следващите дни. Това е седмица, в която натрапчивите мисли лесно се заселват в ума ви и отново се сблъсквате с неща, които сте се опитвали да изоставите. Ако някой се върне в живота ви неочаквано, не забравяйте, че Венера в ретроградно движение иска да ви напомни за емоциите, с които не сте се справили правилно.

Някои ситуации изискват повече любов, за да се освободите най-накрая от тежестта им. Отговорността се поема предимно за себе си, така че не се разкъсвайте заради нуждите на другите хора или каквато и да е форма на критика, идваща по пътя ви. Вие сте завършени и заслужавате да бъдете обичани, точно както сте днес.

Утвърждението от тази седмица: „Аз заслужавам любов.“

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Има начини да използвате креативността си, която ще ви помогне да засилите собственото си чувство за цел, без да мислите прекалено много или да се придържате към общи идеи, идващи от външния свят. Някои части от информацията не са толкова важни за растежа и сърцето ви, колкото понякога изглежда.

Ако сте уморени, починете си, вместо да се докарвате до преумора. Няма причина да се насилвате и да превишавате границите, когато имате достатъчно време за всичко, което наистина има значение за сърцето ви. Поставете правилно приоритетите си, за да използвате времето си по-добре.

Утвърждението от тази седмица: „Оставям сърцето да ме води.”

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Искате да завършите това, което сте започнали, но обстоятелствата ще ви върнат в началото, където ситуацията е била неясна и не е разрешена по начини, които биха били в унисон с действителната ви цел. Няма смисъл да се рационализирате, когато моментът изисква търпение и чувство за собствено достойнство, което напоследък липсва.

Не се отказвайте от вашите таланти и качества, които ви отделят от останалите. Дори и да не бъдат разпознати или признати от хора, близки до вас, в правилната среда и с достатъчно любов в живота ви, те са длъжни да разцъфтят и да ви дадат творческия тласък, за който копнее сърцето ви.

Утвърждението от тази седмица: „Любовта ми дава свобода.“

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: В опит да подредите нещата и да пренесете екстремни идеи в реалния свят, може да се окажете изправени пред много отговорности, които не сте готови да поемете на плещите си. Има лесен начин да се справите със ситуацията, но трябва да се отърсите от багажа, който ви тежи и ви пречи да достигнете до мечтите и вдъхновяващите идеали.

Не е нужно да се разкъсвате между неща, които могат да се комбинират в по-голямо цяло. Дайте си време и достатъчно релаксация, за да намерите решения на проблеми, които ви карат да изпадате в различни крайности. Не сте сами и обкръжението, което ви кара да се чувствате като част от вас, е полезно за всички практични неща, които искате да направите.

Утвърждението от тази седмица: „Не съм сам.“

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Когато търсите отговори в света около вас, ще бъде трудно да пропуснете някои прилики и може да откриете, че много хора около вас споделят едни и същи проблеми, с които сте се опитвали да се справите сами. Като част от по-голямо цяло, вие имате шанс да преодолеете определени препятствия и проблеми на поколенията, ако свободно се свързвате с другите.

Не се чувствате комфортно с нечии интерпретации на вашите дела и избори, които е трябвало да направите по пътя. Никой не знае какво е да си на твое място, така че можеш да пренебрегнеш ненужната и разрушителна критика, докато правиш следващата крачка напред.

Утвърждението от тази седмица: „Моето благополучие е моя отговорност.“

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 24.07.2023-30.07.2023

на горе