телец-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ТЕЛЕЦ-хороскоп за август 2023

Телец-хороскоп за август 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Телец? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Телец-хороскоп за август включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за август 2023

Телец-хороскоп за август 2023: обща прогноза

Телец-хороскоп за август 2023

Телец: За вас август е приготвил сюрприз с богата и вълнуваща програма. Вървите към нещо ново, което ще ви накара да повярвате, да не губете надежда. И нищо, дори ако трябва да вървите с малки крачки и не много бързо. Основното е да се движите в правилната посока: само напред и нагоре. Във всички въпроси се придържайте към прост принцип: по-малко думи – повече действия. Запомнете: имате всичко необходимо, за да бъдете щастливи. Просто вярвайте в себе си и силите си, не се спирайте пред пречките и не ги измисляйте сами.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Всичко ми върви, както трябва!“

Телец-хороскоп за август 2023: здравен хороскоп

Телец: Вие сте пълни с енергия, в отлична физическа и емоционална форма, но натовареният работен график и безкрайните семейни задължения могат да повлияят на вашето благополучие. Повечето здравословни проблеми могат да бъдат причинени от неправилно хранене. На този въпрос трябва да се обърне специално внимание. По-добре е да ядете по-малко, но качествено. Протеиновата храна е полезна за запълване на енергийните запаси.

Не забравяйте за правилната почивка. Полезни са всички видове водни процедури, включително парна баня. Ако искате да промените имиджа си, направете го. Може да добавите повече яркост и блясък към него.

Телец-хороскоп за август 2023: любов и взаимоотношения 

ТЕЛЕЦ-хороскоп за август 2023

Телец: Може да почувствате, че вашият любим човек се е дистанцирал и се изплъзва от вашето влияние. Не го оставяйте да си върви. Направете всичко възможно да възстановите старото доверие. Вслушвайте се в мнението на вашата сродна душа, участвайте в нейните/неговите дела, проявете искрена загриженост към тях.

Звездите предупреждават всички Телци: никакви несериозни връзки! Всичко, което се отнася до личния ви живот, трябва да го правите в името на добрите взаимоотношения. За тези, които са в отворена връзка от дълго време, е време да я формализират.

Телец-хороскоп за август 2023: финансов и работен хороскоп  

Телец: В професионалните дела вероятно само ще мечтаете за спокойствие. И победител ще бъде този, който успее да изостави рутината. Научете се да реагирате бързо на променящите се правила на играта. Използвайте всички шансове, които ви предоставят Сега сте на върха на способностите си и ще се справите перфектно с всички задачи. Предстоят много срещи с интересни хора, благодарение на които кариерата ви ще върви бързо нагоре. Не се ограничавайте до изградени връзки и стари познанства. Без съжаление се разделете с това, което не носи материални ползи.

Финансовата ситуация не предизвиква сериозни притеснения. Очакват се много срещи, които по един или друг начин засягат материалната страна на живота. Възможни са само краткосрочни затруднения, поради непредвидени разходи. Опитайте се да се отнасяте към тях философски и по-често помнете, че парите са бизнес, който ще дойде с времето. За да подобрите финансовото си положение, би било хубаво да си намерите работа на непълен работен ден.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Шри Шри Рави Шанкар: „Чувствителните хора често биват бъркани за слаби. Тези, които се чувстват силни, често са безчувствени. Чувствителността е интуиция, състрадание, любов. Силата е мир, твърдост, мълчание, липса на реакция на раздразнение, увереност, вяра и усмивка. Бъдете чувствителни и силни едновременно.”

Телец-хороскоп за август 2023: Таро-прогноза

Вашата карта за август получихте картата Рицар на чашите. Предвещава появата на нещо ново в живота ви. Може би някой ще ви направи бизнес предложение. Но не бързайте с отговора – внимателно преценете практическото му значение. Очаквайте и добри новини по отношение на любовните отношения. Това може да е новина за раждане на дете, брак или покана за парти. През този период има голяма вероятност да срещнете човек, предназначен от съдбата. Ще го познаете по черти като чувствителност и щедрост. Бъдете и вие щедри, не се страхувайте да поемате рискове в името на любовта.

Телец-хороскоп за август 2023: астрологичен съвет 

Телец-хороскоп за август 2023

Телец: Звездите ви съветват, че е дошло времето за действие. Но помнете: всички усилия могат да отидат на вятъра, ако не сте достатъчно благоразумни. Скоро ще ви бъде направено предложение, не бързайте да го приемете. Много е възможно да не е толкова привлекателно, колкото изглежда на пръв поглед. Същото важи и за любовта и приятелствата ви. Вашите истински и разумни желания ще бъдат изпълнени. И не забравяйте поговорката: „Не копай дупка за друг, защото сам ще паднеш в нея.“

ТЕЛЕЦ-хороскоп за август 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Tagged , , ,
на горе