седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022
Астрология

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022: Любовта и партньорството са в центъра на вниманието.  Възможни са романтично настроение и прекрасни моменти с половинката. Отворени сте за нови запознанства. Това е подходящо време за всякакъв вид маркетинг, реклама и връзки с обществеността.

Рилски манастир „Свети Иван Рилски“ – стотици години пазител на вяра, духовност, знание, чудеса…

Любовен хороскоп за декември 2022

Дневен хороскоп за 20 ноември 2022

Любовен хороскоп за 20 ноември 2022

Астрологичен съвет за 20 ноември 2022 към всяка зодия

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Овен

седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Тази седмица ще изпитвате необходимост от мигове, в които да останете насаме със себе си и да изчистите мислите си. Независимостта е ключовата дума за вас. Пазете се да не станете жертва на старите си убеждения. Когато околната ви среда се променя, вие също трябва да се промените. Инатът може само да навреди. Бъдете честни и благодарни за всичко, което имате. През тази седмица помислете за извинението, което трябваше да отправите към някого. Не е лесно да признаете собствената си грешка, но планетарните аспекти ви насърчават да го направите. Не съжалявайте, а бъдете щастливи с този човек и му кажете това! Ще се почувствате неудобно, но след това определено ще се почувствате много по-добре. Дори човекът да не приеме извинението, вие ще се почувствате освободени от този емоционален товар.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Телец

седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Телци, тази седмица 21-27 ноември 2022, вашите мечти означават повече за вас, отколкото някой може да си представи. Те могат да показват някакъв неразрешен проблем, стрес, тайно желание или да ви напомнят за нещо. Това е правилният инструмент за по-добро разбиране на себе си и решаване на проблеми. Дръжте мечтите си близо и се учете от тях. Помислете за предишните си, може би бихте могли да промените или добавите нещо! Може би е време да промените мнението си, когато става дума за красота и външен вид. Въпреки че не е задължително да сте супермодел, помислете как да се разделите с консерватизма. Освен това, спрете да мислите, че всички трябва да ви харесват и че всички трябва да ви обичат. Не, не трябва. Единственият човек, който трябва да бъде щастлив сте вие и хората около вас!

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Близнаци

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Според настоящия седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022, тази седмица, ако се чувствате уморени, това може да се дължи на прекомерен стрес. Предстоящата астрална енергия насърчава комуникацията. Би било разумно да говорите с някого за това ваше състояние. Безпокойството, тревожността или страхът могат да бъдат голяма пречка за вас и са емоционално нездравословни. Би било хубаво да се разходите на чист въздух. Очаквайте разнообразен период. Проявете чувство за хумор в житейските ситуации и се опитайте да го приложите още в първите дни на седмицата. Способността ви да се справяте с нахални хора ще бъде подложена на тест за издръжливост. Подбирайте внимателно думите си. Хората около вас, особено вашите близки или началници, може да се обидят от вашето небрежно изказване. Опитайте се да предизвиквате усмивки на лицата.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Рак

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Предстоящата седмица, според този седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022, е много благоприятна да изкажете това, което мислите и искате. Независимо, дали е партньор, който със сигурност ще оцени това, което му казвате, или колега, който се нуждае от насоки, комуникацията ви ще върви по-добре от всякога. Вие сте много практични. Обикновено казвате това, което мислите, че другите очакват и нищо повече, но трябва да сте напълно честни. Ако нещо не ви се получава, не го насилвайте. Можете само да влошите нещата. Може би трябва да опитате нещо различно? Ако нещо не пасва, значи вероятно не му е дошло времето и мястото. Животът не винаги е лесен. Вашата работа е да му се насладите. Не пропускайте да погледнете на тези и подобни ситуации от различен, градивен, ъгъл.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Лъв

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Тази седмица, 21-27 ноември 2022, споделете положителната си енергия и добронамереност с всички. Независимо, дали става въпрос за текстово съобщение, телефонно обаждане, цветя или прегръдки, изразете чувствата си. Опитайте се да изненадате любим човек с вечеря или просто сгответе нещо специално за вашия приятел. Намерете време за емоционално общуване. Вашият нов подход към работата може да не бъде одобрен веднага, но не позволявайте това да ви спира. Имайте предвид, че вашата независимост и малко бунтарско отношение ви помагат да поддържате баланс в живота. Не се отказвайте да се борите за своите вярвания. Използвайте волята и влиянието си, за да се борите срещу тези, които са срещу вас.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Дева

седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Ако през тази седмица се сблъскате с проблем, опитайте се да намерите бързо и просто решение. Не всеки проблем е толкова труден. Много често най-очевидният отговор е верният. Не се увличайте от емоциите, защото те могат да ви попречат да видите реалността на това, пред което сте изправени. Възможно е да се наложи да избирате между два начина за разрешаване на ситуацията. Изведнъж старият начин ще влезе в конфликт с новия. Кой да приемете? Не се увличайте по блясъка. От друга страна, не си мислете, че старият начин е най-добрият и единствено възможен начин. Използвайте фантастичната си интуиция и изберете най-доброто решение.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Везни

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Според седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022, ви очаква чудесен период да изразите мнението си. Не че не го казвате, но понякога имате проблеми с изразяването на емоциите си. Но тази седмица няма да е така. Няма да има ситуация, с която да не можете да се справите, защото астралната енергия ви подкрепя и подкрепя вашите способности. Ако има някой, с който не можете да се сближите, направете първата крачка. Неочакваните събития могат да объркат всичките ви карти. Ако не внимавате, всичко може да отиде на вятъра. Не позволявайте на това да ви обезсърчи. Всеки има едни и същи проблеми, но не ставайте жертва на едно и също нещо два пъти. Опитайте се да се съберете и да започнете отначало, защото такъв е животът, пълен с непредвидени обстоятелства. И да, следващият път внимавайте.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Тази седмица очаквайте повишаване на комуникативните умения. Ако ви е било трудно да изразите правилно това, което мислите и чувствате, то сега няма да е така. Помислете да как да поговорите с някого, с който имате проблеми. С подкрепата на небесните тела и повече увереност можете да разрешите всеки проблем. Внимавайте да не загубите самоуважението си в желанието си да докажете, че сте прави. Не забравяйте, че това, което другите ви казват или вменяват, често не е истината за това кои сте в действителност. Не променяйте убежденията си само за да угодите на другите. Единствената ви отговорност сте вие ​​самите.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Ако нещо ви притеснява, сега е най-доброто време да се справите с това. Отличните ви комуникативни умения ще бъдат по-изявени под влиянието на звездите. Ако вашият проблем е свързан с вашия шеф, колега, приятел или член на семейството, ще можете да първи ще намерите правилните думи и ще ги накарате да се съгласят. Чувствайте се свободни да насрочите всяка среща, която искате. Тъй като сте фокусирани върху целта си и поемате по най-добрия и бърз маршрут, може да пропускате някои основни ценности. Вашето его ще бъде малко разклатено, но се опитайте да останете спокойни и да сте наясно как проектирате себе си върху другите.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Козирог

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Грижете се за вашата чувствена и красива природа. Отделяйте време всеки ден, за да се грижите за ума и тялото си и не забравяйте, че това е във ваш най-добър интерес. Възможно е да се появи неочакван човек. Дори бившата любов може да почука на вратата ви! Не се учудвайте, така миналото се опитва да ви научи на правилните ценности в живота. Обикновено сте доста резервирани и тихи, когато става въпрос за чувства. Тази седмица това няма да се случи. Влиянието на планетите върху вашите умения ще бъде доста изразено. Бъдете мъдри и се възползвайте от възможността. Предприемете действие, за да кажете това, което чувствате и мислите. Думите ще дойдат при вас по-бързо, отколкото си мислите.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Водолей

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

През тази седмица, 21-27 ноември 2022, се запитайте кога за последен път прекарахте качествено време със семейството си, извън ежедневните ангажименти? Ако това е било преди много време, звездите ви насърчават, че е чудесен период да го направите. Ако имате деца, отидете на кино. Ако сте необвързани, помислете за посещение на вашите родители или роднини. Използвайте този период, за да се свържете по-тясно с тези, които обичате. Възможно е да изпитате безпокойство, което да ви накара да се раздвижите. Едно пътешествие, независимо дали виртуално или реално, ще ви отведе до красиво място, а след това до друго. Изглежда, че сте истински ловец на приключения. Ще ви хареса. Упоритостта ще ви се отплати.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022 за зодия Риби

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Според астрологичната прогноза е важно да запомните да внимавате с това, което казвате, и по-конкретно, да внимавате какво говорите за другите. Помислете какво или кой ви кара да се чувствате напрегнати? Отрицателните думи и клюките са като бумеранг в космоса. Ето защо, не трябва да допускате в сърцето си негативните хора. Вие сте повече от наясно с важността на семейната история, но може да не се отнасяте правилно към нея. Тази седмица отделете време да запишете и архивирате всичките мили спомени. Не забравяйте любимите си хора!

 

 

Лесни трикове за разкрасяване на вратите във вашия дом

Месо, гъбки, кисели краставички, маслини, вино… Прекрасно и богато на вкус ястие с месо

УНИКАЛНО ВКУСЕН КЕКС БЕЗ НАБУХВАТЕЛИ…, НО ОТ ТЕФТЕРА НА БАБА

5 супер бързи рецепти за ЗАКУСКА

Tagged , , , , , , , , ,
на горе