любовен хороскоп за 11 декември 2022
Астрология

Любовен хороскоп за декември 2022

Любовен хороскоп за декември 2022: Декември ще ви зарадва с неочаквани романтични приключения. Любовното настроение ще завладее особено силно три знака на зодиака.

Хороскоп за 2023 г. зодия Овен

Хороскоп за 2023 за Телец

Хороскоп за 2023 за Близнаци

Хороскоп за 2023 за зодия Рак

Любовен хороскоп за месец декември 2022 – обща характеристика за всички зодии

Дебютът на зимата заедно с лекокрилите снежинки ще ви донесе празнично настроение. Пухкавите и цветни коледни елхи, ароматът на канела ще ви накарат да си спомните приятелите, с които не сте имали време да се срещнете през годината. През целия декември 2022 в пространството ще се носи романтично настроение.

Декември ще започне оптимистично, благодарение на енергията на зодия Стрелец. Представителите на Зодиака със сигурност ще искат да добавят малко цвят към сивото ежедневие.

В първата декада на декември Венера – планетата на любовта, ще активира желание за срещи и романтични приключения.

От 29 декември Марс ще бъде ретрограден, а движението на небесното тяло предразполага за завръщане на бивши партньори, но тези отношения най-вероятно няма да продължат дълго.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Овен

любовен хороскоп за декември 2022

През месец декември 2022 романтичният Овен ще има желание да започне вълнуваща връзка. Въпреки, че външно, по никакъв начин, няма да изрази тези свои намерения. Представителите на тази зодия лесно могат да бъдат трогнати от сантиментална сцена от филм или нечия история, но ще изглежда така, сякаш малко ги мързи да се опознаят и да общуват. Всичко ще бъде свързано с ретроградното движение на Марс, планетата, която е покровител на зодия Овен. Продуктивното начало на месеца може да бъде съпроводено със спад в края, така че представителите на огнената стихия ще се нуждаят от повече спокойствие, топло отношение и разбиране.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Телец

любовен хороскоп за декември 2022

Според настоящият любовен хороскоп за декември 2022, през този месец мечтателните Телци може да претърпят известни сътресения в отношенията си. Но именно, точно сега е моментът да се отпуснете и да анализирате какво наистина се е случило. Време е да се запитате какво точно искате от партньора и какви стъпки трябва да предприемете, за да постигнете хармония в съюза. Известно „заземяване“ ще е от полза за тази зодия. Освен любовните дела, Телците ще трябва да решават финансови проблеми. Вероятно има какво ново да научите. От 20 декември 2022 до края на периода ще имате страхотна възможност да покажете уменията за решаване на любовни и финансови въпроси, за да посрещнете уверено 2023 година. Но, както и да е, едно е сигурно – сърцето ще ви подскаже най-правилния път.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Близнаци

любовен хороскоп за декември 2022

Според хороскопа на любовта, истински вихър от страсти очакват Близнаците. През декември 2022 представителите на тази зодия да бъдат подготвени за много обаждания, писма и покани за празнични събития. На хоризонта внезапно ще се появят всякакви бивши страсти, но от вас зависи, дали ще им отделите време или не. Ще имате голям избор, така че определено няма да скучаете. Освен това, този знак от зодиака го очакват нови обещаващи запознанства и пътувания. Близнаците ще се почувстват в най-мащабния си вихър от емоции. Вашата неудържима енергия и чар ще изненадат другите, че дори и самите вас.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Рак

любовен хороскоп за декември 2022

Според любовният хороскоп за декември 2022, Раците ще трябва да преразгледат любовните отношения, за да разберат кой ги зарежда с позитивна енергия и кой, напротив, отнема от енергийните им ресурси. Вероятно ще трябва да се сбогувате с някого, но не трябва да се притеснявате: всичко ще бъде за ваше добро. Защото след това ви очаква страхотно бъдеще. Само след 5 декември представителите на този невероятно чувствителен знак на зодиака ще изпитат радостта от общуването с партньор или флирт с обожател. Като цяло декември ще е подходящо време за почивка и презареждане.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Лъв

Любовен хороскоп за декември 2022

Лъвовете сякаш се събуждате от есенната меланхолия, но междувременно е време да поемете инициативата. Ето защо, излезте навън и се присъединете към предпразничната суета. Свободните представители на зодия Лъв ще имат шанс да срещнат интересен човек. Затова в никакъв случай не бъдете лениви и не стойте затворени между четири стени. Не забравяйте, че вие ​​сте олицетворение на огнената стихия, което означава, че уединението и самотата не ви подхождат. Облечете се добре и смело поемете инициативата в компанията.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Дева

Любовен хороскоп за декември 2022

Според звездите на любовта, големи промени се очакват на любовния фронт за зодия Дева. Не, няма да непременно лошо. Ако вече имате стабилна връзка с надежден партньор, то очаквайте развитие и много приятни предложения. Най-вероятно ще прекарате този месец със семейството и близките си. По-близо до Нова година ще трябва да отделите повече време на децата. При някои от вас ще дойде новина за увеличаване на семейството. Необвързаните представители на този знак никак няма да скучаят през този месец.

 

 

Хороскоп за 2023 за зодия Лъв

Хороскоп за 2023 за зодия Дева

Хороскоп за 2023 зодия Везни

Хороскоп за 2023 зодия Скорпион  

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Везни

Любовен хороскоп за декември 2022

Според настоящият любовен хороскоп за декември 2022, декември ще бъде силно активен период за зодия Везни. Предстоят ви много пътувания или празнични пътешествия, така че вероятността да срещнете бъдещ партньор по пътя се увеличава многократно. Вярно е, че трябва да се занимавате с документи, но ще се уверите, че всичко си е струвало. Много примамливи запознанства и предложения могат да се случат по време на ваканция в зимен курорт. Основното нещо е да сте вътрешно отворени за нови запознанства и възможности, за да усетите атмосферата на романтиката. Съдбата е много благосклонна към вас!

Любовен хороскоп за месец декември 2022 – зодия Скорпион

Любовен хороскоп за декември 2022

Много от Скорпионите имаха страстен ноември, така че сега можете да разберете с кои познати трябва да продължите да общувате и с кои да прекъснете връзките без да си създавате чувство на вина от това. Като цяло ще се насочите към тихи романтични вечери, бавни танци, гурме кухня и новогодишни аромати. Ще имате възможност да релаксирате със специално обслужване, различни салонни процедури и масажи. Спокойните разходки с партньора или гледането на телевизионни предавания заедно под топлото одеяло, ще ви помогнат допълнително да обогатите знанията си.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Стрелец

Любовен хороскоп за декември 2022

Скъпи Стрелци, декември е вашият месец, който ще ви даде много енергия и максимално очарование. Семейните представители на огнения елемент ще поддържат любовното си настроение на високо ниво. Относно необвързаните представители, вие ще успеете да реализирате интересно запознанство. Особено щастлив за тази зодия ще бъде периодът през първата декада на месеца, тъй като планетата на любовта Венера, ще се намира точно във вашия знак. Чувствайте се свободни да излизате на разходки с партньор. Например, посетете художествена галерия, ледена пързалка или организирайте романтична вечеря на свещи. През декември ще настъпи хармония и радост в душата ви.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Козирог

Любовен хороскоп за декември 2022

За разлика от Стрелците, вас, Козирози, късметът в отношенията ще ви съпътства след 15 декември 2022. През първата декада на месеца се опитайте да се запасите със сили и да решавате различни рутинни задачи. По този начин ще си осигурите повече време, което да посветите на сродната ви душа. Освен романтика представителите на тази зодия могат да очакват и материални бонуси. Козирози, очаквайте подаръци и изненади от вашите любими хора. Тези, които все още нямат любим човек, ще имат шанс за приятно запознанство на някое събитие. Погледнете по-отблизо, може би съдбата ще ви срещне на новогодишно бизнес парти или в приятелски кръг.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Водолей

Любовен хороскоп за декември 2022

Според настоящият любовен хороскоп за декември 2022, месецът ще бъде изключително благоприятен месец за Водолеите. Ще осъществите много комуникация, ще флиртувате, ще се наслаждавате на романтиката. Но е вярно, че е по-добре да дадете приоритет на спокоен формат на забавление. Това ще ви помогне да пестите енергия, особено когато се чувствате изтощени. Като силни представители на този въздушен знак на зодиака, ще почувствате прилив на идеи, но не трябва да бързате с изпълнението им. Ако не е спешно, отложете ги за януари, когато ретроградното движение на планетите ще ви донесе късмет. През предстоящата 2023 година Водолеите ги очакват много любовни завоевания.

Любовен хороскоп за декември 2022 – зодия Риби

Любовен хороскоп за декември 2022

Според настоящият любовен хороскоп за декември 2022, Декември ще бъде страхотен месец за Рибите. Планетата Юпитер, която се завърна във вашия знак, ще ви донесе много щастие малко преди 20 декември. Планетата на любовта – Венера, ще ви придружава в любовните отношения до края на месеца. Семейните Риби могат да организират дълги празнични срещи, изпълнени с прочувствени речи. Необвързаните представители на знака могат да отидат на новогодишни партита или концерти. Всяко излизане от дома предоставя възможност за намиране на неочаквано и успешно запознанство. Представителите на водната стихия ще забележат, че всичко замислено се сбъдва по чуден начин. Така че мечтайте – и всичко ще ви се сбъдне!

Хороскоп за 2023 зодия Стрелец

Хороскоп за 2023 зодия Козирог  

Хороскоп за 2023 зодия Водолей  

Хороскоп за 2023 зодия Риби

Tagged , , , ,
на горе