Лесни трикове за разкрасяване на вратите във вашия дом

Лесни трикове за разкрасяване на вратите във вашия дом
Идеи за дома

Лесни трикове за разкрасяване на вратите във вашия дом

За да останем в рамките на бюджета си, докато купуваме или строим първия си дом, често избираме най-евтините материали. Това важи за всичко – от вратите на стаята, през мебелите до домакинските принадлежности. След време обаче, когато внимателно огледаме как изглеждат, трябва да изберем дали да ги сменим или подновим. При някои от тези елементи, като вратите във вашия дом, има тенденция да се губи покритието с течение на времето поради излагане на околната среда. Освен това те могат да претърпят редица щети и наранявания от използването им през годините. Някъде могат да бъдат направени корекции, на други места щетите са необратими и цялата врата трябва да бъде подменена.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Без да губим много време, ние ви даваме съвети за най-добрите начини за обновяване на вратите във вашия дом.

Аксесоарите могат да се сменят

Сменете аксесоарите, ако смятате, че вратата е в добро състояние и просто се нуждае от малко индивидуалност. Ще има отличителен външен вид, независимо дали е с модерни дръжки или ретро такива от антикварен магазин. Промяната на пантите, добавянето на чукало, направата на рамка за шпионката, добавянето на нитове, ножици или други железарски компоненти са други опции. Друга възможност е да създадете люлееща се врата за вашия домашен любимец. Въпреки че изисква малко пари, това ще промени начина, по който изглежда към по-добро. Вече има все повече магазини, в които може да си набавите най-различни елементи. С малко обиколка в търговските комплекси бързо ще добиете идеи как да освежите своята врата по бюджетен начин.

Смяна на стъклата

Смяната на стъклата на врата с такива ще й придаде нов облик. Докато полупрозрачните стъкла предлагат допълнително уединение и са отличен вариант за бани и спални, прозрачното стъкло привлича повече естествена светлина. С тази проста промяна ще направите така че вратите във вашия дом със стъкло да изглеждат по коренно различен начин. Това ще им вдъхне още повече живот, като дори може да подобри изолацията на стъклото, ако то вече има пукнатина. Също не забравяйте, че напуканото стъкло може да бъде опасно, ако се счупи, затова погрижете се за този проблем навреме.

Поставете метални компоненти

Украсете вратите си с метални акценти, за да им придадете съвременна привлекателност. За да актуализирате външния вид, сменете дръжката или добавете метална облицовка към вратата. Консултирайте се със специалист, ако не сте сигурни какво да правите. Купете индустриално контактно лепило и всички компоненти, които искате да включите. За да задържите метала на място, ако вратата е отвън и е изложена на светлина и влага, помислете за използването на винтове. Не забравяйте да обърнете внимание на преградата, праг на вратата и остъкляването.

Използвайте устойчиви на атмосферни влияния материали, които допълват фасадата, за да ги покриете или смажете, за да завършите работата. Освен това, ако използвате лепило, е хубаво да се уверите, че то е достатъчно здраво и подходящо за целта. В противен случай само ще си дадете парите на вятъра и няма да постигнете нужния ефект.

И не забравяйте, че детайлите са тези, които правят разликата, независимо дали става въпрос за вратите във вашия дом или друг елемент от него.

Как да създадете уютен кът за вашите домашни любимци

Фън шуй техники, за да привлечете любовта и богатството в дома си

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Четири начина да увеличите позитивната енергия в дома си

8-те стайни растения, които носят късмет, пари и семейно щастие

Най-подходящите цветове за декор на дома за въздушните знаци в зодиака

Четири задължителни елемента за елегантна декорация на мястото за хранене в дома ви

Евтини идеи за декор, с които да направите дома си да изглежда луксозен

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе