седмичен хороскоп 2-8 януари 2023
Астрология

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022: Тази седмица може да очаквате неочаквани приятни събития в дома, семейството. Очаквайте добри новини от близки. Седмицата може да ви донесе нови възможности за подобряване на битовите условия, успешно да разрешите много въпроси, свързани с ремонт, строителство, преместване, сделки с имоти. Освен това, тази седмица очаквайте положителни промени, свързани с работата. В професионалните ви дела е време да направите равносметка. Някои представители на Зодиака могат да очакват реализация на кариерни амбиции и промяна в социалния статус.

Намаляване на шума в дома – мисия възможна с акустичните панели URSA

12.12–Божествената дата

Душата ти ме повика

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

7 зодии ще имат късмет с парите тази седмица 12.12-18.12

Дневен хороскоп за 11 декември 2022

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Астрологичен съвет за 11 декември 2022 към всяка зодия

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 11.12.2022 според зодията

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Овен

седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Фокусът на вашето внимание ще бъде насочен към обмена на информация и комуникация с околните, тъй като интелектуалният и професионален статус ще бъдат приоритет за вас. Обстоятелствата ще ви подтикнат да бъдете по-щедри, да отделите време за духовно развитие, образователни или дори политически събития. Въпреки, че сме в края на календарната година имате възможност да обогатите образованието или квалификациите си. Заявете се с решителност, гъвкавост на мисленето, погледнете всичко, което се случва от различни гледни точки. Много е благоприятно да се решите на дълго пътуване или да общувате с представители от други култури – това също ще направи вашето виждане по-богато.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Телец

седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Според настоящият седмичен хороскоп 12-18 декември 2022, в тези дни ще бъдете много обрани и съсредоточени. Също така ще започнете да усещате и разбирате на фино ниво психологическите мотиви в поведението на другите. Разбира се, тези качества ще допринесат за напредъка на собствените ви проучвания. Финанси, бизнес партньорства, статус – всичко това излиза на преден план. Дори и финансовия ви капитал да не расте, определено ще имате шанс да научите и развиете умения, които ще ви помогнат да придобиете финансова независимост. Основното е, че с повишена решителност и воля няма да се изкушите да станете твърде взискателни и категорични.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Близнаци

седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Според настоящия седмичен хороскоп 12-18 декември 2022, това, което ще излезе на преден план, е влиянието, което имате върху околните и способността ви да ги накарате да ви сътрудничат. Смятате ли се за силен, волеви и независим човек? Кой доминира във вашето партньорство и тази връзка допринася ли за личностното ви израстване или обратното – пречи?

Вашето вътрешно „Аз“ ще ви тласка към действие по някои юридически въпроси, договори, преговори. Въпреки това, ако нивото на взискателност е понижено, тогава обстоятелствата ще насърчат хората да правят компромиси, по-лесно е да изградите общи цели. Ако вътрешните ви колебания не се успокоят до разумни граници, съществува риск от влизане в открит конфликт или страхове .

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Рак

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Седмицата може да донесе притеснения относно работата. Ето защо, през този период ще е добре да подредите приоритети или ако липсват такива, да си създадете. Гордеете ли се с резултатите и ежедневните си задължения? Работите ли за себе си и за някой друг със същия хъс? Също така, е по-добре да определите личния си статус в екипа, сред колегите. За една седмица би било добре да планирате случаи, в които ще имате нужда от услугите на други хора – посещение на фризьор, медицински преглед и др. Осъзнаването на вашата жизненост и работоспособност ще ви доведе до по-здравословна диета и упражнения.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Отличен период за подреждане на мислите и приоритетите. В понеделник и вторник нещата свързани с естетика и красота ще вървят лесно. Можете да излезете и да направите желаните покупки. От сряда до петък, е препоръчително да си изясните какво ви тревожи. Отношенията могат да се влошат, поради изплуващите детайли и просто нетърпимост, експлозивност. Във всеки случай, в този период трябва да говорите откровено за всичко. При срещи с непознати се пазете от завист и гняв, избягвайте напрегнати ситуации на улицата. Прекарайте уикенда си приятно, но активно. Намерете начин да донесете радост на себе си и на близките си.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Дева

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

През седмицата енергията ще бъде насочена към семейството, домакинските задължения и въпроси, свързани с имоти и материални придобивки. Участието в семейните дела ще бъде по-активно, дълбоко ще почувствате своята роля и влияние в семейството. Ако не сте обвързани със семейни връзки, тогава на преден план ще излязат битовите и психологически аспекти, с които „заменяте“ семейното огнище. Подкрепата на близки ще допринесе за вашия личен успех. Периодът е благоприятен за дейности, свързани с продажба или покупка на недвижими имоти или предмети от интериора.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Везни

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Потокът от информация и идеи ще се ускори тази седмица. Планетите ви подтикват да развивате или подобрявате основни умения, да четете повече, да събирате информация. Може да ви бъде предложена ръководна позиция или свободно място в обществена организация. Необходимостта да изразите своите идеи ще увеличи ефективността на тази възможност. Не се страхувайте да бъдете смели в изразяването на себе си, ако обикновено предпочитате да стоите в сянка и не сте склонни да налагате своето общество или мнения на другите. Но не си струва да преминавате към пасивна агресия. Пътуването и общуването с близки приятели и роднини през този период ще бъде много благоприятно за вас.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 12-18 декември 2022, тази седмица ще получите или ще увеличите печалбите, може да имате нови източници на доходи или допълнителни. През тази седмица ви предстоят успешни покупки и нови придобивки, а за някои скорпиони, сделките с имоти ще бъдат успешно завършени. Някои представители на вашият знак може да получат подарък или да окажат материална подкрепа. Освен това, можете да станете горд получател на някакъв вид парично плащане, например обезщетения, субсидии, бонуси, застрахователно обезщетение, дивиденти и подобни плащания. Седмицата като цяло може да ви донесе неочаквани събития и обрати, под влияние на които някои ваши да подлежат на корекция. Но емоционалният фон е нестабилен, така че може да има резки промени в настроението.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Най-доброто, което можете да направите, е да обърнете внимание на най-важния човек в живота ви – себе си! Инвестицията в себе си, във външния ви вид, израстването на вашата личност ще бъде много благоприятна. Себепознание, творчество, търсене на вътрешна хармония – посветете се колкото е възможно повече на това. Не се страхувайте да се фокусирате върху себе си, по удивителен начин ще намерите, както сили, така и време за всичко и за хората около вас. Просто не давайте енергията си на тези, които я вампиризират, а в замяна тя ви дава само негативизъм или подкопава самочувствието ви. Слушайте сърцето си и се научете да усещате предварително хората.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Тази седмица може да получите новини от приятели или роднини. Много е вероятно някои козирози да спрат да общуват, по една или друга причина, с човек, с който преди са имали приятелски отношения или общи интереси. В допълнение, тази седмица можете да получите желан резултати, свързани със социални, колективни или интернет дейности. На някои от вашите представители тази седмица може да се сбъдне желание. Освен това, тази седмица ще бъде свързана с това, че ще отделите повече време на деца и творчески проекти. Общият емоционален фон може да не е стабилен, особено около 13 и 14 декември, така че не са изключени спорове и разногласия с някои хора, които не са толкова близо около вас.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

На преден план ще излязат материални награди и друго осезаемо признание за вашите заслуги. Може да станете по-настоятелни в желанието ви за реално възнаграждение за положения от вас труд. Една седмица може да донесе осъзнаването на това, което наистина е необходимо, за да сте щастливи. Част от отговора ще дойде от ролите, които играете в живота на другите хора – приятел, любим човек, родител, дете, бизнес партньор, а именно качеството на тези взаимоотношения и стойността, която им придавате. Ако сте склонни към самота, ще имате желание да бъдете в компанията. Ако сте общителни по природа, сега ще бъде важно да оцените влиянието и позицията си в социалния ви кръг.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022 зодия Риби

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Седмицата ще донесе на Рибите благоприятни промени в личните дела и отношения. Опитайте се да не губите нито една ценна минута. Хороскопът препоръчва да се съсредоточите върху малките неща, които изпълват живота със смисъл. Веднага щом създадете комфорт в личното си пространство, недоразуменията с роднините ще отшумят, настроението ще стане по-хармонично. Скъпи Риби, в края на седмицата сдържайте вълнението си. Всичко, което включва риск, ще играе срещу вас. Насочете се към малки проекти, анализирайте постигнатото, направете план за бъдещето. Не са изключени дребни подаръци от Съдбата. Може би ще откриете липсващото парче от пъзела или ще получите информация с обнадеждаващи новини.

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Дърветата-естествени лечители

Силата на любовта и на какво е способна тя

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

Tagged , , , , ,
на горе