любовен хороскоп за 11 декември 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Любовен хороскоп за 11 декември 2022: Днес звездите на хороскопа настоятелно ви съветват да не се страхувате, а смело да мечтаете. Наистина, мечтите се сбъдват! Ако си забраните да фантазирате, може да не разберете какво наистина искате. Ако в сънищата си мечтаете за истинска любов, тогава днес съдбата може да ви даде дългоочакваната среща или намек къде да намерите своята сродна душа. Ако вече сте във връзка, тогава в този ден не забравяйте да мечтаете с любимия човек – и мечтите, които се сбъдват пред очите ви, ще осветяват съвместното ви бъдеще с щастие.  

7 зодии ще имат късмет с парите тази седмица 12.12-18.12

Дневен хороскоп за 11 декември 2022

ПРАВИЛА ЗА ПО-ЛЕК И БЕЗ СРАМ ЖИВОТ

Когато запалите огънят в сърцето, ставате извор на любов, светлина и топлина!

Как да върнете романтиката във връзката и да запалите искрата: 20 тайни на вечната любов

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА НАОКОЛО? МОЖЕ БИ АНГЕЛИТЕ ВИ „НОСЯТ“ ВАЖНО ПОСЛАНИЕ…

Никога повече страх от бременност и раждане!

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес, 11 декември 2022, звездите приканват Овена да се впусне в едно малко приключение, което може да пренесе отношенията му с любимия човек на нов етап. Този ден е чудесен за почивка, флирт и приятно прекарване. Така че, ако все още нямате планове за вечерта, звездите на хороскопа силно ви съветват да измислите нещо интересно – да отидете в клуб или кафене, да гостувате приятелски на стари приятели или да ги поканите при себе си. Ако сте във връзка, прекарвайте възможно най-много време с любимия човек. И още по-добре – излезте и се слейте с красотата на природата!

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес звездите от хороскопа съветват Телците да направят нематериалния еквивалент на пътешествие – потапяне във вътрешния свят на любимия човек. Повярвайте, в този ден това ще предизвика не по-малко изследователски интерес от изучаването на флората на някой остров, изгубен в океана! Хобита и любими занимания, скрити желания, детски мечти – днес вие не можете да скриете нищо от своя избраник, затова бъдете максимално искрени с него. След като организирате вечерта на разговорите от сърце, ще имате зашеметяващи взаимни открития, които допълнително ще укрепят връзката, свързвайки ви в едно.

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес, 11 декември 2022, звездите на хороскопа тласкат влюбените Близнаци към решителни действия! Това е чудесен ден да започнете да изпълнявате всякакви любовни планове – от глобалните до най-простите: направете предложение за брак, закупете пакет за романтично пътуване, поканете човека, който харесвате на среща. Звездите от хороскопа вещаят, че резултатът така или иначе ще зарадва Близнаците, защото и най-малката конкретна стъпка, е неизмеримо повече от ефирни мечти.

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес е денят на желанията. Ден, в който ще искате най-много и сега, веднага, на момента: повече целувки, повече признаци на внимание, повече време, което да прекарате с тези, които харесвате. Ако сродната душа не може да задоволи внезапните желания, на тази основа са възможни детски оплаквания, обвинения и дори конфликти, чиято единствена цел е да привлекат вниманието към себе си. Хороскопът ви съветва: днес не трябва да изисквате твърде много от любимия човек, за да не превърнете горещите си прегръдки в задушаващ въздух.

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес, 11 декември 2022, звездите от хороскопа предупреждават Лъвовете да избягват споровете в общуването с противоположния пол. В противен случай, разговорът с любимия човек може да доведе до напрежение и да наруши общите планове. И всичко това се дължи на факта, че в този ден Лъвовете може да не са сдържани в думите и околните ще ги тълкуват по свой начин. Не всичко е загубено. Просто се опитайте да не подреждате нещата през този ден и когато предявявате претенции, спокойно обяснете какво сте имали предвид. Търпението и учтивостта ще коригират ситуацията.

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес е денят, в който Девите ще могат да променят ситуацията около себе си, и то само чрез силата на своите мисли и желания. За да спечелите вниманието на любимия човек или да промените нещо към по-добро в отношенията си с него, звездите ви съветват да се концентрирате и разрешите този проблем. Колкото и „антинаучно“ да е то, в близко бъдеще вие ще имате всички шансове, да видите как днешните ви мисли постепенно се превръщат в реалност.

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Везни     

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес, 11.12.2022, за вас настъпи денят, в който да изразите себе си! Звездите на хороскопа ви съветват в общуването с противоположния пол да загърбите комплексите и да бъдете максимално активни. Само по този начин ще успеете да привлечете вниманието на човек, който харесвате. Възможно е днес, за да постигнете целта си, да ви се наложи да нарушите някои условни „общоприети норми на благоприличие“. Но, както се казва, в любовта и войната всички средства са правилни. Действайте!

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Звездите на хороскопа съветват Скорпионите да не слагат каруцата пред конят, относно любовните им отношения. Всичко ще бъде наред. А това е денят, в който трябва да се концентрирате върху изпълнението на текущите дела, а не да изграждате грандиозни (но засега абстрактни) планове за бъдещето. Може би вашият партньор ще успее да насочи енергията си в правилната посока и да помогне да се погледне по-реалистично на ситуацията. Но е желателно в този ден да се заемете сериозно и да организирате съвместно посещение на културно събитие, романтична среща или вечерна баня със свещи и цвят от рози.

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес, 11 декември 2022, вашето романтично настроение ще привлече противоположния пол като магнит, а чарът ще действа на другите като наркотик. За тези, които търсят своят човек, този ден може да бъде много обещаващ за нови запознанства, освен ако не сте замаяни от собствената ви популярност. Звездите на хороскопа съветват: опитайте се веднага да идентифицирате обекта на внимание за себе си и да изразите своята симпатия към него, в противен случай рискувате да пропуснете момента, да флиртувате и да разговаряте с интересен човек.

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес Козирозите ще имат истинско изпитание за креативност в любовните отношения. Има дни, в които е трудно за двама души да намерят общ език. А днес в такава ситуация е най-добре да се държите нестандартно. Например, в разгара на спор се приближете и прегърнете любимия човек или смекчете ситуацията с неочаквана шега. Подобни тактики в този ден ще помогнат за понижаване на интензивността на страстите и ще променят темата. Освен това, се опитайте, да се замислите върху аргументите на партньора и да разберете защо той толкова много защитава мнението си. Може би във вашия спор вие … не сте съвсем прави?

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Труден ден в отношенията вещаят звездите на Водолеите! Най-вероятно ще трябва редовно да си напомняте за търпението и да сдържате емоциите. Е, хоризонтът не винаги е безоблачен и вместо безсилно вътрешно негодувание, по-добре да си задавате философски въпроси. Защо това предизвиква толкова силни емоции у вас? Може би между вас и любимия човек има дълбоки неразрешени проблеми? Или някой в двойката е неясен, не иска да покаже истинския си характер? Звездите на хороскопа съветват: най-добрият отговор на всички въпроси в този ден ще бъде искреността – вълшебният ключ, който отваря вратата към щастието в любовта.

Любовен хороскоп за 11 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 11 декември 2022

Днес, 11.12.2022, Рибите ще могат да изпитат от първа ръка две неща: силата на чувствата и ограниченията на логиката. И двете ще се покажат в пълния си блясък! Твърде ярките емоции през този ден заплашват да завладеят толкова много, че Рибите рискуват да загубят посока за известно време. Днес не трябва да разчитате на логиката, ако усетите, че общувате с безразличен човек, трябва да избягвате предразсъдъците и предварително налепените етикети, като се вслушвате повече в това, което подсъзнанието ви нашепва. Интуицията е героят на днешния ден! Звездите от хороскопа ви съветват, че именно тя ще ви тласне в правилната посока при решаването на най-важните въпроси.

ХРАНИ С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ВИТАМИН С

Tagged , , , ,
на горе