Седмичен хороскоп от 8.11.2021 до 14.11 2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 8.11.2021 до 14.11 2021

 

Седмичният хороскоп вещае – звездите едва ли ще ви позволят да следвате предварително планирания график. Обичайните неща ще бъдат по-трудни за изпълнение, но с помощта на релаксацията, дори ще ви се открият неочаквани желания или хобита. Подобна стремглавост може да внесе в животът ви елемент на новост, но все пак се опитайте да не излизате твърде далеч от нормалното. Пазете се от внезапни стъпки и необмислени, прибързани решения.

 

ОВЕН

През предстоящата седмица Овенът ще е склонен да се превърне в пример за самоконтрол и самодисциплина – особено, когато всичко около него ще се разсейва от време на време. Звездите от хороскопа, обаче осигуряват на Овена голяма граница за безопасност: човек може само да завижда на целенасоченото му желание да сложи край на всяка поета задача! Що се отнася до околните, опитите им да разсеят Овните едва ли ще доведат до резултат. Е, ако го направят, за тях е по-лошо. Към средата на седмицата разгневеният Овен е по-опасен и от ядосан бик! Овенът ще може да постигне много, като действа консервативно, но това може да го вкара в депресия. Всичко е, както обикновено – рутинно и на моменти скучно! Затова звездите от хороскопа съветват Овните да се развеселят с някои малки промени. Говорете с приятелите си как правят живота си по-светъл. Може да ви поканят да гледате страхотен филм, да посетите нов магазин или да ви поканят на парти. В личният живот на Овен се очертават експерименти, а в работата се използват само изпитани и доказани методи.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът ще има шанс да промени мнението си за някого. Възможно е дори той самият да се окаже този човек. През тази седмица някой от обкръжението му може да демонстрира напълно необичайно поведение: „сива мишка“ ще влезе в образа на жена вамп, мързеливец ще бъде щедър с лакомство, близък колега ще даде умна идея … Въпреки всичко това , едва ли самият Телец ще стане изключение, изненадващо околните с нови прояви на своята многостранна природа. Във всеки поет ангажимент най-добрият вариант за Телецът е този, който е изпитан от опит, време и от самия него. Звездите от хороскопа го съветват да мисли в тази посока, така че всеки опит за експеримент е малко вероятно да успее. Всички добри, стари и изпитани методи са отворени за него. Телецът ще постигне повече в средата на седмицата с консервативни методи от най-брилянтния актьор!

 

БЛИЗНАЦИ

През първия ден от новата седмица Близнаците могат внезапно да се събудят с чувство за ревност. Освен това, не е необходимо това чувство да е насочено към любимия човек и Близнаците да имат причина за това. Приятели, роднини, колеги от работата – почти всеки рискува да стане обект на необяснима ревност от чувство за притежание на Близнаците. Звездите в хороскопа съветват да не се поддавате на изкушението, да подредите нещата – това няма да доведе до нищо добро. По-добре е да имате предвид, че приятелите на вашите приятели не са непременно ваши съперници. Те могат да станат и ваши приятели. В следващите дни, ставайки сутрин от леглото, Близнаците, дори не могат да си представят какви промени ще настъпят в живота им. Този ден може да се окаже повратен: събитията обещават да се развият, не както са очаквали, което ще принуди Близнаците да вземат важни решения в движение. Неочаквани новини, работа, нови запознанства – всяко събитие има потенциал да повлияе на съдбата на Близнаците, оставяйки значителна следа в живота им. Те трябва да имат предвид това, независимо какво решение ще вземат.

Седмичен хороскоп от 8.11.2021 до 14.11 2021

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ 

РАК

Ракът ще бъде в дисонанс с останалите. Действията му може да изглеждат нерешителни, а предприетите мерки – полумерки. На свой ред другите ще се уплашат от Рака – от неговата устременост, натиск и „революционни“ намерения. Този знак ще трябва да се примири с факта, че няма да е възможно да убеди никого, така че ако е 100% сигурен в плановете си, ще трябва да действа сам или да прехвърли някои проекти за друг ден. Около края на работната седмица Ракът е в състояние да завладее целия свят! Поне за това ще бъде настроен. Най-интересното е, че самочувствието му ще има покритие – той наистина е способен на много. Неговата енергия няма да има граници и думата „невъзможно“ ще изчезне от речника. Човек може само да съчувства на хората, които застават на пътя му: безмилостният Рак ще бъде като свекърва от вид, паднала в басейн с крокодили. Както се казва, вашите крокодили, вие си ги спасявате.

 

ЛЪВ

В предстоящата седмица животът ще дари Лъвът с много щастливи мигове, но той няма да може да се възползва от всички на 100 %. Факт е, че звездите от хороскопа го даряват със спокойно настроение и известна мудност или може би просто да няма време да реагира на бързо променящата се ситуация. Така че, ако Лъвът иска да грабне късмета си за опашката, трябва да участва по-активно в случващото се и да не се прозява, оглеждайки се настрани! В края на седмицата Лъвът ще ускори, така че спирането ще се превърне в истински проблем за него! Мозъкът и цялото му тяло ще работят в авариен режим, давайки всичко, на което са способни. Поради това околните може да изглеждат в очите на Лъва, като сънливи мухи, които се движат и мислят като на забавен каданс. Не е изненадващо, че Царят ще се опита да ги пришпори, използвайки не най-деликатните методи.

 

ДЕВА

Девата ще бъде пълна с енергия и увереност още от понеделник! От време на време ситуацията ще налага да бъде в светлината на прожекторите, но въпреки това няма да падне по лице си в калта. Тя ще може не само да се справи със задълженията си, но и в същото време да се покаже в благоприятна светлина. Вярно е, че в понеделник Девата трябва да се подготви за факта, че подобно нескромно поведение може да предизвика откровена завист на другите. Това, обаче, е малка цена, която ще трябва да плати. Девата ще получи чудесна възможност да победи някого, може би дори повече от един! Дори, ако доказването на нейното превъзходство не е включено в плановете й, ситуацията може отново и отново да тласка Девата към това, давайки й шанс да се покаже най-добрата си страна. Това може да се отнася за работа, учене, приятелство, романтични отношения – с една дума, всяка област от живота на Девата, където тя е в състояние да демонстрира своите таланти пред поне един зрител.

Седмичен хороскоп от 8.11.2021 до 14.11 2021

Каква ще бъде вашата 2022-ра според зодията 

Каква ще бъде 2022-ра според зодията с една дума 

Годишен любовен хороскоп за 2022 г за всички зодии 

ВЕЗНИ

Везните ще са в пълна готовност да мислят за бъдещето си. Не да мечтаят, отпуснати в облаците, а отговорно да вземат решение по кой път да поемат. Плановете на Везните ще се отличават с яснота и внимание към детайлите и затова изпълнението им е само въпрос на време. Само едно „но“: обръщайки внимание на бъдещето, Везните не трябва да забравят за настоящето, по-точно – за хората, които са наоколо. Не бива да ги натъжавате с иронични думи и мрънкане, дори и да им се струва, че правят всичко погрешно. В края на седмицата Везните ще бъдат в режим на икономии – това се отнася не само за спестяване на пари, но и за жизнената енергия. Периодът не ги дарява с активност, а напротив – възможно е да усетят загуба на енергия, която няма да се отрази по най-добрия начин в техните мисли и дела. Ето защо, другите не трябва да се опитват да ги насърчават към някакви големи проекти. По-разумно е да го направите друг път. В събота, колкото и да се стараят, все пак едва ли ще успеят да преодолеят състоянието си.

 

СКОРПИОН

През тази седмица, колкото и да му се иска на Скорпионът да се отпусне и да си почине, ситуацията няма да му го позволи да го направи. Събитията ще изискват активното му участие, което отново и отново го изважда от състоянието на блажено мързелуване! В крайна сметка, Скорпионът няма да има друг избор освен да се включи в този наложен ритъм, но няма да съжалява, защото ще има интересни възможности, от които ще може да се възползва, само ако е напълно активен участник в събитията. В следващите дни делата и мислите на Скорпиона ще бъдат свързани с близките му хора – роднини или приятели. Може би някои от тях имат проблеми, които той може да им помогне да решат или в които могат да им осигурят морална подкрепа. Звездите от хороскопа съветват Скорпиона да не пренебрегва чувството си за дълг. Сряда е денят, в който той трябва, ако е необходимо, да пожертва личното си време или дори служебните си дела, за да подкрепи любим човек.

 

СТРЕЛЕЦ

Страхотна седмица за Стрелецът да помисли за бъдещето! Въпреки това, като начало, той трябва да завърши нещата в настоящето, които висят над него като дамоклев меч, пречейки му да продължи напред. Звездите в хороскопа казват, че домакинската работа ще бъде най-ефективна. Е, след като сте подредили пространството наоколо, можете да започнете да подреждате идеите и плановете си. Не се страхувайте да се осмелите на това! След като сте си поставили нова цел, вие ще разберете как може да бъде постигната. В края на седмицата Стрелецът ще се чувства не съвсем на място. Въпреки факта, че много неща могат да се развият доста добре и без негово участие, от само себе си. Но всичко, на което Стрелецът иска да сложи ръката си, ще бъде атакувано: дори най-елементарното нещо. Ако опитът за приготвяне на кафе се превърне в проблем, това е сигнал: по-добре е да се отпуснете и да не правите нищо. Това обаче има своите предимства – това предоставя на Стрелеца отлична причина да се отпусне в релакс.

Седмичен хороскоп от 8.11.2021 до 14.11 2021

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

КОЗИРОГ

Козирогът е в състояние да намери дузина възможни решения за всеки проблем и след това да избере от тях това, което се оказва най-ефективното и най-простото. Мозъкът на Козирога ще работи точно като швейцарски часовник, а ръцете му ще работят спретнато като касиер в швейцарска банка. Съвсем спокойно тази седмица може да се нарече перфектната за Козирог при решаването на всякакви въпроси, освен тези, при които трябва да проявите тактичен подход. И в петък той няма да се различава в швейцарската дипломация! Активността му не винаги ще е подходяща – резултатът й може да е точно обратното на това, което е искал да получи. Козирогът, обаче е в състояние да действа енергично, дори там където би било по-добре да се оттегли. Опитът да влезе в делата на другите хора, да „превърне“ ситуацията в своя полза и други подобни неделикатни методи за решаване на проблеми, може да му навреди. За да не се случи това, звездите от хороскопа го съветват да сведе енергичната си активност до минимум.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеят ще бъде пълен с енергия и сила, но за да не уплаши околните с натиска си, ще трябва да се контролира. Периодът ще изисква от него спокоен ритъм и балансирани, консервативни решения, така че ще трябва да балансира между границата на предпазливостта и решителността, за да напредне по някакъв начин в работата. Благодарение на това вероятността от грешки ще бъде изключително ниска. Дори и да постигне по-малко от очакваното, той със сигурност ще успява във всичко. В края на седмицата неговата енергия, общителност и любов към живота ще му осигурят вниманието на другите, които с нетърпение ще уловят думите му. Водолеят е готов да зарази всеки с ентусиазъм, като споделя свежи идеи и планове със слушателите и ги вдъхновява за нови неща. Околните ще искат да носят дрехи, като тези на Водолея, а изказаните от него идеи ще бъдат приложени на практика. Така че с лекота ще може лесно да привлече подкрепата на всеки свой проект и план.

 

РИБИ

Рибите е трудно да се контролират, за да не изпуснат всяка възможност за обогатяване на портфейла! От време на време ситуацията ще ги изкуши да направят безсмислена покупка или да инвестират голяма сума в „най-сигурния“ бизнес. Не се поддавайте на този импулс! Колкото и да ви се струва, че няма да живеете без това нещо и ден, претеглете правилно всичко и – отложете покупката. За да не предизвиквате съдбата, звездите от хороскопа съветват Рибите в понеделник да заобикалят ярките витрини и да не включват телевизора, за да не се превърнат в лесна жертва на рекламата. Съдбата може да направи неочакван обрат в живота на Рибите, отваряйки им нови хоризонти. Вярно е, че за да се впишат в този етап, може да им се наложи да вземат решение за броени минути, което може да промени живота им! Така звездите от хороскопа съветват Рибите да не се откъсват от реалността и да са в крак с актуалните събития. По-добре сами да решите, дали да рискувате или не, отколкото след това да се упреквате някой друг.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе