Хороскоп
Астрология

Седмичен хороскоп от 2.08.2021 до 8.08.2021

Овен

 

Внимавайте да не се разсейвате! В съзнанието ви тези дни ще витае като наметало от мъгла, едно напрежение, което може да създаде объркване и забрава. Няма за какво да се притеснявате: просто трябва да се изключите от рутината и да си отделите малко време само за себе си. Към края на седмицата се очаква излизане от тези по-мрачни моменти.

Телец

 

Седмицата ще започне с възход, между умора и нервност, които биха могли да задържат за момент вашите проекти. След няколко мига на несигурност обаче вече сте повече от готови да излетите и да изядете трудностите и неочакваните събития.  Бъдете готови за срещи със стари приятели.

Близнаци

 

Седмица на голям ентусиазъм и страст! Нищо чудно, че ще се почувствате обхванати от топли и неподправени емоции: вероятно преминавате през фаза на вътрешен растеж и това ще ви позволи да наблюдавате дори ситуации, които преди не сте преценявали добре. Това означава напредък както в любовта, така и в работните дейности.

Рак

 

Според поговорката това, което започва добре, е половината от успеха. А този спринт в началото на седмицата, осигурен от приказната Луна, ваш съюзник, може да бъде използван, за да ви насърчи да доведете до край някои незавършени дела. Накратко, забранено е отлагането. Бъдете смели в решенията си, за да се случат нещата както искате.

 

Лъв

 

Внимавайте за скрити негодувания от рано през седмицата! В понеделник неподходящи може да са някои думи на колеги, с тайната цел да ви накарат да реагирате, без да мислите. За щастие, от вторник нощното небе е приятелско и настроението ви ще се оправи, така че да работите безотказно. През уикенда ще сте в лошо настроение, но нека това не пречи на другите около вас.

Дева

 

Любопитството ви ще стигне до максимум! Това ще означава желанието да отидете на разходка, да видите нови места, да се отдадете на малко свободно време вечер или ако можете, да се поглезите с приятна почивка или уикенд извън града. И тук сте готови да сърфирате в мрежата, да търсите предложения, да се отдадете на флирт. Внимавайте обаче, защото лесно може да ви се завърти главата.

Везни

 

Положителна седмица, характеризираща се с приятна физическа сила, но леко намаляване на умствената енергия. В края на краищата вие сте дали много последно време. И вероятно е време да си вземете почивка, да изключите и да се погрижите за себе си.  След трудни четвъртък и петък: уикендът обещава забавление, любов и много почивка!

 

Скорпион

 

Сладка поличба за подобрение във вътрешното ви положение е във въздуха. Ще бъде като когато вятърът се сменя и носи далечни звуци и аромати, които ни позволяват да си представим конкретни ситуации. Толкова време сте чакали отговор за работно предложение, ето, че се задава.  Не се дразнете ако нахлуят неочаквани чувства, използвайте рационалност и диалог искрено: това ще бъде първата стъпка към ясна промяна на курса. Бъдете внимателни, особено през почивните дни.

Стрелец

 

Сърцето ви прелива от заразен ентусиазъм! Ще донесете усмивка, където и да отидете, благодарение на спокойното настроение, изпълнено с положителни нюанси. Следователно за отношенията, основани на емоции, това ще бъде много удовлетворяващ период, защото ще имате тази красива способност да правите компромиси и добри решения на проблемни ситуации.

 

Козирог

 

Непредвидими и носещи объркващи послания? Вероятно да. Добра помощ от Луната обаче, тя се намесва, за да ви даде предимство. Небето, от друга страна, се подобрява по отношение на емоциите, но може да го забележите едва към края на седмицата. Дотогава се съсредоточете върху работата, защото портфейлът е започнал да изтънява в последно време. Най-пълноценният начин да сложите край на седмица, която може да включва някои дразнещи неочаквани събития, е да обърнете внимание на хората, които винаги са ви помагали.

Водолей

 

Тежък, сив и дразнещ понеделник! Но не се отчайвайте, защото тази седмица ще получите значителна помощ от Луната, която ще бъде много внимателна. Тя ще отмести всяка тежест паднала върху пръстите на краката, с изключение на първия ден, разбира се. Всъщност много ситуации се подобряват: в работата добри отношения с шефа, в семейството спокойно море, в любовта мисли за късна ваканция. За емоциите ще трябва да изчакате уикенда, когато най-накрая ще разберете колко е безполезно да придавате значение на детайлите.

 

Риба

 

Ето една страхотна седмица, която да ви насърчи да направите дори по-деликатен избор. Той ще се прилага преди всичко за чувствата, семейни и не толкова, които са на път да навлязат в непрозрачна и незадоволителна фаза. Все пакт това е нещо, което можете да предвидите и да поправите. Това е една кулинарна седмица, през която можете да се отдадете на по-екзотични за вашия вкус ястия. Вярно е, че звездите се променят през уикенда и не към по-добро, но също така е вярно, че всеки може да бъде архитект на собствената си съдба.

Tagged , ,
на горе