Код червено: Как се държат жените от различните зодии по време на цикъл

Код червено: Как се държат жените от различните зодии по време на цикъл
Астрология

Код червено: Как се държат жените от различните зодии по време на цикъл

 

Едни убиват за нещо сладко, други не позволяват да ги докосват, а някои напълно контролират настроението си през тези дни

 

Овен

Дори и в тези дни Овенът е активен. Именно през този период сте склонни към необмислени действия. Можете да получите импулс да плувате във фонтан, да избягате с гостуващ цирк или да отлетите за Турция, а след това просто да се скриете зад хормоналните промени. Що се отнася до началото на цикъла, първият ден на Овен е много труден: те лягат,  страдат от болка и мечтаят скоро да приключи.

 

Телец

Ако сте Телец, тогава по време на ПМС най -вероятно сте неконтролируемо привлечени от сладкиши. Няма значение какво ще бъде – шоколад, бонбони или торта – най -важното е вашите вкусови рецептори да усетят сладостта на лакомството. Само така можете да върне настроението си към нормалното. А ако включите и любимото си телевизионно предаване и седнете пред него с шоколадов сладолед, то това е абсолютно прекрасно.

 

Близнаци

ПМС за Близнаци не е проблем, а извинение. Немити чинии? ПМС! Отчетът не е готов? Съжалявам, имам ПМС! Представителите на този знак често дават на шефовете си пример как някъде са прочели, че в Индонезия жените получават отпуск по болест по време на менструацията.

 

Рак

Няколко дни преди началото на цикъла  жените Рак стават непоносими. Те късат и хвърлят и се опитват да докажат на всички, че са прави. Представителите на този знак поставят на изпитание нервите на колегите и партньора си. Но в края на този период Раците се успокояват и отново стават пухкави и послушни. Всичко се връща към нормалното.

 

Лъв

Темпераментните и страстни лъвици стават още по -необуздани по време на месечните си периоди. Те могат да се скарат с първия, на когото попаднат, и да унищожат всичко по пътя си. През такъв период е по -добре да оставите жените Лъвове насаме със себе си. Можете да им подарите цветя или да ги нахраните с вкусна храна. Това ще ги успокои. Както една мъдра лъвица бе казала – мъжът ми се опитва да ме умилостиви, като отстъпва бавно назад и ме замеря с шоколади!

 

Дева

 

В навечерието на месечния цикъл на дамата зодия Дева няма да ви е много лесно . Под тежестта на ПМС тя вдига скандали, обявява се за най -нещастната жена на планетата и … може дори да скъса отношенията. Партньорите на Дева не трябва да ги подтикват към подобни провокации. Основното е да издържите.

 

Везни

Везните, като правило, изобщо не се интересуват от ПМС. Те се опитват да не го забелязват. На първо място, защото не обичат да организират истерии и драми, а също така просто не искат да губят време за неща, които отвличат вниманието от работата и семейството. Затова жените Везни рядко се поддават на бурни емоции, това важи с пълна сила и за дните преди и по време на месечния им период.

 

Скорпион

В предменструалния период дамата Скорпион става уморена и раздразнителна. Тя се държи като фурия, торнадо и тайфун, и всички опасности на света, взети заедно. В този случай цветята и шоколадите няма да помогнат. За да успокоите поне малко представителката на този знак, я заведете в спалнята и я сложете да си легне. Само една добра почивка ще й помогне да се успокои.

 

Стрелец

Периодът на ПМС е предизвикателство за жените Сътрекец, особено за техния мъж. Той трябва да бъде търпелив, да бъде привързан, мек и да изпълнява моментално всички капризи на любимата си Стрелец. В противен случай положението със сигурност ще стане нетърпимо. А кой мъж обича скандалите?

 

Козирог

По време на цикъла във вас се събужда вашата втора природа – ставате зла, капризна, нервна. Готови сте да разбиете буквално всеки, който ви подразни. Разбира се, докато не намерите блокче шоколад в къщата си. Но това ще ви успокои за 15 минути и след това – отново в битка!

 

Водолей

За вас цикълът е причина да напомните всички грешки на любимия. Ще си спомните как погледна майка ви по грешен начин, или не ви подари цветя, или не изхвърли боклука или каквото и да било. Няма достатъчно пръсти на ръцете и краката, за да бъде изброено всичко, което ще кажеш на бедния си партньор. Той ще издържи на атаките в продължение на 5-6 дни. След това отново ще станете адекватна и може би дори ще се извините за казаното.

 

Риби

Рибите по време на периода на ПМС и цикъла си не крият емоциите си: ако им се плаче  – плачат, ако не са в настроение, тогава ще изразят това, което мислят. Като цяло представителите на знака понасят този период доста спокойно. Те обичат да слушат тъжна музика и да са тъжни, когато са сами.

Tagged , ,
на горе