Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за 1.01.2024-7.01.2024

Седмичен хороскоп за 1.01.2024-7.01.2024: Тази седмица ще бъде за свързване с хората, на които държите най-много. Периода ще ви накара да се съсредоточите върху дома и семейния си живот за няколко дни. Може да се чувствате по-близо до семейството си или да правите корекции в жилищното си пространство. Може дори да обмисляте къде искате да живеете в бъдеще или да предприемете стъпки да се преместите скоро. Освен това може да размишлявате върху миналото и детството си и може да имате много емоции, които да възникнат около тези спомени или цялостната ви семейна динамика. През първите дни от годината е времето в което правите мощни осъзнавания, така че може да мислите как можете да подходите към отношенията си със семейството си по различен начин или как бихте искали да създадете мрежа от приятели, с които да се чувствате като семейство.

Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Джинджифилът – „Коренът на Здравето“

 

Вижте вашият седмичен хороскоп за 1.01.2024-7.01.2024:

 

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овните тази седмица ще се справят добре с всякакви задачи и няма да открият никакви препятствия по пътя си. Енергийното ниво на типичните представители на вашата зодия ще бъде доста високо, но може да нямат достатъчно огън, за да реализират нещо наистина сериозно. Използвайте разумно своя енергиен потенциал, като не забравяте за правилната почивка.

Положителната динамика от седмицата ще се разпростре и в личния ви живот. Скъпи Овни, щастието и хармонията във вашия дом до голяма степен зависят от вас. Не търсете грешки в семейството си, оставете им правото да изразят мнението си. Необвързаните Овни тази седмица ще бъдат очарователни и много привлекателни. Отворете се за комуникация и срещи с нови хора.

 

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Прякото участие на Телец може да се наложи по много въпроси през тази седмица. Не оказвайте натиск върху тези, с които трябва да общувате, дори ако тези хора, според вас, не разбират какво се случва. Трябва да се прояви повече човечност към противниците. Сега не можете да стигнете до общо мнение, но ако просто искате, ситуацията бързо ще се промени към по-добро.

Астрологичната обстановка през тази седмица ще осигури правото на успех на Телците. С наближаването на уикенда ще стане ясно, че усилията ви далеч не са били напразни. Скъпи Телец, не позволявайте на непознати да научат за вашия успех. За представителите на вашата зодия винаги има висок риск от завистници и плагиатство на вашите идеи.

 

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Тази седмица Близнаците ще получат надежда за най-доброто в материалните дела. Предпазливостта все още е кредо номер едно в живота, дори ако се появи яснота по редица неясни въпроси. Звездите съветват да избягвате полунамеци по време на лични разговори. Колкото по-ясно изразите основната си идея, толкова по-голям е шансът тя да получи подкрепа.

Препоръчително е да посветите втората половина на седмицата на почивка в най-спокойна атмосфера. Намалете броя на обажданията и съобщенията, не се страхувайте да отговаряте с тактичен отказ на всеки, който иска да общува с вас. Изключение прави човекът, когото наричате най-близък. Винаги трябва да имате свободно време за него. Това е важно за взаимоотношенията.

 

Рак 22 юни – 22 юли

Астрологичната обстановка през тази седмица ще тласне Рака към преосмисляне на ежедневието. Вероятно ще трябва да се фокусирате не върху материалните неща, а върху себепознанието. За да разберете по-добре какво се случва в собствените ви мисли, не е нужно да ставате психолог. Основното нещо е да отговорите на въпроса – какво искате от живота и как да постигнете тази цел.

Всеки процес, започнал тази седмица, вече не може да бъде спрян. Скъпи Раци, имайте това предвид. Дори една незначителна кавга може да доведе до сериозно разногласие, а небрежността по отношение на благосъстоянието може да доведе до риск от заболяване. Почивката е жизненоважна за вас сега, дори ако обстоятелствата предразполагат към висока активност.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв едва ли ще бъде доволен от скоростта на събитията тази седмица. Вие не сте в състояние да й повлияете, както вашата зодия няма право да контролира настроенията на другите. Ако смятате, че светът се състои само от негативни хора, по-добре е да откажете всякакъв вид контакт сега. В крайна сметка, вие, скъпи Лъвове, сте толкова самодостатъчни, че няма да скучаете дори и да сте сами.

Астрологичната картина за края на тази седмица предполага неочаквано вдъхновение или мощни импулси за творчество. Това е най-доброто нещо, което можете да направите. Доброто настроение най-накрая ще бъде възстановено, мислите ще бъдат организирани и може да се появят интересни идеи в каква посока да насочите вектора на живота.

 

Дева 23 август – 22 септем.

Хороскопът не съветва Девите да се намесват в събитията от началото на седмицата, ако чувствате, че не разбирате напълно същността на случващото се. Няма да е лесно да се дистанцирате, но недобре информирани може да вземете грешно решение, което в крайна сметка ще създаде нови проблеми, както за вас, така и за вашите близки.

Всеки ден самочувствието на типичните представители на зодия Дева ще расте. Личният чар, острият ум и развитата интелигентност ще привлекат вниманието на другите хора. Скъпи Деви, използвайте това време по-активно. Можете да опитате да започнете нов роман, да убедите непокорен брачен партньор, че сте прави или да намерите компромис в общуването с по-старото или по-младото поколение близки.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Тази седмица е благоприятна за извършване на различни видове домакинска работа. Везните също трябва леко да преразгледат материалния аспект, например като оптимизират разходите си. Скъпи Везни, трябва да се съсредоточите само върху това, което се случва в собствения ви живот. Ако се опитате да се впишете в съдбата на някой друг (дори и на най-близкия човек), това няма да свърши добре.

Хороскопът съветва да прекарате края на седмицата в отстраняване на всеки един от мудните проблеми подред. Процесът ще протече много по-бързо, ако намерите подходящи съюзници. Не се опитвайте да си правите номера, за да мотивирате хората да работят заедно. Това е типична лъжа, която рано или късно ще излезе наяве.

 

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Всякакви несвършени дела през тази седмица са неприемливи за Скорпионите. Опитайте се да доведете всеки такъв въпрос до неговата логична точка. Вашето бъдеще до голяма степен зависи от това. Като цяло астрологичната обстановка през настоящата седмица благоприятства Скорпионите. Очакват се успехи както в личните дела, така и във финансовите начинания.

Бъдете по-гласни относно желанията си към любимите хора. Скъпи Скорпиони, всичко, което се върти в главата ви, е известно само на вас, но не и на околните. Ако ясно формулирате и правилно предадете идеята, тя със сигурност ще намери поддръжници (включително във виртуалното пространство).

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Хороскопът за тази седмица насърчава Стрелците да вземат много активно участие във всичко, което се случва. Да стоите настрана или да потискате личната си визия за определена ситуация означава доброволно да се откажете от шанса за успех на някой друг. Не е изключено при по-внимателно разглеждане да стане ясно, че вашите идеи и плановете на опонентите ви не си противоречат, а се допълват.

Скъпи Стрелци, през този период е препоръчително да вярвате само на информация от надеждни източници. Тези, които наскоро са започнали любовна връзка, не трябва да приемат присърце написаното или казано за половинката си.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Астрологичната картина на седмицата за Козирозите изглежда доста напрегната. Ако желаете, можете да постигнете успех, но той от своя страна ще изисква голяма инвестиция на усилия, нерви и време. Каквото се случва, идва, това, скъпи Козирози, се отнася за всички сфери на живота. Грешка е да се вярва, че нелоялната критика към любим човек няма да създаде негодувание и несъгласие.

Краят на тази седмица вероятно ще ви накара да преосмислите някои ценности. Хороскопът не изключва, че Козирозите ще бъдат принудени да се измъкнат от света на фантазиите и мечтите, за да поправят битова неизправност, да участват в живота на близък роднина или да започнат да коригират скорошна грешка.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Нивото на жизненост на Водолея през тази седмица ще бъде достатъчно, за да постигнете много неща. Ако управлявате правилно свободното си време, същевременно ще можете да помогнете на някой близък. Вие, скъпи Водолеи, вероятно ще трябва да се държите философски или прекалено педагогически. Вашите думи не винаги ще достигнат до получателя непроменени. Това е важно да се вземе предвид и да се коригира.

През втората половина на седмицата се очаква бизнес нестабилност. Дългосрочните планове трябва да бъдат пренесени към следващия период. Започнете да коригирате ситуацията с малки или второстепенни задачи. Използвайте по-активно помощта на тези, които сами предлагат участие и подкрепа. Този вид партньорство, освен практически резултати, ще окаже голямо влияние върху общото настроение.

 

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Седмицата ще принуди Рибите да подходят сериозно към личните отношения. Тези, които имат семейство, трябва да се съсредоточат колкото е възможно повече върху нуждите на близките. Скъпи Риби, не се отказвайте от алтруизма. Вероятно само като напълно забравите за себе си, можете да нормализирате ситуацията.

До края на седмицата ще се появи време да се погрижите за себе си. Астрологичната картина в края на тази седмица не изключва романтични запознанства или появата на сянка от миналото в живота ви. Кореспонденцията ще ви помогне да отворите втори вятър. Друг източник на вдъхновение за много от вас могат да бъдат творчеството, спортът и интелектуалните задачи.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп за 1.01.2024-7.01.2024

на горе