Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Как различните зодии изразяват любовта в една връзка
Астрология

Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Общоизвестна истина е, че зодиите изразяват любовта по различен начин. Докато някои вярват в думите на утвърждение и качествено време, други се наслаждават на грандиозни жестове на обич и разглезване на тези, които обичат. Ако се чудите към кой край на спектъра клоните, ето вижте какво казва вашият зодиакален знак за това как обичате да показвате привързаност в обвързана връзка:

Джинджифилът – „Коренът на Здравето“

Какви дрехи да носим според фигурата ни?

infomax-logo-50-15-HW Кой е най-здравословният шоколад и защо?

Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Овен

любовта
Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Не сте склонни към явни жестове на любовта вие вместо това вярвате в това, че говорите каквото мислите. Липсата ви на филтър означава, че нямате притеснения да споделяте най-съкровените си чувства, дори ако това означава да сте този, който прави първата крачка.

Телец

Зодия Телец-хороскоп за 2024

Упорит и лоялен, Телецът никога не се колебае с кого иска да бъде. Те обичат да глезят партньора си и не винаги в материален смисъл – това също може да означава да отделят на някого своето неразделено време и внимание за качествено време заедно с любовта си.

Близнаци

Близнаци-хороскоп за м. октомври 2023

Социалната пеперуда на зодиакалната сфера, Близнаците може да имат трудности да намерят този, който искат, но щом вземат решение, няма връщане назад. Ако излизате с такъв, очаквайте изненади в средата на следобед на работа и спонтанни планове за вечерна среща, за да запазите монотонността настрана. Любовта е в кръвта ви.

Рак

любовта
Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Дълбоко чувствителен и интуитивен в еднаква степен, любовта за Рака означава познаване на партньора им на по-фундаментално ниво с дълбоки, смислени разговори. Не се изненадвайте, ако първата вечеря за среща с родителите завърши с изравянето на всичките ви детски албуми.

Лъв

Лъв-хороскоп за месец ноември 2023

Като родени лидери, грандиозните жестове служат като втора природа на Лъва. Когато са влюбени, обичат да го показват на света. Въпреки че обичат да дават и получават подаръци, те също се чувстват най-нужни, когато могат да помогнат на някого, така че не се страхувайте да разчитате на тях и да им дадете шанс да бъдат полезни и ще са верни до гроб в любовта.

Дева

любовта
Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Като вродени перфекционисти с усет към детайла, няма нищо, което да подминава вниманието на Девата, включително това, което правите и не харесвате. Извършването на дребни актове на услуга е техният предпочитан език на любовта, като организиране на входящата ви поща или събуване на обувките, когато легнете в леглото след дълга нощ. Тяхната вътрешна независимост обаче означава, че ще ви отнеме цяла вечност, за да върнете услугата.

Везни

Везни-хороскоп за ноември 2023

Ако излизате с Везни, очаквайте любовта. Любезни, спокойни и уравновесени, те достигат пълния си потенциал, когато са в отдадена връзка, така че не се изненадвайте, ако ги откриете, че правят всичко възможно да ви изненадат с вечеря на свещи за вашата годишнина.

Скорпион

Скорпион-хороскоп за октомври 2023

Когато един Скорпион се влюби, пламъкът гори ярко. Но те не са най-добрите във вербализирането на чувствата си, така че вместо това може да ги откриете, че разчитат на други начини да демонстрират любовта си чрез физическа интимност и обич.

Стрелец

стрелец-хороскоп

Трудно е да се определи Стрелец със свободен дух, но щом сте с него, ще откриете, че всеки ден е приключение. Спонтанността е техният език на любовта и въпреки че не са най-добрите в споделянето на чувствата си, едно пътуване до Бали в последната минута е начинът, по който може да ги откриете, че показват своята привързаност.

Козирог

любовта
Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Отговорен и обоснован, този знак не допуска хората лесно, но когато го направят, предпочитат да оставят действията им да говорят. Празните жестове и думите на ласкателство нямат голяма стойност за Козирога; вместо това ще ги откриете да полагат съгласувани усилия, за да проектират бъдещето ви заедно. Те дават всичко за любовта на живота си.

Водолей

Водолей-хороскоп

Бунтарската природа на Водолеите като бунтар без причина ги прави трудни за предсказуемост и изключителното им чувство за независимост означава, че са предпазливи да не попаднат в капан на връзка. Въпреки това, ако им отделите време и пространство, ще ги откриете, че правят малки стъпки към вас всеки ден. Не след дълго те ще се погрижат за всяка ваша нужда, без да се налага да изразявате любовта си с думи.

Риби

Риби-хороскоп

Като безнадежден романтик, не е изненада, че Рибите са склонни да поставят другите над себе си в една връзка – което означава, че вероятно са им разбивали сърцето в миналото. Подходът „веднъж изгорен – два пъти срамежлив“ към любовта може да означава, че няма да получавате ярки прояви на обич в социалните медии. Вместо това любовта им пламва бавно, стабилно и ярко, след като намерят „единствения“.

Tagged , ,
на горе