Вашето КЪСМЕТЧЕ за 1.01.2024 според зодията

Късметче

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 1.01.2024 според зодията

Късметче за 1.01.2024 за всяка зодия: Запалете Искрица Истинска Надежда вътре себе си. Носете заразителното Щастие на всякъде и озарявайте света. Раздавайте зрънца Истинска Любов винаги и ще жънете богати емоционални моменти. Никога Не забравяйте, че Добротата и усмивките се връщат стократно!

 

Седмичен хороскоп за 1.01.2024-7.01.2024

Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Ето какво е вашето КЪСМЕТЧЕ за 1.01.2024

Късметче за вашата зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

И тази година добър късмет улучи – пада ти се здраве и благополучие!Дядо Коледа определи щастие голямо да те сполети, и през новата 2024 година, бурен просперитет в къщата да има.

Късметче за вашата зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Таз година ще ти е любима, почивка те чака – неповторима!Днес ти преведоха на твоята банкова сметка 366 нови дни пълни с късмет, здраве и благини!Използвайте ги с любов и отлично настроение до другото нареждане за превеждане!

Късметче за вашата зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Да си късметлия ще ти е патент, таз 2024 година ти се пада нов апартамент!През новата година ще бъдеш благословен, с нови знания ще си ти пленен!

Късметче за вашата зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Бъди усмихнат и знай, подаръци през Новата 2024 година те очакват безкрай! Ще летиш на далече ти и ти се пада късметче..на курс по танци ти се запиши, на много сватби ще кумуваш ти.

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Нови върхове ще покориш, през 2024 година бизнес ти се пада печеливш!Паричките ти в портмонето ще се множат като звездичките в небето в ясна нощ!

Късметче за вашата зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

От днес 1.01.2024 щастието те зове да откриваш нови върхове.Мечтите ти крила ти дават и от сън реалност стават.Успеха и щастието ще са при вас през цялата година. Позволете си да бъдете щастливи, а увереността ви и вие ще образувате непобедим дух срещу трудностите.

Късметче за вашата зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Неограничени възможности, щастие безчет ви очакват занапред. Яки запивки, чаровни забивки и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие и радост до безсилие. Сега се весели, че след това идват и работните дни.

Късметче за вашата зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

2024 се задава с Усмивки безкрайни – прегръдки омайни!В полумрака на свещи – целувки горещи!От ранни зори – любовни игри!Щастие бурно и Любов без прегради за стари и млади!

Късметче за вашата зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

През Новата година, с блясък ще са идващите дни, радостта никога няма да те отмине,с щастие и любов ще те дари! А днес се поглези, за добрите отминали дни!

Късметче за вашата зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Цялата 2024 година ще ви е красива, като пролетна градина, топла като Юнско жарко лятото и благодатна, като дъга от есени листа .

 

Късметче за вашата зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

От днес няма да броите дните и в много ще са ви парите! Ще живеете лудо и всеки ден ще бъде чудо! Злото под камък ще заспи и по вода през 2024 ще ви върви!

Късметче за вашата зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Маслинка, лед, мартини – наздраве за много години. Весели, здрави, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!

Последни новини
Астрология

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 1.01.2024 според зодията

на горе