Какви дрехи да носим според фигурата ни?

Какви дрехи да носим според фигурата ни?
Мода

Какви дрехи да носим според фигурата ни?

Всяка жена изглежда различно в различен стил дрехи според фигурата й.Когато пробвате дрехи в съблекалнята, може да забележите, че някои силуети и стилове изглаждат формата ви повече от други. Въпреки че можете да разтърсите всяко облекло, което харесвате, познаването на общата ви форма на тялото може да ви помогне да изберете дрехи, които ласкаят тялото ви и ви карат да се чувствате по-уверени.

В тази статия ще ви кажем как да намерите вашия тип тяло. След това ще ви дадем експертни съвети за стилизиране как да се обличате според фигурата си. Разбира се, всеки е различен, така че е добре, ако не се вписвате само в една форма. Това са само общи насоки, които ще ви помогнат да намерите стиловете, които ви карат да се чувствате най-добре!

Модни тенденции, които ще бъдат навсякъде през 2024 г.

10 сигурни знака, че е време да промените живота си

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Какви дрехи да носим според фигурата ни?

1. Носете V-образно деколте и разширени панталони, ако сте с форма на ябълка.

фигурата
Какви дрехи да носим според фигурата ни? снимка: pinterest

За да облечете тяло с форма на ябълка , подчертайте торса и краката си. Насочете вниманието далеч от корема си и изберете ризи и рокли, които подчертават врата, гърдите и долната половина.

Следвайте линията на тялото си и запазете детайли в горната и долната третина на тялото си. С този тип фигура е чудесно да носите ризи, блузи или рокли с леко V-образно деколте.

Изберете изпъкнали панталони над дънки с прав крачол или тесни дънки, за да балансирате по-широките си рамене и по-тежката горна част на тялото. Носенето на долнище точно под тазобедрената кост също помага да отклоните вниманието от корема.

Рокли и колани, които се пристягат на талията ви, могат да подчертаят средната ви част. Ако това е област, която искате да покажете във фигурата си, продължете! В противен случай избягвайте тези стилове, за да привлечете по-малко внимание към тази област.

Ако има черти по тялото ви, които искате да намалите, носете тъмни цветове като черно и тъмносиньо. Носенето на горнища, които се спускат върху вашите извивки, също може да отвлече вниманието от областите, които искате да покриете.

2. Подчертайте горната част на тялото си със структурирани ризи, ако сте с крушовидна форма.

фигурата
Какви дрехи да носим според фигурата ни? снимка: pinterest

Номерът да облечете фигура тип круша е да носите всичко, което добавя към областта на раменете и бюста ви. Това добавя фокус към горната част на тялото ви, изравнявайки пропорциите между горната и долната половина.

Изберете ризи и рокли с волани, плисета и връзки в горната част, за да привлечете вниманието към горната си половина. Деколте тип „лодка“, извито деколте и деколте тип „мила“ също подчертават раменете ви. Подложките за раменете винаги ще свършат работа!

Носете прави панталони или леко разширени панталони с токчета. Тези стилове помагат да се балансира вашата по-тежка форма.

Носенето на добре прилягащ сутиен също може да подобри бюста ви и да балансира формата ви.

Панталони или чорапогащници, които стесняват краката ви, като тесни и много клоширани дънки, могат да подчертаят още повече долната ви половина. Ако искате да създадете повече баланс във фигурата си, избягвайте тези стилове.

Ако искате да скриете долната си половина, правенето на упражнения за глутеуси и кардио може да намали мазнините в дупето . Ако искате да го подчертаете, добавете тежести към тренировките си и увеличете приема на протеини, за да увеличите обема си .

3. Носете обемни топове и тесни дънки, ако сте с права фигура.

фигурата
Какви дрехи да носим според фигурата ни? снимка: pinterest

За да облечете правоъгълно тяло , изберете дрехи, които подчертават ръцете и краката ви. Като носите смели топове с шарки и фигурни дънки, вие също разчупвате силуета си и спомагате за създаването на извивки по тялото си.

Заложете на ризи и рокли с волани и волани, за да придадете текстура, обем и женственост на фигурата си. Рокля с много декорации в бюста може да придаде тежест на зоната и да я направи да изглежда малко по-голяма.

Възползвайте се максимално от страхотните си крака, като носите мини поли с ярки чорапогащи. Или облечете тесни дънки. Тези стилове, прегръщащи фигурата, помагат да добавите повече форма и извивка към тялото си.

За да прищипете талията си и да подчертаете извивките си, носете колани с роклите и полите си.

Носенето на оформящо облекло също може да създаде извивки, за да ви помогне да балансирате по-ъгловатите си черти.

Носенето на прави или широки дрехи както на долната, така и на горната част може да ви придаде по-безформен вид. Ако искате да създадете дефиниция с този тип тяло, стойте далеч от тези стилове.

4.Подчертайте талията си с фасони, ако сте пясъчен часовник.

фигурата
Какви дрехи да носим според фигурата ни? снимка: pinterest

Когато обличате фигура пясъчен часовник , прегърнете извитата си горна и долна част. Съсредоточете се върху стегнатото си по средата с ризи и рокли, които прилепват плътно към талията ви.

Изберете рокли и топове с V-образно деколте, за да подчертаете бюста си и да изгладите формата на пясъчен часовник. Дълбоките и сърдечни деколтета също са чудесен избор за подчертаване на фигурата ви.

Привлечете вниманието към талията си с колани и аксесоари, които се прищипват в средната част. Това също помага да се подчертае извитата ви горна и долна част.

Скроете дрехите си така, че да пасват по-добре на очертанията на тялото ви и да подчертават извивките ви.

Носенето на удобен, поддържащ сутиен също помага за изглаждане на бюста ви.

Огромните и безформени дрехи са склонни да скриват формата ви на пясъчен часовник. Ако искате да подчертаете извивките си, избягвайте тези стилове.

Tagged , ,
на горе