СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

 

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Бъдете смели, но се пазете от ревност – тази седмица подозрителността ще е характерна за толкова много Овни. Не вярвайте на чуждите думи и не си втълпявайте, че любимия човек се опитва да скрие нещо от вас – подозрението ви може да доведе до непредвидими последици и да съсипе всичко. Звездите ви обещават помирение и любов.

Не се доверявайте на слухове и клюки – много хора могат умишлено да развалят отношенията ви. Тези, които са във връзка, трябва да покажат характер и да се опитат да задълбочат връзката, за да я направят по-сериозна.

Не се страхувайте да поискате първи прошка или да признаете вината си, вероятно това ще ви помогне да се справите с трудностите и да намерите най-доброто решение на проблем, който ви преследва от дълго време. Помагането на другите и опитите да не давате воля на раздразнението, ще ви помогне да изгладите отношенията с партньора.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец: Благоприятна седмица за срещи, любов и лично развитие, особено ако сте необвързани. Звездите обещават промени на тези, които търсят любов – ще бъдете щастливи, ако проявите повече откритост и нежност. За тези, които вече са във връзка, звездите се съветват да проявяват добронамереност и внимание към своята сродна душа.

Правейки това, което ви харесва най-добре, ще увеличи доверието ви в противоположния пол. Обърнете внимание на сродната си душа и ако мечтаете за любов, тогава се огледайте – новите запознанства, направени през тази седмица, ще бъдат много продуктивни и полезни за вас.

Опитайте да се оставите на чувствата си, знайте, че те няма да ви разочароват и ще направят живота по-цветен и интересен от преди. Свободните Телци ще могат да намерят половинките си или да завържат нови познанства, ако проявят интерес към тези, които познават от преди. Ако вече сте обвързани, тогава обърнете повече внимание на романтичната страна на връзката.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци: Бъдете внимателни към любимите хора и се опитайте да използвате времето за романтични отношения – тази седмица те могат да станат по-ярки, по-интересни и по-приятни за вас. Не пренебрегвайте новите познанства или романтичното настроение на любим човек – именно той ще ви помогне да се справите с неприятностите или ще направи живота ви по-интересен и по-ярък от обикновено.

Пазете се от външна намеса във вашите отношения – в някои случаи това може да повлияе негативно на вашето благополучие и настроение. Доверете се повече на любимия човек и правете това, което е наистина интересно и приятно за вас. Звездите съветват Близнаците да обърнат повече внимание на романтиката или да търсят щастието си в обичайния кръг от познати и приятели.

За тези, които вече имат сродна душа, звездите ви съветват да се впуснете, може би сватба, съвместен живот или планиране на дете ще ви помогнат да намерите нови допирни точки.

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

Седмичен хороскоп от 22.11.2021 до 28.11.2021

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак: Бъдете внимателни към близките – това ще ви помогне да се справите с трудностите или да намерите най-доброто решение на личен проблем. Бъдете отворени – колкото повече се отваряте към близък човек, толкова по-благоприятни ще бъдат отношенията ви. Успехът ви на личния фронт, тази седмица, ще зависи изцяло от това, доколко можете да преодолеете себе си.

Пазете се от клюки и се опитайте да бъдете по-внимателни и мили към любимите хора от обикновено. Не разчитайте на бързите решения на проблемите, колкото по-добри и внимателни сте към околните, толкова по-добре. Чувствайте се свободни да завържете нови запознанства, ако все още не сте срещнали своята сродна душа.

Погрижете се за себе си и се опитайте да се обличате по-добре от обикновено – новите познанства или срещи тази седмица могат драстично да променят приоритетите и хода на личния ви живот. Проявете внимание към тези, които са наблизо – вероятно близките хора не получават достатъчно от вашата грижа и обич.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв: Внимавайте да не направите прибързани заключения. Опитайте се да обръщате внимание на близките или да им правете приятни изненади по-често. Тези, които търсят своята сродна душа, може да завършат няколко запознанства, но звездите съветват да не губите предпазливост и бдителност.

Не драматизирайте събитията – тази седмица могат да се случат много неразбираеми неща и това да ви предупреди или да ви принуди да действате по необичаен начин. Слушането на себе си ще ви помогне да се справите в трудна ситуация. За тези, които вече са във връзка, звездите ви съветват да обръщате повече внимание на любимия човек и да се вслушвате в думите му.

Не се впускайте изцяло в делата и проблемите си, обърнете внимание на любимия човек и той ще го оцени. Ако все още не сте намерили своята сродна душа, бъдете търпеливи – не всичко ще се получи веднага, опитайте се да разберете себе си и собствените си мисли и чувства.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева: Вероятно ще има изненади или промени тази седмица, които биха могли да направят връзката напълно различна от това, което е било преди. Вероятно партньорът ви ще се покаже не от най-добрата си страна или ще възникне обстоятелство, което ще повлияе на вашите отношения или приоритети. Не се страхувайте от това.

Не очаквайте нещата да се случат бързо, дори да искате да промените връзката си, ще трябва да се сблъскате с дребни препятствия. Опитайте се да вслушате в съветите на близки хора.

Не се настройвайте на бързи промени, особено ако отдавна мечтаете да задълбочите връзката и да я направите по-сериозна – този път вероятно е неразбирателство с партньора ви или събития, които ще ви отчуждят един от друг. Някои проблеми ще ви накарат да изглеждате различно или да промените връзката си, така че, не се страхувайте да се промените, ако е необходимо.

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

Вашият код за успех през 2022 г

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни: Някои неща ще ви принудят да се намесите в ситуация или да действате по необичаен и напълно различен начин от първоначално планирания. Не позволявайте на подозрението и мрачните мисли да се развихрят – едва ли ще ви бъдат от полза. Покажете силна воля и се опитайте да помогнете на близките си, това няма да остане незабелязано от тях.

Слушайте себе си, това ще ви помогне да се справите с всякакви притеснения и да разберете по-добре любимия човек.

През тази седмица някои от вас, няма да имат време за любов – много неща и проблеми ще изискват от вас повече време и внимание от обикновено. Не се впускайте изцяло в бизнеса или се опитайте, поне малко, да се отпуснете и да си починете, тогава ще се справите с всички проблеми и неприятности. Към уикенда се опитайте да обърнете повече внимание на любимия човек, а ако сте необвързани, завържете нови познанства.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион: Бъдете търпеливи. Вероятно ще трябва да решите някакъв проблем и задача, с която няма да ви е лесно да се справите сами. Може би любимия човек ще блесне в нова светлина, за която не сте знаели. Не бързайте със заключенията – най-вероятно ще ви трябва време, за да свикнете с новите открития.

Погрижете се за себе си и се опитайте да отделите повече време на личния си живот – вероятно напрежението може да ви попречи да действате, да мислите и да взимате решения. Ако си позволите да си починете и да останете сами, ще ви помогне да направите правилните заключения и да се справите с всички проблеми, независимо от тяхната сложност.

Не очаквайте инициатива от партньора си, а я покажете сами. Колкото повече независимост проявите по отношение на любимия човек, толкова по-добре. Някои проблеми, които възникват тази седмица, може да ви се сторят непреодолими, но не бързайте и в никакъв случай не спорете с любимия човек, защото на по-късен етап може да съжалявате за прибързаните си действия.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец: Покажете добронамереност и се опитайте да подобрите отношенията, дори ако любимия човек е по-затворен и не ви отвръща със същото – това ще ви помогне да се справите с трудностите и притесненията, за да достигнете до хармония. Не пренебрегвайте съобщенията, обърнете внимание на тези, които са ви скъпи и няма да останете на загуба. Доверете се повече на любимия човек, когото познавате от дълго време.

Обръщането на внимание на това, което другите казват, ще ви помогне да се справите с трудностите и неприятностите тази седмица. За тези, които вече имат сродна душа, звездите се съветват да проявяват нежност, внимание и да простят всички грешки, дори ако няма да бъдете заедно по-нататък – това ще допринесе за успеха ви в личен план.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог: Не разчитайте само на себе си – вероятно ще ви е трудно да се справите и да вземете решение без подкрепата на любимия човек. Бъдете отворени – колкото повече се отваряте към вашият човек, толкова повече получавате от него. Звездите ви обещават помирение и любов, ако не се оттеглите в себе си или не скриете чувствата и преживяванията си.

Пазете се от необмислени действия. Не разчитайте на бързия успех, вероятно ще трябва да преодолеете някои трудности. Ако активно търсите любовта си, обърнете внимание на случващото се около вас или коригирайте навиците си.

Не стойте в собствената си сянка, ще трябва да покажете малко повече решителност и смелост от обикновено. Заявете характер и помогнете на тези, които са ви скъпи. За да спечелите сърцето на някой, който наистина харесвате, изберете слънчев образ и се опитайте да бъдете по-внимателни към чувствата и думите на другите хора.

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021Каква ще бъде вашата 2022-ра г според зодията 

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей: Избягвайте споровете и всякакви разногласия, през тази седмица те могат да вземат неочакван обрат и да се проточат за дълго време. Разногласията с роднини и близки могат да бъдат особено трудни, затова се опитайте да не ги провокирате и да не изразявате това, което е малко вероятно да им се хареса. Опитайте се да не се поддавате на мрачни мисли и настроения.

Не настоявайте за собствената си праведност, защото може и да грешите. Допитайте се до доверени лица и не влизайте в напразни спорове – може да разберете погрешно своята сродна душа или събитията, които ви се разкриват. За тези, които вече са във връзка, звездите ви съветват да се отпуснете малко и да не планирате общи дела и ангажименти.

Не се захващайте с много неща наведнъж и се старайте да избягвате ежедневните конфликти. Звездите ви съветват да не спорите или да не насилвате събитията – вероятно вие сами ще промените решението си за решаване на някакъв проблем. Ако все още не сте намерили своята сродна душа, опитайте се да завършите работата, която сте започнали или обърнете малко повече внимание на вашето хоби. Вероятно точно там ви очаква нов и интересен обрат на събитията.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби: Покажете независимост и не приемайте нищо негативно – някой може да попречи на връзката ви или да ви даде грешна информация. Звездите обещават благоприятни промени за тези, които се доверяват на любимия човек и проверяват какво чуват. Звездите ви обещават благоприятни промени, ако не се страхувате да започнете нещо ново.

Използвайте възможността да сключите мир с любимия човек. Не вярвайте на слухове и клюки – много хора могат да ви попречат да се помирите със сродната душа, която просто обожавате. Следвайте интуицията си и се разкрийте пред любимия човек.

Ако си позволите да флиртувате или да правите нещо, което ви кара да се чувства добре, ще повиши самочувствието ви и ще ви помогне да успеете в любовта по-бързо, отколкото сте очаквали.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе