СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

 

 

ОВЕН

Седмичният хороскоп за зодия Овен предсказва: През тази седмица се пазете от импулсивни действия и необмислени решения. Те могат да повлияят негативно на случващото се наоколо. Много Овни ще трябва да се сблъскат с изненади или дори малко да се объркат, но не се паникьосвайте – това ще ви помогне да преодолеете трудностите и да постигнете това, което искате.

В средата на периода избягвайте конфликтите и се опитайте да не се намесвате в чуждите дела. Този път ще се справите с почти всички трудности, ако действате интелигентно, а не емоционално. Бъдете гъвкави към промените – ще има много от тях тази седмица, но какво да направите ще зависи само от вашата рационалност и находчивост.

Пазете се от скандали и не предизвиквайте негативизма на околните – този път това може да предизвика конфликти и да доведе до непредвидими последици. По-добре се погрижете за себе си и се опитайте да следвате всичко, за което мислите тази седмица – това ще ви бъде от полза и ще ви помогне да избегнете неприятностите.

ТЕЛЕЦ

Седмичният хороскоп за зодия Телец предсказва: Седмицата ще ви донесе нови събития и срещи, при условие че сте внимателни към случващото се наоколо. Мнозина ще трябва да се откъснат от обичайните си дейности, за да направят това, което се случва неочаквано. Опитайте се да не планирате излишна работа – малко вероятно е да се справите с голям обем. По-добре е да се опитате да намирате по-често време, да се отпуснете или да посетите тези, които са наистина важни и скъпи за вас.

В средата на периода се настройте за промени – ще има много от тях, особено през тази третина от седмицата. Не планирайте много неща за това време – вероятно ще трябва да промените и коригирате плановете си за бъдещето повече от един път. Погрижете се за здравето си и се опитайте да си починете рационално. Посетете тези, които не сте виждали от дълго време.

В края на периода не планирайте много неща, вероятно ще трябва да промените плановете си повече от веднъж. За да се справите с трудностите, опитайте се да покажете характер и да се промените. Много срещи и запознанства през тази седмица ще бъдат много полезни и важни за вас, така че не забравяйте за любимите си хора и се опитайте да ги зарадвате с приятната ви компания.

БЛИЗНАЦИ

Седмичният хороскоп за зодия Близнаци предсказва: Седмицата ще ви донесе много ярки срещи и впечатления, отношенията с другите могат да се променят почти напълно, приятелите могат да се покажат от негативна страна, а тези, към които не сте изпитвали доверие, могат да поднесат приятни изненади. Новите запознанства също могат да бъдат продуктивни и интересни, ако сте по-внимателни към околните и се опитате да разширите някои дребни недоразумения.

Благоприятна седмица за учене, придобиване на знания, умения и способности, смяна на кръга от приятели и промени. Този път много Близнаци ще успеят в нещо, което не е работило досега. Говорете с приятелите си – това ще ви помогне да преодолеете почти всякакви трудности и да погледнете по-различно на вашите проблеми и неприятности.

В края на седмицата звездите ви обещават неочакван обрат или събития, които могат да бъдат началото на нов етап в живота ви. Вярно е, че много Близнаци могат да се сблъскат със загуби и трудности, но е малко вероятно те да повлияят негативно на начина им на живот като цяло. Сприятелявайте се и се старайте да бъдете по-често в компанията на тези, които са ви приятни и интересни.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

Вашият код за успех през 2022 г

РАК

Седмичният хороскоп за зодия Рак предсказва: Седмицата ще бъде трудна за тези, които не планират нищо ново, съществува вероятност, че няма да бъде наситена с достатъчно емоции и преживявания, впечатления, което може да направи дейността ви по-малко продуктивна от обикновено. Не се страхувайте да промените социалния си кръг, да се отпуснете, но не в ущърб на основната си дейност – общуването, срещите и запознанствата ще ви донесат повече радост, отколкото сте предполагали.

Позволете си да си починете, да се отпуснете, опитайте се да се справите сами с всякакви трудности и проблеми или отложете за известно време решаването на труден проблем, ако смятате, че сами не можете да се справите. Говорете с приятелите си – това ще ви помогне да се справите с трудностите и неприятностите, да облекчите стреса.

В края на седмицата ще ви е трудно да се справите с негативните емоции, но не бързайте със заключенията. Някои хора ще ви помогнат да преодолеете трудностите, ако направите пауза и се отделите временно от проблемите и тревогите. Грижете се за здравето си или забавлението може да ви помогне да се справите с трудностите или да намерите неочакван изход от безизходна позиция.

ЛЪВ

Седмичният хороскоп за зодия Лъв предсказва: Седмицата ще ви предизвика да действате решително и да покажете характер, лидерство и търпение. Не се страхувайте, ако трябва да действате съсредоточено и прецизно, тогава всичко ще бъде уредено. Проявете търпение и постоянство през първата част на седмицата, около уикенда ще се справите с трудностите и ще можете да отделите повече внимание на почивката си.

Проявете постоянство – това ще ви помогне да се справите с трудностите през тази седмица. Не се отказвайте от допълнителна работа – тази седмица тя ще ви донесе повече приходи и радост от обичайното. Опитайте се да завършите започнатото, въпреки всички трудности – някои неща ще изискват повече издръжливост и търпение от вас.

Благоприятна седмица за завършване на поетите ангажименти и проблеми, които сте започнали – този път ще се справите с всичко, ако проявите търпение и предпазливост. Не навлизайте изцяло в личния си живот – събитията, които се случват тази седмица, ще ви принудят да поемете повече домакински задължения и грижи, отколкото сте планирали в началото.

ДЕВА

Седмичният хороскоп за зодия Дева предсказва: Избягвайте да правите прибързани заключения и обобщения – тази седмица може да се обърне с главата надолу и обратно. Можете лесно да промените отношението си към даден човек на обратното или да се сблъскате с предателство и измама, където определено не сте очаквали нищо негативно. Опитайте се да използвате това време на промяна, за да промените плановете си или да изберете изцяло нов кръг от приятели.

В средата на периода  някои събития, открития и изненади могат напълно да променят вашите планове или отношения с другите, особено тези, свързани с приятелства или работа. Не се опитвайте да се хванете за нещо, което ви убягва или не отива в ръцете ви, защото времето ще постави всичко на мястото си.

В края на периода не се опитвайте да задържите връзка или каквото и да било, защото в тази седмица са вероятни загуби, както незначителни, така и много сериозни. За да се справите с трудностите, опитайте се да бъдете търпеливи и не се страхувайте да се промените. Всичко ще зависи от вашата готовност за събития и промени в живота ви, включително успех.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

Четирите зодии ,чиито живот ще се промени през 2022 г

ВЕЗНИ

Седмичният хороскоп за зодия Везни предсказва: Началото на седмицата ще ви донесе много събития и промени, при условие че проявите повече изобретателност и съобразителност от обикновено. Не се страхувайте от преумората – много неща ще са по силите ви, ако проявите повече търпение и изобретателност. Тази седмица ще бъдат продуктивни от страна на контакти с бизнес партньори или срещи с хора, като цяло.

Помагайте на другите, защото това ще ви помогне да се справите с вашите трудности. Опитайте се да завършите всички дела, които сте започнали в началото на седмицата, само това ще ви помогне да намерите отговори на много въпроси. Има вероятност от новини, които могат да нарушат или почти напълно променят плановете ви.

Не е най-добрата идея за въплъщение на нови идеи и желания – вероятни препятствия или изненади ще ви принудят да промените плановете си не веднъж. Подгответе се за промени – именно те ще ви накарат да промените решението си или да действате по необичаен начин, но в същото време ще постигнете успех по-бързо. Доверете се на интуицията си, тя определено няма да ви подведе.

СКОРПИОН

Седмичният хороскоп за зодия Скорпион предсказва: Бъдете внимателни към това, което научавате тази седмица – има вероятност не само да получите неприятни новини, но и неочаквано откритие на някаква тайна. Не очаквайте събитията да се развият бързо – вероятно е постоянно да възникват препятствия по пътя към вашите цели. Погрижете се за себе си и се опитайте да направите това, което планирате възможно най-скоро.

Много Скорпиони могат да се сблъскат с препятствия и трудности, затова се опитайте да се грижите за себе си и да действате разумно и внимателно, особено през тази половина на седмицата. Не трябва да поемате всичко наведнъж и да давате обещания, вероятно е да не успеете да ги изпълните навреме или изобщо.

Последната фаза от седмицата, не е най-доброто време за активни действия – забавете темпото, в противен случай рискувате да направите много грешки, за които ще съжалявате повече от веднъж. Не очаквайте бързи решения на проблемите – вероятно няма да успеете бързо от първия път. Правете това, което наистина ви харесва и се опитайте да се възстановите, тогава може да избегнете досадни грешки и гафове.

СТРЕЛЕЦ

Седмичният хороскоп за зодия Стрелец предсказва: Благоприятна седмица за поправяне на грешки и недоразумения, с тази разлика, че този път ще успеете, ако не се подвеждате по чуждото мнение. Поемете инициативата и дайте от себе си повече, отколкото можете. Една седмица е чудесна за всякакви начинания, но преди да започнете, завършете всичките си стари дела.

Благоприятна седмица за всичко ново и интересно – направете това, което отлагате от дълго време и ще имате късмет. Този път много от Стрелците ще успеят, ако проявят повече активност, смелост и отдаденост, особено през този период на седмицата. Не бързайте да се доверявате от новите запознанства.

Завършете нещата, които сте започнали тази седмица. Новите събития ще наложат да промените плановете или да опитате нови и интересни неща, така че се опитайте да свършите всичко възможно най-скоро и рационално. Не се страхувайте да започнете всичко отначало – седмицата ще ви донесе положително преживяване, при условие че сте искрени със себе си и признавате грешките си. Звездите ви съветват да завършите започнатата работа възможно най-скоро.

КОЗИРОГ

Седмичният хороскоп за зодия Козирог предсказва: Благоприятна седмица за реализиране на това, към което се стремите от дълго време. Някои хора могат да ви помогнат да се измъкнете от неприятности или проблеми, ако се отворите към тях и им кажете за това, с което не се справяте. Не се страхувайте да се промените – това ще ви помогне да се справите с трудностите и да постигнете целта си по-бързо.

Избягвайте песимизма и не се поддавайте на пониженото настроение, в определени случаи това може да повлияе негативно на настроението и благосъстоянието ви. Подгответе се за промяна, защото само от вас зависи колко успехи ще постигнете тази седмица, особено ако не се страхувате да бъдете активни и да говорите за това, от което имате нужда и поискате подкрепа от по-силни личности.

В края на седмицата ще ви е трудно да се разграничите от влиянието на негативните емоции, но нивото на контрол ще ви помогне да се справите с трудностите и притесненията, особено ако се чувствате слаби и пасивни. Погрижете се за себе си и внимавайте да не правите прибързани заключения, вероятно грешите или силно преувеличавате трудностите.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

Кой месец ще бъде най-щастливият за всяка зодия през 2022 г

ВОДОЛЕЙ

Седмичният хороскоп за зодия Водолей предсказва: Тази седмица ще ви донесе страхотни новини, много от които ще ви кажат как най-добре да се справите в трудна ситуация и на какво да внимавате първо. Не очаквайте бърз успех – вероятно ще трябва да промените посоката и да действате не по план, но е възможно това да ви отведе към по-добро.

Не пропускайте важно събитие през тази третина от седмицата – вероятно това ще накара много Водолеи да променят плановете си за бъдещето. Не се страхувайте от промение или да действате по странен начин – вероятно това ще ви помогне повече, отколкото си мислите. Опитайте се да не бъдете упорити, ако обстоятелствата ви принуждават да направите малко по-различно от това, което искате.

Края на седмицата е подходяща за всякакви промени, особено в личен аспект. През това време ще можете да се справите с много трудности, ако проявите изобретателност и характер. Не се впускайте изцяло и само в работата. Събитията, които се случват тази седмица, ще ви накарат да погледнете на много неща с напълно нов поглед.

РИБИ

Седмичният хороскоп за зодия Риби предсказва: Благоприятна седмица за всякакви промени и постижения – този път дори нещо, което не се е получило преди, сега ще се получи, така че не се страхувайте да започнете отначало и действайте активно. Много Риби ще трябва да променят малко плановете си и да проявят повече инициатива от обикновено, така че се опитайте да не се отклонявате от целите си и да започнете отначало.

Покажете характер – вероятно ще трябва да издържите много трудности или на външния натиск. Настройте се за промяна – тази седмица ще бъде благоприятна и ще ви помогне да се справите с почти всички трудности. Не очаквайте подкрепа от другите, защото ще бъдат скептични относно вашите планове и идеи.

В края на седмицата опитайте отново. Може би ще се справите с всички трудности, при условие че проявите характер и действате активно и целенасочено. Този път ще успеете, така че не губете надежда и се опитайте да се възползвате от възможността. Пазете се от скандали и не се намесвайте в чужди конфликти – те могат да се проточат и да развалят настроението ви за дълго време.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе