Кой месец ще бъде най-лошият за всяка зодия през 2022 г.

Кой месец ще бъде най-лошият за всяка зодия през 2022 г.
Психология

Кой месец ще бъде най-лошият за всяка зодия през 2022 г.

Последните две години бяха много тежки за всеки. Някои загубиха близки, други останаха без работа и възможност да правят любимите си неща. Колкото и да се надяваме, че ни чакат по-добри дни през следващата година, трябва да бъдем подготвени, че отново ще бъдем изправени през изпитания и през 2022 г. Винаги трябва да бъдем оптимисти, но е хубаво и да знаем кой ще бъде най-трудния месец за всяка една от зодиите. Ето какво да очакват хората, за да бъдат подготвени и за лошите моменти през следващата година:

Овен – септември. Въпреки че може сте още в лятно настроение, септември несъмнено ще бъде предизвикателен месец за вас. Всичко ще се преобърне в началото на месеца и ще имате доста главоболия. Накратко, напрежението ще се повиши и конфликтът може да се насочи към вас.

Телец – юни. Всичко ще се обърка през юни, особено що се отнася до професионалния ви живот. Стресът ще се натрупа и ще се борите, когато става въпрос за вземане на добри решения. Някои от вас дори може да имат проблеми в работата си през този период от годината.

Близнаци – януари. Честно казано, това ще бъде труден месец за Близнаците, през който ще им е сложно да се ориентират. Изглежда, че нищо няма да върви така, както трябва и ще се чудите дали звездите са срещу вас. Не губете надежда, това е изпитание, с което можете да се справите, независимо колко е трудно.

Рак – май. Независимо дали сте необвързани или имате връзка, ще се сблъскате с възможността да се изправите срещу много недоразумения, когато става въпрос за любов. Имайте предвид необходимостта от открита комуникация. Може да започнете връзка, да приключите такава и веднага да се впуснете в нещо ново. Бъдете подготвени за всякакво развитие.

Лъв – юли. Търпението ви ще се изчерпи през юли, драги Лъвове, и със сигурност ще имате проблеми да си прехапете езика. Ще бъдете подложени на изпитание и може да се почувствате претоварени. Пригответе се за часове извънреден труд и отговорни задачи, които ще ви държат под напрежение.

Дева – август. През месец август обикновено е време за море, но този път не и за Девите. Плановете ви ще се провалят и в крайна сметка ще се почувствате разочаровани от липсата на напредък. Може почивката ви да пропадне поради много причини.

Везни – август. Продължителното присъствие и влияние, както на Уран, така и на Плутон, ще има дестабилизиращ ефект върху вас. Нищо няма да се получи и дори може да имате финансови проблеми. В никакъв случай не взимайте пари назаем, защото може да изпитате допълнителна трудност във връщането им.

Скорпион – юли. Въпреки че е месецът на слънце и релакс, той няма да е пълен с нищо друго, освен с драма. Като капак, напрежението ще се появи и във връзката ви.

Стрелец – октомври. Вероятно ще бъдете изправени пред сложно решение този месец, било то в любовния си живот или на работа. Проблемът е, че няма да знаете какво да правите. Ще следвате ли главата си или сърцето си? Няма да бъде срамно да потърсите съвет или помощ от някой ваш близък, който със сигурност може да ви помогне.

Козирог – юли. Разходите ви може да излязат извън контрол през юли, което да ви накара да извлечете максимума от банковата си сметка. Ще трябва да бъдете по-строги към себе си. Наложете си финансова дисциплина, за да не се стига до големи затруднения.

Водолей – юли. Независимо дали сте във връзка от известно време или току-що сте започнали да излизате, лятото ще бъде сложен сезон. Може дори да се получи така че романтиката ви е поставена на пауза за известно време.

Риби – октомври. Всичко ще се обърка през октомври и дори може да загубите броя на провалите и разочарованията. Ще ви е трудно да останете позитивни и дори може да се почувствате малко изгубени.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе