Наистина ли ме харесва или просто разнообразява с мен?
Любов и партньорство

Наистина ли ме харесва или просто разнообразява с мен?

Срещате се. И започвате да излизате. Без никакви очаквания. Нито пък планове за бъдещо обвързване. Но времето минава. И ти започваш все повече да си мислиш за този човек. Май се влюби? Не, не – това е силно казано. Преувеличено. Харесваш го. Ето така звучи по-добре. Да се върнем към темата. Изпитваш нещо към него, но това те притеснява. Да, пеперудите в стомаха са много хубави и пожелавам на всяка жена да ги почувства, но… Идва момент, в който ги повръщаш – умрели. Ще се случи ли и на теб? Знам, че не искаш. Аз също не искам. Но ако наистина го харесваш, а той теб не – скоро ще повърнеш умрели пеперуди и напразни надежди.

Може би в началото не си имала никакви планове за вас двамата. Може би дори не си искала и си го приела като на шега. Но в мига, в който той започна да превзема мислите ти, стана ясно. До тук добре – но той? Изпитва ли нещо към теб или просто търси закачка? Иска ли да имате по-сериозни отношения или просто си поредната, с която флиртува? Стига си се измъчвала. Настъпи моментът, в който да разбереш истината. А тя е само една.

И ние сме тук, за да ти я кажем. Е, вярно е, че не знаем какво е в неговата глава, но все пак ще се опитаме да познаем. Не е нужно да се съгласяваш с нас. Но независимо от истината, не се отчайвай. Достатъчно умна си, за да вземеш правилното решение. Успех!

Представяме ти знаците, които показват кога един мъж те харесва или търси просто закачка с теб.

Игрите са му омръзнали

На теб също. Помисли добре – страда достатъчно за бившите си, които знаеш колко трудно преодоля. Отново ли ти се играе на тази игра? Игра, в която са заложени чувствата ти. И която ще загубиш. Отново. Защото ще се влюбиш. Винаги го правиш. Не, няма нищо лошо в това, напротив. Сладко е! Но мъжете са различни от нас, мила. Те трудно се влюбват и обичат да играят. Обичат да разиграват жените и да хранят егото си с женско внимание. Ние сме виновни – караме ги да си мислят, че са специални за нас. Е, може би са. Но само някои.

Излизате с приятели, но не и само двамата

Да, показвате се заедно на публични места, но само в голяма компания. Вече се познавате от месеци, а не сте излезли само и единствено двамата? Не ми казвай, че за толкова време той не те покани на истинска среща. Ако това наистина е така, щом до сега не се е случило, едва ли ще се осъществи в близкото бъдеще. Стига! Заслужаваш някой, който ще иска да прекарва времето си само и единствено с теб. Само ти и той. Сами. Насаме.

Приятелите му не знаят за съществуването ти

О, не! Не ми казвай, че той не е споделил на тях за теб? Ако това е така, това означава, че той не държи особено на теб. Не, не искаме да бъдем груби, нито да те натъжаваме, но фактите говорят. Това е истината. Ако той искаше сериозно обвързване с теб, сега щеше да познаваш не само приятелите му, но и семейството му.

Не те търси постоянно

Може би не иска да бъде досаден… Разбира се, че не е това причината. Когато един мъж харесва жена, той ще направи всичко възможно, за да е постоянно с нея. И ако е физически възпрепятстван, постоянно ще ѝ изпраща съобщения и ще ѝ се обажда. Да, това правят мъжете, които проявяват истински интерес и държат на жената, с която излизат. Ако той те търси през няколко дни, няма никакви сериозни намерения към теб. А може и да се вижда с други жени, знаеш ли?

Обича свободата си

Винаги сме чували мъжете да казват, че обичат свободата си и не биха я заменили за нищо на света. Но това е така, до момента, в който не срещнеш истинската любов. Когато откриеш правилния човек, ще искаш да споделяш времето си с него. И няма дори да се замислиш за свободата си. Така че, ако ти казва, че иска да бъде свободен на този етап и това е причината да не се обвърже с теб, най-вероятно не изпитва нищо, а просто си го привличала като жена или си била приятна компания. Няма нищо, мила! Със сигурност ще срещнеш твоя човек, когато му дойде времето.

Срещите ви са едни и същи

Всеки път те кани в тях да гледате филм. Едно и също. Постоянно. Никакво разнообразие. Този човек дори не се опитва да опознае, нито да узнае за нещата, които харесваш, любимите ти ресторанти и места. Той просто иска да се види с теб. Да разнообрази. А след като филмът свърши, ти се обличаш и си тръгваш. Е, със сигурност не се чувстваш много добре. Но от теб зависи. Позволяваш му да се държи по този начин с теб. Промени нещата. Заслужават много повече от просто филм.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе