Седмичен Лунен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021

Седмичен Лунен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021
Астрология

Седмичен Лунен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021

 

Ние ви казваме за какви неща е идеална тази седмица.

 

Понеделник, 25.10

Опитайте се да прекарвате възможно най -много време с вашия близък човек или хора, които са ви близки. Ако няма как да сте наоколо, обадете се или пишете. Също днес мнозина ще имат възможност да решат стари болезнени проблеми. Не се колебайте да поискате помощ, ако е необходимо, или да зададете уточняващи въпроси относно работата. Това няма да е проява на слабост, най-вероятно събеседникът ще оцени вашата любознателност и желание да решите някакъв проблем с негова помощ.

 

вторник, 26.10

Вторник е денят, в който можете да сте активни финансово. Например вземете заем, отворете банков депозит или инвестирайте в акции или ценни книжа. Най-вероятно сделките, направени във вторник, ще донесат добър резултат, а в случай на заем ще бъде възможно бързото му изплащане. Но преди да извършите някое от тези действия, внимателно проучете съответната информация. Въпреки че денят е благоприятен за подобни неща, не си струва да действате прибързано или по съвет на някой от вашите познати.

 

сряда, 27.10

Не се доверявайте на съмнителни хора – има опасност да станете жертва на измама. Освен това в този ден не трябва да правите скъпи покупки. По -добре да го отложите за следващата седмица и да се съсредоточите върху съзнателните разходи в средата на седмицата.

 

четвъртък, 28.10

Този ден за много от нас ще бъде много стресиращ по отношение на работата. Затова е по-добре да не реагирате на коментари от началниците си. Не бива да напускате този ден, решавайки, че вие ​​сте слабото звено в екипа. Всичко това са фалшиви мисли. Също в четвъртък собствениците на собствен бизнес ще се чувстват несигурни. Безпокойството за работата ви може да провокира нервен срив или необмислени действия. Опитайте се да не изпадате в паника, по -добре е да се разсейвате от всяка рутинна работа.

 

петък, 29.10

В този ден ще има малко енергия, така че няма да е достатъчна за всичко. Повечето от нас ще се чувстват сънливи и физически слаби през деня. Ще има само едно желание – да завършите всички важни неща и бързо да легнете на дивана или леглото. Вечер е препоръчително да не ходите никъде, а да се отдадете на мързел и да приключите работната седмица, като си лягате рано или гледате любимия си филм/сериал.

 

Събота, 30.10

Но съботата е идеална за срещи с любими хора. Затова можете да организирате уютни домашни събирания с приятели или семейство с вкусна храна и интересна развлекателна програма. Такова забавление ще ви зареди с енергия, която сега силно липсва. По-добре е да се откажете от алкохола в полза на чая, различни плодови напитки или безалкохолни коктейли. Алкохолните напитки имат ниски енергийни вибрации, следователно, те могат, напротив, да лишат от сили.

 

Неделя 31.10

Щастливо съвпадение – края на седмицата и втория есенен месец. В този ден е препоръчително да не се натоварвате прекалено с физическата активност и да правите неща, които не изискват емоционални разходи. Например да си изпереш, да почистиш дома си или да си уговориш среща с лекар следващата седмица за преглед на здравето. Есента е време, когато имунната система е особено податлива на вирусни атаки, така че е по-добре да играете на сигурно.

Вижте още ⤵️

Седмичен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021 

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе