Радина Кърджилова стана майка за втори път

Радина Кърджилова стана майка за втори път
Лайфстайл

Радина Кърджилова стана майка за втори път

Популярната актриса Радина Кърджилова стана майка за втори път.

Тя е родила своя втори син в 8:43 часа днес в пловдивската акушеро-гинекологична болница „Селена”, обявиха от лечебното заведение със снимка в социалните мрежи на майката и детето само секунди след раждането. На фотоса майката целува през сълзи рожбата си. Д-р Даниел Ставрев е лекарят, избран от актрисата за израждане на бебето.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от УСБАЛАГ „Селена“ (@ag.selena)

Както е добре известно, баща на бебенцето с размери от 3290 кг и 51 см, е Деян Донков. Артистичното семейство отдавна обяви, че второто им дете ще се казва Йоан. И не излъгаха феновете си, мъникът наистина носи красивото име, което означава „богопомазан” или „Божа благодат”.

Кърджилова и Йоан са в добро здраве и ще бъдат изписани само след няколко дни.

Семейството беше избрало къде ще се появи втората им обща рожба още в началото на бременността на Радина. Изглежда Кърджилова и Донков са избрали и датата за раждане. Снимка в личния профил на Радина в Instagram от болницата снощи издава, че тя е влязла планово в отделението.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova)

През цялата си бременност актрисата цъфтеше от радост и се включи в няколко фотосесии за медиите у нас. В една от тях се включи и Деян. Радина непрекъснато споделяше и с феновете си в социалните мрежи за отличното си физическо и психическо състояние. Коронавирусът обаче я притесни в последните седмици от бременността й. Радина се разболя от Covid-19. Деян също беше заразен. За щастие, и двамата преминаха без усложнения. Нямаше проблеми и за бременността на Кърджилова.

По-големият син на двойката Христо очакваше с нетърпение по-малкия си брат. Донков има и по-голямо дете от друга актриса – Анастасия Ингилизова. Деян-младши е вече на 15.

Tagged , ,
на горе