Ивет Лалова мотивира от фитнеса
Лайфстайл

Ивет Лалова мотивира от фитнеса

Топспортистката ни Ивет Лалова нахъсва от тренировъчната зала. Тя сподели снимка в профила си в социалните мрежи с текст за мотивация.

„Вашият ум винаги ще вярва на всичко, което му кажете. Храни го с вяра. Храни го с истина. Храни го с любов”, написа красавицата. Тя споделя още, че по време на тежките подготвителни часове психиката трябва да бъде дори по-издръжлива от тялото.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

Преди няколко дни носителката на пет медала от европейски шампионати Лалова сподели и снимка от тренировъчната си база в София, облечена с дебело яке, както и фотос по бански от лагера й в Тенерифе в началото на януари. А първата номинирана за филмовата награда Оскар Мария Бакалова коментира снимката – „страхотна си”.

Ивет Лалова тренира в София в момента, а от началото на годината беше на лагери и на остров Тенерифе, и в Италия. Нейната подготовка е насочена към участието й на пети поредни Олимпийски игри. Спринтьорката има право да стартира на 100 м и 200 м в Токио 2020. Първото й участие под петте преплетени кръга е в далечната вече 2004 г.  в Атина, когато Ивет беше едва на 20. Тогава тя се класира четвърта на 100 м и пета на 200 м. След това спринтьорката участва на Игрите в Пекин 2008, Лондон 2012 и Рио 2016.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

Европейската шампионка на 100 м от 2012 г. и на 200 м от 2005 г. Винаги усмихнатата Ивет е мотиватор за много малки деца у нас, но и за израсналите вече спортисти. Тя има собствен клуб в София, който носи нейното име. Треньорите в отбора работят с десетки деца на различни възрасти и вече печелят титли и медали на национално ниво. Лалова редовно организира срещи с децата от „Ивет Лалова Спринт Академи”, които са любими за малчуганите. Децата пък я посрещат винаги с изненади, когато тя се завръща от големи състезания.

Tagged , , ,
на горе