Причини защо срещите са толкова важни
Любов и партньорство

Причини защо срещите са толкова важни

Истината е, че през целия си живот ще срещаме хора, които не са подходящи за нас. И не само ще срещаме, но и ще излизаме с тях. Ще им отдаваме внимание, енергия, време. И накрая, когато се събудим от дълбокия сън, ще осъзнаем, че сме крайно различни и е невъзможно да градим нещо общо с тези хора.

И това няма да ни се случи само веднъж в живота, напротив. Жената е склонна да излиза с погрешните мъже през повечето време, още повече, когато тя самата е объркана и не знае какво иска.

Но когато подредиш приоритетите си и знаеш какво искаш от живота, включително и какъв партньор желаеш да бъде до теб, то тогава започваш постепенно да отсяваш погрешните, неподходящи мъже и спестяваш време, енергия и чувства, които би подарила на някой, който не е твоя човек.

Открий с лекота пътят към щастието

Целувките на коя зодия са най-сладострастни?

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

Причини защо срещите са толкова важни

Запознанствата ти позволяват да откриеш коя си

Запознанствата са толкова важни, защото ти позволяват да разбереш коя си. Всъщност, дори когато е неудовлетворително, запознанствата са изясняващи, защото ти показват неща за теб, които дори ти самата не знаеш. Те разкриват какво искаш и дали си готова на сериозни отношения. Готова ли си да бъдеш себе си или би сложила маска и играла чужда роля, за да се харесаш на човека, с когото излизаш.

В наши дни начините на запознаване с другите хора е доста променено. Повечето предпочитат да изтеглят приложения за запознанства или да отделят часове в подобни сайтове, разглеждайки профили с потенциални бъдещи партньори.

Дали това ни харесва или не, истината е, че вече е тренд и се възприема от околните за нещо напълно нормално, част от съвремието, в което живеем. Но ако ти не си привърженичка на напредналите технологии и дигитални отношения, никой не те кара на сила да използваш тези приложения.

Излез със свой колега, познат или току що мъж, когото си срещнала в дискотеката. Не се страхувай да опитваш нови неща, да срещаш хора и да ги допускаш до себе си. Разбира се не прекалено близо, но не се и затваряй напълно в себе си. Ако стените, с които се заградиш, за да се предпазиш са твърде високи, може би това ще затрудни намирането на твоя бъдещ партньор.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Запознанствата ти помагат да разбереш какво търсиш

Запознанствата също са начин да намериш това, което търсиш. Може да започнеш, като дори не си толкова сигурна в себе си, но когато започнеш да излизаш на срещи, ти сама осъзнаваш какво искаш, какво търсиш и какво определено не ти допада.

Независимо от това, процесът на запознанства може да бъде силно объркващ и стресиращ, особено когато не намираш това, което търсиш. Да се разочароваш от няколко срещи всъщност може и да не е чак толкова лошо. Разочарованието ти отваря очите и все повече осъзнаваш какъв човек точно търсиш.

Но в мига, в който разбереш, че въпросния, с когото излизаш не е този тип, то трябва да постъпиш правилно и за двама ви и да прекъснеш срещите ви. Защото ако продължиш да излизаш с някого от скука или просто така, има голяма вероятност той да започне да изпитва нещо към теб, а в крайна сметка ти не искаш да нараниш никого, нали?

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Срещите ти помагат в комуникацията

Още една позитивна страна на срещите са това, че те ти позволяват да тренираш комуникацията с противоположния пол. Може би ти самата откриваш разликата от държанието ти по време на първата среща с мъж и как комуникацията става все по-добра с всяка следваща.

Притеснението не е чак толкова голямо, не говориш празни приказки и знаеш по какъв начин да се държиш така, че да привлечеш интереса му, за да има втора, трета и други следващи срещи с този мъж. Също и знаеш как тактично да прекъснеш този цикъл ако човека отсреща не ти допада и не искаш повече да губиш както своето, така и неговото време.

Въпреки че на думи изглежда твърде лесно, истината е, че след като имате няколко срещи с неподходящи за вас мъже, вие ще започнете да се разочаровате до толкова, че един ден ще се откажете напълно от тях и ще се затворите в себе си.

Но за нищо на света не бива да го правите. Човек се учи, докато е жив. А срещите с противоположния пол са от изключително значение за вас самите. Останете с нас, за да разберете причината.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе