Принц Хари се наслаждаваше на „свещено хоби“ с Кресида Бонас, но никога не го прави с Меган

Принц Хари се наслаждаваше на „свещено хоби“ с Кресида Бонас, но никога не го прави с Меган
Интересно

Принц Хари се наслаждаваше на „свещено хоби“ с Кресида Бонас, но никога не го прави с Меган

Принц Хари се наслаждаваше на „свещено хоби“ с Кресида Бонас, но никога не го прави с Меган. Принцът имаше „свещено“ фитнес хоби с бившата си приятелка Кресида, но рядко го прави с настоящата си съпруга Меган Маркъл.

Принц Хари и Кресида Бонас, която през февруари отпразнува своя 34-ти рожден ден, споделяха страст към ските, когато излизаха между 2012 и 2014 г. Херцогът на Съсекс и Меган Маркъл изглеждат перфектни партньори, със сходни ценности и общи хобита, включително туризъм и бокс. Въпреки това има едно занимание, към което звездната двойка не изглежда да изпитва обща любов.

В мемоарите си принц Хари споделя, че той и бившата му приятелка Кресида Бонас, с която се срещаше в продължение на две години, имат обща любов към ските, като стигат дотам, че наричат това занимание „свещено“ и „символично“.

Дъщерята на принц Хари – Лилибет ще бъде най-голямата знаменитост в Ел Ей

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Пълен обрат! Вижте как Пам Велидис се промени след „Ергенът“

Принц Хари пише в своя бестселър, че по време на пътуване до Швейцария с Кресида, тя го попитала за майка му, което го накарало да плаче за първи път след погребението на принцеса Даяна.

„Карането на ски беше толкова „свещено“ за нас, толкова символично, особено след предишната ни ски ваканция в Швейцария, когато тя по чудо ме отвори“, написа Хари. –  Случи се късно една вечер, след дълъг ден на пистите и забавно прекарване след ските. Върнахме се в хижата на братовчед ми, където бяхме отседнали, и Крес миеше лицето и зъбите си, докато аз седях на ръба на ваната. Доколкото си спомням, не говорихме за нищо особено, но изведнъж тя попита за майка ми. Отговорих й направо и след това започнах да плача“, споделя той, преди да разкрие, че по време на друга ски ваканция осъзнал, че връзката му с Кресида е приключила.

„В някакъв момент по време на това ски пътуване осъзнах, че не си пасваме“, казва Хари. – Колко странно, помислих си. Всеки път, когато отидем на ски… откровение.“

Въпреки любовта си към снежните спортове, Хари никога не е бил видян да кара ски с Меган, независимо, че двойката е посещавала заснежени места. В навечерието на Нова година през 2017 г. двойката предприе ултра-частно пътуване до Норвегия.

Съобщава се, че там принц Хари и Меган са се насладили на седем дни с кучешка впряг, наблюдение на китове и вечеря с местни деликатеси. Както беше отбелязано, карането на ски не е било в списъка със снежни спортове на херцога и херцогинята на Съсекс.

Не е известно дали Меган може да кара ски, но като човек, който е запален по много спортове и е живял в Калифорния и Канада, би било изненадващо, ако тя не може да се ориентира по пистите.

Интересът на Хари към спорта и упражненията не е единственото нещо, което се е променило след срещата му с Меган. Поведенческият експерт Дарън Стантън говори за диетата на принц Хари и как това също се е променило след свързването му с херцогинята.

Той твърди: „През последните години се съобщава, че Хари се е отказал от нездравословната храна, включително пица, и сега възприема калифорнийския начин на живот, като яде по-здравословни храни, с много плодове и отпива зелени смутита.“

Защо диетата на принц Хари се промени?

Стантън добавя: „Промяната в диетата на принц Хари може да е показателна за влиянието на Меган върху него в рамките на връзката им.

Въпреки че се премести в САЩ обаче, принц Хари все още копнее за нотка традиция и казва, че обича печено месо в неделя, като той и Меган често приготвят печено пиле заедно.

Типично британско ястие, което не само отразява връзката с дома, на която той все още държи. Това предполага, че му липсват части от живота му в Обединеното кралство, но също така е показателно как Хари се справя с чувствата си на носталгия“, споделя Стантън.

infomax-logo-50-15-HW Ванга предсказва на Леонид Брежнев разпада на СССР, на Елцин победа и инфаркт

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе