Пълен обрат! Вижте как Пам Велидис се промени след „Ергенът“

Пълен обрат! Вижте как Пам Велидис се промени след „Ергенът“
Интересно Лайфстайл

Пълен обрат! Вижте как Пам Велидис се промени след „Ергенът“

Всички знаем историята и за участие в риалити шоу „Ергенът“,  на Пам Велидис и есеистката plus size модела. Пам успя да влезе в няколко напрегнати ситуации докато участваше в риалити шоу „Ергенът“, след което сподели своите възгледи по темата в личния си профил във Фейсбук.

 

Пълен обрат! Вижте как Пам Велидис се промени след „Ергенът“

 

 

След напускане на шоуто Пам прави пълен обрат. Бляскавата червенокоса е успяла да свали близо 10 кг след напускането на предаването „Ергенът“  . Пам често споделя снимки как тренира във фитнеса. Истината обаче е, че тя започна да спортува усилено още преди да влезе в шоуто.

А причината за смяната е нейна приятелка. „Всъщност отслабнах с 10 кг. Натрупах много мускули. Тренирам  още от преди началото на шоуто „Ергенът“ . Не съм спряла до днес. Ходя на фитнес 5 пъти седмично“, разкрива Пам.

 


Любимото й фитнес занимание са упражненията за крака. Пред последователите си в социалните мрежи тя сподели, че може да вдигне 200 кг. През годините Пам посещава различни видове спортнове- зумба, табо… но тя не тренира, за да има изваяно тяло, а за сваляне на всякакви килограми. „Имам стрии, имам целулит, но не се притеснявам“, смело разкри тя. Приятелите й пишат в профила й, че знаят истинската й цел да се появява в предавания като „Ергенът“, където всички останали участници са направо манекени.

 

Въпреки обидите, които тя е получавала заради наднорменото си тегло, Пам отговоря: „Никога не съм била демотивирана от това, което другите хора казват за тялото ми. Тренирам се да бъда във форма и силна, а не да бъда слаба на всяка цена“, добави Пам.

 

За нея сексът не е тема табу, както се разбра в шоуто“Ергенът“  , Пам сподели, че е много добра в леглото… 32-годишната карнобатчанка коментира, че за нея галенето е изкуството и обменяне на енергия, пише „България днес“.

 

 

Вижте още интересни теми при нас:

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Мадона взриви сцената на „Като две капки вода“ и победи Васко Жабата

infomax-logo-50-15-HW Ванга предсказва на Леонид Брежнев разпада на СССР, на Елцин победа и инфаркт

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе