Мадона взриви сцената на „Като две капки вода“ и победи Васко Жабата

Мадона взриви сцената на "Като две капки вода“ и победи Васко Жабата
Интересно Лайфстайл

Мадона взриви сцената на „Като две капки вода“ и победи Васко Жабата

Мадона  взриви сцената на „Като две капки вода“ и победи Васко Жабата, като актьорът Владимир Михайлов записа първа победа. Във втория епизод на шоуто за преобразяване публиката в студиото се насладиха на невероятните превъплъщения на български и световни звезди.

Към Хилда Казасян, Веселин Маринов и Димитър Ковачев – Фънки тази седмица се присъедини и четвърти член на журито  в предаването „Като две капки вода“ – актьорът Асен Блатечки, който не скри вълнението си от новото предизвикателство.

 С образа на Мадона – Владимир Михайлов успя да спечели журито, участниците и публиката на NOVA.

Музикантът и актьор показа таланта си с страхотната имитация на световно известната музикална икона Мадона- с  култовата песен  и хореография на видеоклип на Vogue. „Каквото и да кажа, ще бъде много малко. Не е за вярване. Игра, пеене. Думите не стигат в този момент. Впечатлен съм“, каза Веселин Маринов за най-взривяващото изпълнение на сцената на „Като две капки вода“.

 

Вечерта започна с превъплъщението на страхотния дует за сезона – Димо Алексиев и Ралица Паскалева.

Те излязаха на сцената на „Като две капки вода“ и навлязоха в света на куклите, пресъздавайки двете певици на група „Аква“ и популярната песен “ Barbie girl”.  Толкова добре се справихте, че няма за какво да се хвана“, каза Фънки след изпълнението им.

Веднага след това на сцената излезе Христо Петков в образа на певицата Росица Кирилова.

Късметлийското копче превплъти Дара Екимова в първата й мъжка роля. С балетната трупа Funky Monkeys тя пренесе публиката в клипа и песента на Криско „Да или не“.

След нея Яна Маринова показа завидни танцови умения на сцената на „Като две капки вода“ и голяма чувственост в малката черна рокля на Никол Шерцингер, американската звезда на бандата Pussycat Dolls.

Христо Гърбов беше предизвикан да влезе в ролята на носителя на „Грами“ Афроман, пеейки на английски. Неговият изключителен актьорски талант спечели благоволението на всички.

Шампионът  от миналата неделя в „Като две капки вода“, Томас, този път се премени с високи токчета на канадската певица Шаная Туейн. Той успя отново да вдигне публиката на крака и  получи похвали от съдиите. „Внасяш изключително много енергия и плътност в образите, които правиш. За пеенето изобщо няма нужда да го коментирам. Фантастично е“, споделя Хилда Казасян.

В светлината на прожекторите на „Като две капки вода“  Кали е американският рапър Лизо, до неузнаваемост. Тя изпя хита на певеца „About Damn Time“, а Асен Блатечки коментира: „Много ми харесва. Страхотни сте. Браво на всички гримьори и фризьори“.

 

Второто предаване за сезона на „Като две капки вода” завършва с пълен оркестър. Керана слезе от асансьора и се преобрази в Ангел Павлов от оркестър „Камчия“. За изпълнението на нашумялата на Балканите песен „Вършачка за комбайни“ до нея застанаха изпълнителите на оркестъра, които допринесоха за доброто настроение.

 

 

На късметлийския бутон  изтеглиха новите превъплащения за  следващата неделя:

Христо Петков като Джордж Клуни,

Керана на сцената като Бионсе,

Яна Маринова като Лепа Брена,

Дара Екимова като Монсерат Кабайе,

Димо и Ралица като дует Ритон,

Кали като Панайот Панайотов,

Христо Гърбов като Кичка Бодурова,

Тома като Шинейд О’Конър,

Владимир Михайлов като Бруно Марс.

Вижте още интересни теми при нас:

Европейското жилище на Нина Добрев в Холивуд

Астролози: Бракът на Меган Маркъл и принц Хари е бил предопределен от звездите

Дъщерята на принц Хари – Лилибет ще бъде най-голямата знаменитост в Ел Ей

infomax-logo-50-15-HW Николета Лозанова пие капучино с 24-каратово злато в Бурдж ал Араб, златни пръски хвърчат

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе