Дъщерята на принц Хари – Лилибет ще бъде най-голямата знаменитост в Ел Ей

Дъщерята на принц Хари - Лилибет ще бъде най-голямата знаменитост в Ел Ей
Интересно

Дъщерята на принц Хари – Лилибет ще бъде най-голямата знаменитост в Ел Ей

Животът на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл непрекъснато е в „окото на обектива“, но сега западни медии съобщават, че дъщерята на принц Хари – Лилибет ще бъде най-голямата знаменитост в Ел Ей. Вътрешен човек от Холивуд прогнозира как може да изглежда бъдещето на херцога и херцогинята на Съсекс и тяхното „алтернативно кралско семейство“, твърдейки, че Лилибет Маунтбатън-Уиндзор е предопределена да бъде звездата на съвременната династия. И така – вижте защо дъщерята на принц Хари – Лилибет ще бъде най-голямата знаменитост в Ел Ей.

Астролози: Бракът на Меган Маркъл и принц Хари е бил е предопределен от звездите

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл отглеждат двете си деца в Монтесито, Калифорния, САЩ. Тригодишният Арчи и едногодишната Лилибет живеят с родителите си в богатото предградие на Санта Барбара. Подробностите около възпитанието на децата на херцога и херцогинята на Съсекс до голяма степен се пазят в тайна, като двойката споделя малко информация за живота на наследниците си. Вътрешен човек обаче прогнозира, че всичко това ще се промени, когато Арчи и Лилибет пораснат, като каза, че дъщерята на херцозите на Съсекс ще стане „най-известният човек в Калифорния“.

Сандро Монети, експерт по всичко, свързано с Холивуд, беше гост в епизод на предаването Hello миналия месец. Той даде представа за живота на херцозите на Съсекс в Монтесито и предположи, че четиричленното семейство може да се премести в по-популярните и предпочитани части на щата в бъдеще.

Той каза: „Не виждам къщата в Монтесито като техен дългосрочен дом. Виждам ги, когато децата пораснат, да се преместят в окръг Лос Анджелис – може би Малибу, на който принцеса Даяна беше голям фен. Така ще бъдат малко по-близо към центъра на нещата, докато холивудските им кариери се развиват и те решат да се съсредоточат върху това. Но също и техните деца. Да, Меган и Хари са много известни. Но повярвайте ми, когато Лилибет стане пълнолетна – тя ще бъде най-известният човек в Калифорния, ако не и в Америка. Тя е единствената принцеса, родена някога в Калифорния, така че само си представете 21-годишната Лилибет – тя ще бъде най-голямата знаменитост в града.“

Въпросът с титлите на децата е спорен. Когато бащата на Хари, крал Чарлз III, се възкачи на трона, се смяташе, че Арчи и Лилибет може да получат титлите принц и принцеса. Въпреки това, според официалния уебсайт на кралското семейство, техните титли са останали същите: мистър Арчи Харисън и мис Лилибет Даяна.

Дали децата на херцозите на Съсекс ще получат кралски титли остава неизвестно, като някои коментатори предполагат, че напрежението в Дома на Уиндзор трябва да утихне, преди да се вземат подобни решения. Въпреки това г-н Монети твърди, че херцогът и херцогинята създават свое собствено кралско семейство в САЩ. Той обясни: „Това, което формират тук, в Калифорния, е алтернативно кралско семейство. Да, те се отдръпнаха, но все още имат титлите си.

Идеята за „алтернативно кралско семейство“ е била обсъждана и преди. Анджела Левин, автор на Harry: Conversations with the Prince, каза пред Daily Mail през август миналата година: „Мислех от дълго време, че Хари и Меган се опитват да създадат алтернативно събудено кралско семейство, с величието, пищността и обстоятелствата, които ги заобикалят.

…Когато отидох  в Америка, и не просто като някой, който се интересува и е любопитен, а е един от тях, но с добри намерения, разбрах, че са хора, които са много решени да покажат, че техният път е най-добрия начин.“

Г-жа Левин добавя: „И мисля, че Меган, която не обича да губи, а да печели, изпитва огромна горчивина и негодувание към кралското семейство, че не й позволяват да го модернизира. Може и да греша, надявам се да е така, но впечатлението е, че те не искат да бъдат кралски особи, но се държат много, много здраво за титлите си.“

Много дискусии се проведоха около титлите на Хари и Меган в Съсекс, като през последните месеци зачестиха призивите те да им бъдат отнети или двойката да се откаже от тях.

В интервюто си с Андерсън Купър за „60 минути“, херцогът се обърна с лице към спекулациите и на въпроса „защо не се откажете от титлите си на херцог и херцогиня“, Хари отговори: „И каква разлика би имало това?“

Двойката беше критикувана, че е толкова публична с оплакванията си от кралското семейство, но Хари настоя, че личните му опити за помирение са се оказали неуспешни. Той каза на г-н Купър, че когато се е опитал да се справи с проблемите им насаме, „брифингите, изтичането на информация и насаждането на истории“ от двореца са продължили.

Последните начинания на Хари и Меган предложиха необичайна представа за живота им в Монтесито, особено за това как отглеждат с двете си деца. След напускането на Двореца, херцогът и херцогинята положиха усилия да запазят поверителността относно живота на децата си. Но през декември 2022 г. Хари и Меган пуснаха части от домашни видеозаписи, показващи Арчи и Лилибет да играят в техния дом в Монтесито. В един клип може да се види как херцогът се опитва да сподели страстта си към наблюдението на птици със сина си. Друг показва, че Меган държи ръката на Лилибет, докато прави колебливи стъпки. Меган е заснета и да работи в градината с децата, а видео показва как Хари чете на двете малки деца на дивана.

Така че, споровете около държанието на двамата млади херцози продължават с пълна сила не само в Англия, но и в САЩ.

 

infomax-logo-50-15-HW Нина Добрев: Нова година, нов континент. Антарктида 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Григор Димитров пусна снимки от стаята си в „Бурдж ал Араб“, където Николета Лозанова пие „златно“ кафе

infomax-logo-50-15-HW  Кристиано Роналдо се похвали с подарък от шейховете за $780 000 – часовник от бяло злато и каишката от кожа на алигатор

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе