Има ли началникът ви по-специално отношение към вас
Любов и партньорство

Има ли началникът ви по-специално отношение към вас?

Да имате връзка на работното място е особено деликатна тема, а още повече това важи, ако шефът ви има по-специално отношение към вас. Държи ли се той по-мило с вас, отколкото с останалите си служители? Изпитва ли нещо повече или връзката ви е само на професионално ниво? Това са все въпроси, на които вероятно искате да си отговорите, ако четете тези редове.

Има ли началникът ви по-специално отношение към вас?

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Ето и някои признаци, че шефът ви изпитва по-специално отношение към вас, което надхвърля работната етика:

Игриво дразнене

Безгрижните закачки или шеги често се използват за изграждане на разбирателство и създаване на по-лична връзка. Когато шефът ви започне игриво да ви дразни, това предполага, че той иска да разруши типичните професионални бариери и да установи по-спокойни и приятелски отношения. Това може да бъде начин за тях да изрази фино своята привързаност и специално отношение към вас.

специално отношение

Предлагане на емоционална подкрепа

Вашият шеф може да е нещо повече от професионален ментор. Ако той активно предлага своята емоционална подкрепа по време на предизвикателства или празнува вашите успехи с истински ентусиазъм, това е знак. Него наистина го е грижа за вашето благополучие на лично ниво и той има по-специално отношение към вас, отколкото вероятно към повечето си служители.

Той показва уязвимост пред вас

Свикнали сме даден началник да се слави с авторитет, да е строг и да се стреми да не демонстрира слабост пред подчинените си. Споделянето на лични борби или уязвимости обаче с вас показва доверие и желание за по-дълбока връзка от негова страна.

Когато вашият шеф ви разкрие своите предизвикателства, с които се бори или  че чувства несигурност, това означава, че той вижда вас като довереник и човек, на когото може да разчита. Това ниво на уязвимост често надхвърля типичните професионални взаимодействия и предполага по-специално отношение от негова страна към вас.

Покани извън работа

Когато вашият шеф ви покани на социални събития или дейности извън работното място, той иска да прекара повече време с вас в непрофесионална обстановка. Тези покани са начин да подхранвате лична връзка и да ви опознае по-добре лично. Това е жизненоважен знак, че вашият шеф има специално отношение към вас.

специално отношение

Прави закачливи шеги с вас

Между двама души, които са близки, често има шеги, които само те разбират. Ако такива закачки съществуват и във вашите отношения с началника ви, те не са за пренебрегване. Това може да бъде начин за вашия шеф да създаде специална връзка с вас. Тези игриви взаимодействия предполагат ниво на комуникация отвъд типичните професионални отношения.

Той ревнува

Ако шефът ви изглежда ревнив или реагира силно, когато споменавате взаимодействие с други колеги или началници, това е значителен знак за скрити чувства. Ревността често се поражда от страх да не загубим нечие внимание или обич. Ако вашият шеф защитава връзката си с вас и проявява ревност, той може да има по-дълбоки емоции и по-специално отношение към вас.

Има ли началникът ви по-специално отношение към вас?

При всички случаи хората са различни и никога не може да сте напълно сигурни в намеренията на даден човек, ако не говорите директно с него. Ако това е началникът ви, със сигурност ситуацията би била малко по-деликатна и особено неловка, но е хубаво да сте наясно какво се случва. В случай, че ви харесва неговото специално отношение и вие също таите симпатии към него, обмислете всички плюсове и особено минусите да започнете връзка с него на работното място. Знаем, че любовта е сляпа, но подобни отношения, колкото и примамливо да ви изглеждат, крият своите рискове в бъдеще.

Ако обаче това специално отношение на шефа ви минава границите на допустимото и се чувствате притиснати от поведението му, вземете мерки. Не позволявайте на даден човек, дори и той да е вашият началник, да се държи неуважително с вас.

Вижте още:

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Зодиите, които лесно изпадат в паника

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе