любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 20 септември 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 20 септември 2023? Това е подходящ момент за всички зодии да признаят чувствата си на половинката си. Следобед ще бъдете изправени пред избор: да бъдете повече време с любимия човек или да си дадете кратка почивка. Изберете този вариант, който интуицията ви подсказва, че е най-подходящ и за двама ви в този ден.

Любовен хороскоп за месец октомври 2023-общ за всички зодии

infomax-logo-50-15-HW Людмила Филипова изследва тайните на богомилите и последния кръстоносен поход

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Променете средата си с любимия човек днес. Денят е много благоприятен за Овните за съвместни разходки или престой сред природата, близо до воден басейн, ручей или бараж. Ще си прекарате чудесно заедно и ще се наслаждавате един на друг. Необвързаните ги очакват интересни запознанства, но е вероятно да не прераснат в сериозна връзка. Все пак ще си изкарате добре в приятна компания с добри хора и ще запомните този хубав ден.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Опитайте се да изненадате половинката си днес. Най-вероятно няма да е лесно, но ако положите всички усилия, ще успеете. Не забравяйте да се вслушате в мнението на любимия човек. Дори и да ви се струва, че не винаги е прав, но този път той ще даде искрена и ценна препоръка. Необвързаните Телци днес очакват истинско обяснение в любов, толкова искрено и дългоочаквано.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Близнаците ще имат благоприятен и хармоничен ден още от сутринта. Възползвайте се от този прекрасен момент, за да постигнете успех там, където искате. Цялата работа днес изглежда по-малко рутинна, така че можете лесно да се справите с всякакви задачи. Няма да има проблеми и в общуването: със сродната душа ще се разбирате отлично, ще получите полезни съвети и помагат. Прекарайте остатъка от деня със семейството си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес в любовта Ракът ще предпочете прозата пред поезията, а решителността и напрежението пред романтичните въздишки. Това трябва да се вземе предвид от партньора, за когото този ден е добра възможност да изведе връзката на ново ниво. Ако Ракът все още е необвързан, е възможно днес да срещне човек, с когото отношенията му да се развият много бързо и стремително.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес звездите призовават Лъва да внесе колкото се може повече елементи на игра и кокетство в отношенията с любимия човек! Разбира се, любовта е прекрасно чувство, но понякога се нуждае от пикантна подправка. Нека днес и на срещата, и в обятията, и на масата всичко да е по-пикантно от обикновено. Лъвът може да се държи непредвидимо, да флиртува и да насърчи партньора си да се чувства превъзходно. Тези вълнения ще добавят море от огън и страст във взаимоотношенията!

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Преди да поискате нещо от любимият човек, помислете дали наистина имате нужда от това. Може би по този начин просто се опитвате да привлечете вниманието към себе си и да претендирате за собствените си права във вашата двойка. Звездите все пак ви съветват да помислите, че добрите отношения и спокойната атмосфера са много по-важни от това, което се опитвате да постигнете с всички сили.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Звездите не ви съветват днес да бъдете твърде категорични в преценките си и да вземате решения, без първо да ги съгласувате с любимия човек. Не забравяйте, че съюзът на двама души предполага равенство и близък контакт. Затова проведете доверителен разговор с партньора си, за да разберете какво мисли за това, което трябва да реализирате.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Може да се наложи да жертвате собствените си желания в името на успеха на любимия човек.  Не се смущавайте от такива временни жертви: те ще се изплатят стократно достатъчно скоро. Свободните представители на знака имат шанс да се запознаят с някой, който ще стане обект на вашите мечти и тайни желания за дълго време. Може би това ще прерасне в нещо по-сериозно.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Звездите вещаят, че днес би било хубаво да промените малко обичайната си обстановка и да отидете някъде за целия ден. Ако има такава възможност, участвайте в активен спорт извън града с партньора си. А за тези, които са заети с работа по цял ден, препоръчително е да се съберете поне вечер и да отидете да посетите хора, които са ви приятни и симпатични.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: В отношенията с любимият човек настъпват сериозни промени. Може би те ще доведат до подобряване на съвместния ви живот. Но, ако вашето предчувствие показва, че всичко не е много добро, тогава се настройте на предстоящи промени. Това ще бъде напълно смислен акт и вашият партньор очевидно ще одобри подобна стъпка. Днес между вас може да се зароди сериозен разговор.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Намесата във вашите дела неочаквано ще се превърне в приятен обрат за вас. Оставете всичко на случайността и не проявявайте инициатива, днес е по-добре да се доверите на обстоятелствата. Някои хора ще ви помогнат с безплатен съвет или вие сами ще намерите намек за тяхното поведение. Чувствайте се свободни да правите изводи и да прекъсвате отношенията, ако те не ви правят щастливи и пълноценни.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Труден ден доста отношения, но останете спокойни. Понижените емоции днес ще бъдат извън рамките на обичайното. Не предприемайте нищо и се въздържайте от откровеност с любимия човек. Обърнете повече внимание на спешните въпроси и сдържайте емоциите – днес рискувате да се провалите заради дреболия и неволно да предизвикате недоразумение. Избягвайте да общувате с роднини, ако те са негативно настроени към вас.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 20 септември 2023

на горе