6 пози за орална любов
Интимно 18+

6 пози за орална любов

Орална любов е често срещан сексуален акт сред двойки от всички възрасти и полове.Оралният секс често е част от любовната игра преди половия акт. Много двойки го използват като начин за загряване или за създаване на настроение за полов акт, но оралната стимулация също може да играе роля по време или след това. Може също да бъде също толкова приятно, колкото самостоятелно действие.

Чувствата, породени от различните пози за орален секс, могат да варират от човек на човек. По-долу има описания на някои пози за орален секс.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

6 причини защо жените изневеряват

4 йога пози за по-добър секс

Жените от тези зодии доминират в леглото

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

6 пози за орална любов

1.Легнал по гръб

орална любов
6 пози за орална любов

Вашият партньор лежи по гръб, докато вие лежите пред него. След това използвате устата си, за да стимулирате техните органи. Позата за орален секс може да се изпълнява с мъж или жена партньор. Някои хора предпочитат да поставят краката си около главата на партньора, за да позволят по-голям достъп до гениталната област. Например, може да намерите по-лесен достъп до клитора или тестисите на партньора си от тази позиция за орална любов.

Алтернатива на тази позиция включва партньорът ви да се плъзга напред, докато задните му части не се окажат на ръба на леглото, дивана или друга опора. Позиционирате се пред тях, като коленичите или стоите, което предпочитате. Вашият партньор може да намери за по-удобно да постави краката си на раменете ви или да ги остави да висят.

2.На четири крака

За тази поза за орална любов вашият партньор балансира на ръце и колене. Те могат да изберат да разтворят краката си или да ги държат близо един до друг. Движите се зад тях, за да можете да използвате устата си върху гениталната им област. Позицията Ви дава възможност да регулирате натиска, прилаган с устата, устните и езика.

3.Седнал напред по лицето

орална любов
6 пози за орална любов

Вашият партньор лежи по гръб, докато вие коленичите над лицето му. Човекът, който ще бъде приемникът в тази позиция за орална любов, е обърнат към главата на партньора си с колене от двете страни на главата си. Някои хора предпочитат да опират ръцете си на табла или друга близка опора. Позата за орален секс поставя повече контрол в ръцете на лицето, което прави орален секс.

Можете също така да изпълните алтернативна версия на тази позиция за орален секс, като обърнете позицията си и седнете върху партньора си, докато гледате долната част на тялото му. Някои хора предпочитат да балансират, като опрат ръцете си на леглото или гърдите или бедрата на партньора си.

4.Едновременна стимулация

орална любов
6 пози за орална любов

Вие лежите по гръб, докато вашият партньор се настанява върху вас с гениталиите си до лицето ви. Те също трябва да имат лицето си близо до вашите гениталии. И двамата приложите устните, устата и езика си към тази област едновременно.

Алтернатива на един човек да лежи по гръб е и двамата да легнете на една страна. Позата за орална любов трябва да ви позволява едновременно да допрете устата си до гениталната област на другия.

5.69 във вариант люлка

орална любов
6 пози за орална любов

Много прилича на класическата поза 69, само че той също е със свити в коленете крака. Мъжът е отдолу, свил колене към гърдите си, с леко разтворени крака. Сядате върху него, подпирате се с ръце напред, навеждате лице към пениса му и му доставяте удоволствие, докато той стимулира с уста клитора ви. За да го подразните и любовната игра да продължи по-дълго, в началото се заиграйте само с главичката на пениса му. Тази орална любов ще му хареса със сигурност.

6.Писар

Седнете удобно на висок стол, по-възможност с мека облегалка, за да се чувствате по-удобно, когато се облегнете силно назад. Мъжът трябва да седне на земята и да пъхне краката си под стола, обхващайки ханша ви. От тази поза повдигнете и разтворете краката си напред, опирайки ги на раменете му. Насочете с ръце главата му към точката, която ви доставя удоволствие.

Не забравяйте, че всяка орална любов си изисква специални техники, за да се хареса на мъжа.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?