Знаци, че може би сте обсебени от партньора си
Любов и партньорство

Знаци, че може би сте обсебени от партньора си

Чудили ли сте се дали не сте обсебени в партньора си? В любовта всеки от нас е различен. Някои хора са по-емоционални, даващи. Те се нуждаят не само от това да дават, но и да получават обич. Други пък предпочитат да получават и са оскъдни на емоции и грижа към партньорите си. Какво обаче е да бъдеш обсебен от човека, в когото си влюбен?

Понякога това може да остане незабелязано от нас, да не осъзнаваме, че нашето щастие е станало изцяло зависимо от одобрението и вниманието на партньора ни. Това от своя страна води до пренебрегване на собствените ни нужди.

Искате да излезете с него? Поканете го

Кои зодии искрят от магнетизъм

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Знаци, че може би сте обсебени от партньора си

Целият ви свят се върти около вашия партньор

обсебени
Знаци, че може би сте обсебени от партньора си

Нормално е да мислите за партньора си през целия ден – в крайна сметка те са голяма част от живота ви. Но когато стигнете до точката, в която „вие сте толкова фокусирани върху тях, че всичко, което се случва във вашия свят, е свързано с тях“, вие се насочвате към обсебваща територия.

Когато мисленето за партньора ви стане разрушително за работата и личния ви живот, е време да дръпнете аварийната спирачка на връзката. Например, ако „не можете да се съсредоточите на работа, защото непрекъснато се чудите дали им липсвате“ или „започвате да избягвате приятели и семейство и зарязвате всичко, за да приемете обаждане от човека, с когото се виждате“, фиксацията отива малко прекалено далеч. Това говори, че вие сте обсебени в партньора ви.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Вашата връзка се е превърнала във всичко, за което говорите

обсебени
Знаци, че може би сте обсебени от партньора си

Когато сте навън с приятели, хващате ли ги да се разсейват или да въртят очи, когато се повдигне темата за връзката ви? Ако бъдете честни, осъзнавате ли, че сте говорили за тях през цялото време, докато сте били с приятелите си, и просто не можете да се спрете?

Това е поведение, което трябва да разгледате по-отблизо. Това са „мисловни изблици“, които дразнят приятелите ви, тъй като всяка тема на разговор, която споделяте, се превръща в подкана да говорите отново за половинката си.Това означава, че вие сте обсебени в партньора ви.

И ако повечето от това, което казвате за партньора си, се състои от дълги сесии за изпускане на въздух, това е още една индикация, че има по-дълбоки проблеми във връзката. Ако непрекъснато разказвате на приятелите си за връзката си, има вероятност да сте обсебени от посоката и дълбочината на връзката. Това може да ви каже нещо за това дали това е правилният партньор за вас.

Винаги сте на емоционално влакче в увеселителен парк

обсебени
Знаци, че може би сте обсебени от партньора си

Друг признак, че сте обсебени от връзката си, е, че емоциите ви са станали непостоянни и непредвидими. „Манията има необичайно колебливи възходи и падения. В един момент си на върха на света, а в следващия момент си в отчаяние и се чудиш дали любимият ти още те обича.“Един ясен признак на мания е да забележите екстремни емоционални промени в себе си, защото партньорът ни е придобил по-висок статус в живота ни.Това отхвърля рационалното ни мислене.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Нуждите на вашия партньор винаги надвишават вашите нужди

В допълнение към това, че вашето благосъстояние зависи от благосъстоянието на партньора ви, знак че сте обсебени и съзависимост е поставянето на техните нужди и желания пред вашите собствени нужди и желания. Ако установите, че случаят е такъв и постоянно се натискате с партньора си, вероятно имате проблем с границите.

Хората, които нямат граници във взаимоотношенията си, често изпитват отчаяние, това чувство на Аз не съм добре, ако ние не сме добре или имат силна склонност хората да угаждат на другите и да минимизират собствените си нужди и желания.Чувството, че сте обсебени от една връзка, може да влезе и в тази сфера.

Вашите приятели и семейство ви казват, че са загрижени

обсебени
Знаци, че може би сте обсебени от партньора си

Това може да изглежда очевидно, но ако няколко от вашите приятели и семейство ви кажат, че сте твърде обсебени или зависими от връзката ви, вероятно сте. Ако установите, че вече рядко виждате приятелите и семейството си (което може да е причината да ви разкажат за това), това също е червен флаг. Да пренебрегваш семейството и приятелите си никога не е добра идея, но може да се случи, ако направиш партньора си приоритет.

Може да е лесно да отхвърлите това, което близките ви хора имат да кажат за връзката ви, но в крайна сметка вашата гледна точка винаги ще бъде малко предубедена. Изслушването на вашите приятели и семейство е важно в тази ситуация, защото може да бъде невероятно трудно да разпознаете обсебваща или взаимозависима връзка, когато сте в такава. Ако хората се опитат да го извикат или посочат, че се чувстват „задушаващи“ [или] „твърде нуждаещи се“, това може да се почувства като абсолютна атака към сърцевината ви.

Не забравяйте, че с неумерените граници ние нямаме ясно усещане за себе си, така че да бъдем извикани по този начин наистина може да бъде огромен удар върху нашата самооценка, ако не сме в състояние на здравословно самосъзнание.

Tagged ,
на горе