6 причини защо жените изневеряват
Психология

6 причини защо жените изневеряват

Чудили ли сте се защо жените изневеряват? Изневярата е един от най-разпространените проблеми във връзките, но все още има голямо неразбиране относно причините за това поведение. Някои са склонни да повярват, че мъжете са тези, които най-често изневеряват, но в действителност жените също могат да бъдат изневеряващи партньори.

Точният брой на жените, които изневеряват, е труден да се изчисли, тъй като много от тях не желаят да говорят за това. Въпреки това, изследванията показват, че все повече жени се обръщат към изневярата като начин да изразят своята недоволство от текущата им връзка.

Една от главните причини за изневярата при жените е липсата на внимание и уважение от страна на партньора. Ако жената се чувства пренебрегната или незначима във връзката, тя може да търси утеха в друг мъж, който я приема и уважава. В някои случаи жените изневеряват, за да потвърдят собствената си привлекателност и да усетят, че са желани и ценени.

Искате да излезете с него? Поканете го

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

infomax-logo-50-15-HW  Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

6 причини защо жените изневеряват

1. За да си отмъстят

изневеряват
6 причини защо жените изневеряват снимка: pinterest

Това е основната причина жените да изневеряват. Изневярата на вярна жена ги наранява до дъното. Някои се отказват, но някои от тях мамят и се уверете, че сте научили за това, за да опитате собственото си лекарство.

2. Когато се чувстват неоценени

изневеряват
6 причини защо жените изневеряват снимка: pinterest

Да намериш жена не е трудна работа. Задържането й е истинската работа. Когато една жена е влюбена, тя ще инвестира в тази връзка. Тя ще положи много работа, за да се увери, че връзката е пламнала. Ако в даден момент се почувства, че е сама в това, тя ще намери някой, който оценява нейните усилия и работи толкова усърдно, колкото и тя. И така жените започват да изневеряват.

3. Когато намерят по-добър мъж

(Той не беше достатъчно мъж за мен) Чували ли сте тази песен преди? Мога да кажа, че има толкова много начини, които правят един мъж по-добър от друг. Зад всеки успял мъж стои жена, но повярвайте ми никоя жена не иска да стои зад мъж, който не иска да бъде успешен на първо място. Жените ще заменят мързеливия мъж-дете с по-добър мъж и ще му помогнат да стигне до върха.

Достатъчно мъж ли си за срещи? Между другото, скъпи жени, никога не казвайте на мъж, че друг мъж е много по-добър от него, освен ако нямате достатъчно умения по карате. Тези глупости унищожават егото на човека, а човек без его е като човек без ум. Той може да ви нарани тежко. Ако чувствате, че вашият човек не е достатъчен, просто се отдалечете и ако е възможно, никога не му казвайте защо. Жените изневеряват, когато намерят по-добър мъж.

4.За финансови печалби

Светът, в който живеем днес, много жени са жертви на това. Обещават ни работа, пари и ваканции в замяна на секс. Много жени (тези във връзки или не) всъщност попадат в това, само за да успеят в живота или да бъдат в крак с тенденциите. За пари жените изневеряват.

5. Ако те никога не са те обичали на първо място

изневеряват
6 причини защо жените изневеряват снимка: pinterest

Понякога жените се поддават на връзки не защото обичат човека, а поради други причини като финансовите печалби и титлата ви. Искате да знаете нещо смешно, понякога влизате във връзки от съжаление. Лоша идея! Затова жените изневеряват.

6.Когато са сексуално лишени

изневеряват
6 причини защо жените изневеряват

Ние всички сме сексуални същества и ако не успеете да дадете на жена си достатъчно секс, тя може да го направи другаде. И между другото, когато отказвате на жена си това, на кого давате? Жените изневеряват, когато са сексуално лишени.

Tagged , ,
на горе