5 признака, че сте повече от приятели, дори да нямате официална връзка

5 признака, че сте повече от приятели, дори да нямате официална връзка
Любов и партньорство

5 признака, че сте повече от приятели, дори да нямате официална връзка

Неофициалните запознанства са, когато двама души имат отношения, които надхвърлят обикновеното приятелство, но все още не са прераснали в официална връзка. Често те включват прекарване на време заедно, занимания и развиване на емоционална близост.

Въпреки че може да има елементи на романтика и привличане, липсва ясен ангажимент или етикет, който да определя действителната връзка. Неофициалното запознанство може да бъде преходна фаза, в която и двете лица изследват чувствата си и потенциала за по-дълбока връзка, без да се ангажират официално с партньорство.

5 признака, че сте повече от приятели, дори да нямате официална връзка

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Вдъхновяващи цитати, които да ви държат Мотивирани За Успех в Живота

5 признака, че за него сте в приятелската зона

Ето и 5 сигурни признака, че с него сте повече от приятели, дори да нямате официална връзка:

Чувствате искра от енергия и вълнение, когато сте заедно

Един от класическите признаци, че сте във връзка, без да знаете, е, че усещате прилив на позитивизъм, повишен ентусиазъм или вълна от щастие, когато сте около този човек. Възможно е да усещате прилив на пеперуди в стомаха си и да споделяте фантастична химия. Този вид усещане показва остра, ескалираща и фино настроена емоционална реакция един към друг и е ясен показател за по-дълбока връзка, която е нещо повече от обикновено приятелство. Дори да нямате официална връзка, ако чувствата и на двамата са взаимни, това е знак.

И двамата участвате в изключителна комуникация

Ако и двамата давате приоритет на това да поддържате връзка, да споделяте подробности от деня си, да обсъждате мисли и чувства и дори да се забавлявате, този вид комуникация и връзка се различава от обикновените приятелства. По време на разговорите и двамата използвате „ние“, вместо да се обръщате поотделно към „аз и ти“. Това поведение отразява динамиката на двойката, дори и тя да няма все още официална връзка.

Между вас прехвърчат искри и закачливо флиртувате един с друг

Ако взаимодействието ви включва закачки, шеги и комплименти един на друг по флиртаджийски начин, тогава това поведение надхвърля обичайните приятелски закачки и добавя намек за романтичен или интимен подтекст. Това поведение подсказва, че и двамата се наслаждавате на динамиката на романтичното напрежение и се чувствате комфортно да изразявате чувствата си по начин, който е нещо повече от приятелски. Това е период на преход от приятелските отношения към зараждането на официална връзка помежду ви.

И двамата често обсъждате срещи помежду си

Един от често срещаните признаци за неофициална връзка е воденето на разговори за връзки и запознанства един с друг. Тези дискусии могат да включват споделяне на личен опит, мнения за различни видове връзки или дори обсъждане на това, което и двамата търсите в един партньор. Фактът, че тези разговори стават естествено, означава, че и двамата се чувствате комфортно да обсъждате въпроси, свързани с романтиката и връзките помежду си.

Срещате объркване и изпитвате смесени чувства

Друг белег на това, че сте повече от приятели е, когато започвате да изпитвате объркване за това какво изпитвате към него и да имате смесени чувства. Може и двамата да усещате, че отношенията ви са нещо повече от приятелство, но все още не сте ги превърнали в официална връзка. И двамата продължавате да си пишете, разбирате неизречените думи на другия, на лицето ви се появява естествена и успокояваща усмивка, когато сте заедно, или усещате продължително чувство на копнеж, когато сте разделени. Всичко това е признак, че между вас вероятно има неизказани чувства. Ако ситуацията при вас е такава, не забравяйте да проведете разговор, за да получите потвърждение на съмненията си и защо не да започнете официална връзка.

Заключителни мисли:Наясно сме, че започвайки романтични отношения с близък приятел, рискувате да провалите всичко, ако нещата не се получат. Но в противен случай винаги може да се питате какво е щяло да стане, ако сте се осмелили да направите първата крачка. Така че просто бъдете честни с човека до вас и обсъдете всички предимства и недостатъци от започването на официална връзка.

Вижте още:

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

Силната жена знае какво иска и как да го получи, защото има характер

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Бог има план за теб. Просто повярвай

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе