Поведението при мъжете, което издава изневяра
Любов и партньорство

Поведението при мъжете, което издава изневяра

 

Кормак Маккарти е казал: „Човек никога не знае от какъв по-лош късмет го е спасил лошият му късмет“.

Изневярата боли. Ужасно много. Това е най-неприятното нещо, което трябва да преживее една жена. И дори в повечето случаи изневярата остава непреживяна. Отворена рана, която не може да зарасне. Счупено доверие. Разбито сърце. Повърнати надежди. За любов. Вярност. Щастие. „Завинаги заедно“ вече не съществува. Останало е. В миналото. И няма връщане назад. Вторият шанс е загуба на време. Не е същото. И никога няма да бъде. Доверието го няма. Чувствата – изстинали. И да – не пожелавам на никоя жена да й се случи. Но това е животът – цикъл от неочаквани събития, които те променят, изграждат като личност и правят по-силна. И дори в момента да четеш това, със сълзи на очи, повярвай – той не те заслужава. И всичко, което ти се случва в момента е за твое добро. Имай вяра. Всичко ще се нареди.

Но ако те превземат съмнителни мисли, дали половинката ти е вярна, то ние ще ти помогнем да разчетеш сигналите, които го издават, че ти изневерява.

Твоята интуиция

Подозирането, че има нещо е първият знак у много жени. Интуицията не винаги се оказва вярна, но все пак щом чувстваш, че нещо не е наред, често това означава, че си забелязала нещо подсъзнателно. Един съвет – ако те тормози някоя мисъл, просто седни и поговори с него. Може би грешиш и той просто преминава през тежък период и затова се държи странно.

Технологията издава

Днес е много по-лесно да изневериш на половинката си. Социалните мрежи ти предоставят голямо разнообразие от жени, които не биха се замислили дори за миг да излязат с някой, дори и той да е обвързан. Ако партньорът ти има парола на телефона си, излиза от стаята, когато някой му се обади или не ти позволява да използваш телефона му, то със сигурност този човек крие нещо от теб.

Общите ви приятели забелязват, че нещо не е наред с вас

Често приятелите и семейството ви ще забележат, че нещата между вас не са както преди и ще започнат да задават въпроси. Най-вероятно сте се държали странно, карали сте се пред тях или са усетили напрежение между вас, което преди е липсвало.

Нещата не се връзват

Започнал ли е да променя ежедневието си поради липсваща основателна причина? Като например да тръгва за работа по-рано сутрин от обичайното или пък да се връща по-късно. Или може би ти е казал, че е излязъл с приятел миналата седмица, но по-късно разбираш, че този негов приятел всъщност не е бил с него.

Той е прекалено внимателен

Забелязваш, че започва да отделя повече време за теб. Държи се странно приятно. Обсипва те с подаръци, комплименти. Започва дори да те отменя в домакинската работа. Това е така, защото може би се чувства виновен и иска по някакъв начин да компенсира факта, че ти изневерява.

Раздразнителен е

Когато започнеш да му задаваш въпроси, той се изнервя и бързо сменя темата. Тогава със сигурност не иска да провеждате този разговор, защото най-вероятно крие нещо.

Обвинява те в изневяра

Една неочаквана, неприятна и обидна за всяка жена реакция. По този начин, той се надява и вие също да го мамите, за да не се чувства толкова виновен. Бъдете внимателни, мъжете често пъти са по директни от жените.

 

 

Tagged , , , ,
на горе