7 ефективни начина да накарате мъжа си никога да не ви изневерява

7 ефективни начина да накарате мъжа си никога да не ви изневерява
Любов и партньорство

7 ефективни начина да накарате мъжа си никога да не ви изневерява

 

Ако някога сте се замисляли за причините, поради които мъжете изневеряват, няма нужда да се затормозявате повече с това. Просто е – мъжете изневеряват не защото не са влюбени в теб, а защото се страхуват, че няма да направиш нещата, които те биха обичали, твърди психологът и специалист по семейни отношения Андрю Брактън.

Мъжете се нуждаят от различни неща в леглото и дори ако е сладко да имате рутина в леглото, с която се чувствате най -добре, те понякога жадуват повече и ако не можете да им предоставите това, от което се нуждаят, те ще се опитат да го намерят на различни места, обяснява специалистът.

 

 Няколко ефективни начина да накарате мъжа ви никога да не ви изневерява.

 

Поемете инициатива в леглото

 

 

Ако от 10 години мъжът винаги е този, който инициира ласките в леглото, вероятно  трайно се е настанила скуката и рутината.

Ако никога първа не показваш желание за интимност, това вероятно кара мъжа да се чувства зле и да се пита дали все още е достатъчно добър за теб и дали го обичаш. (Да, момчетата също имат чувства).

Поемете инициативата, опитайте нови неща в леглото

 

 

Може би двамата сте били в дългосрочна връзка и отдавна практикувате един и същи вид ласки. Това може да накара мъжа ви да се насити на всичко и да го накара да иска промяна.

 

 

Бъди себе си

 

 

Мъжете харесват жени, които стоят здраво на земята, така че не се променяйте, защото вашият мъж иска това, а защото чувствате, че сте готови за промяна.

 

Ако се държите така, както вашият мъж иска да се държите, той ще си помисли, че нямате много самочувствие и че сте слаби. Така че, каквото и да правите, бъдете себе си, дори и да не му харесва.

 

Контролът не е опция

 

 

Ако се опитате да контролирате мъжа си, то знайте, че това е най-прекия път към разрушаване на отношенията ви. Никой мъж няма да стои при жена, която иска да знае всяко негово движение и за какво говори с приятелите си.

Така че, дайте му време и пространство и покажете доверие в него. Ако нямате това, няма смисъл да сте заедно.

 

Оставете го да използва свободното си време както иска

 

 

Ако иска да отиде на футболен мач с приятелите си, не му казвайте да стои вкъщи с вас и да ви помага с домашните ви задължения.

 

Точно като вас, той има право да прекарва свободното си време така, както му харесва, така че не го задържайте.

 

Внимавайте с думите си

 

 

Жените понякога казват неща, които нямат предвид и за които по -късно се чувстват зле. Така че, независимо дали сте му ядосани за неща, които е правил преди или прави сега, не показвайте това с думите си.

 

Не го наричайте с имена и не го обиждайте. След час ще ви мине, но той никога няма да забрави как сте се държали.

 

Направи го приоритет

 

 

Безспорно е много трудно да намерите баланс между работата си, децата, партньора си и приятелите и семейството си. Понякога изглежда като невъзможна мисия.

 

Но ако не искате мъжът ви да намери друга жена и да ви изневери, ще трябва да го направите приоритет. Покажете му, че е достоен и че се чувствате добре, когато сте с него. Той трябва да знае, че все още го обичате и че обичате да сте близо до него.

 

 

 

 

Покажете му, че и сама сте добре

 

 

Ако покажете на мъжа си, че имате свой собствен кръг от приятели и че сте напълно независима жена, той ще иска да бъде с вас. Той няма да ви приеме за даденост и ще си мисли, че като е избрал вас, е ударил джакпота.

 

Ако му покажете, че ще се оправите независимо дали е там или не, той никога няма да мисли за измама с друга жена, защото ще използва цялата си енергия, за да ви преследва и да ви направи само негова.

 

 

 

Tagged , , , , , ,
на горе