Защо младите мъже харесват по-възрастни жени
Любов и партньорство

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени

 

 

Днес, възрастта за по-младите мъже е просто число, на което не отдават особено голямо значение. Но и светът стана толкова модерен, че за никого не е изненада, новата тенденция, момчетата да флиртуват с по-големи от тях жени.

Според онлайн проучване около 30 процента от мъжете, предпочитат жени, които са 10 или повече години по-възрастни от тях. Но в това няма нищо нередно, дори напротив. Жената е красива във всяка една възраст, в която се намира. Влюбването в такава жена може да е изключително вълнуващо. Нежният пол е на такава възраст, че ясно знае от какво има нужда и кого иска до себе си. Затова няма да позволи да губете напразно времето ѝ.

Вижте защо мъжете предпочитат връзка с по-зрели от жени.

 

По-възрастните жени са уравновесени

Мъжете харесват установените и уравновесени жени, които са взели живота си в ръце. Партньор, на който може да се разчита. Тези жени са амбициозни и тяхното единствено желание е да постигат успех след успех. Кариерата за тях е на първо място. Според проучване, мъжете, които имат връзка с такава жена, претърпяват редица положителни промени.

Зрелите жени имат голям опит

Още една положителна тяхна черта е, че имат достатъчно, както житейски, така и професионален опит. Те много добре знаят какво се харесва най-много от мъжете и още по-важното е, че са отворени за нови експерименти, без да имат задръжки и притеснения. Дори и да знаят, че връзката им няма да продължи дълго, те са склонни да й се наслаждават. Според изследвания по-възрастните жени са по-малко суетни от по-младите. Запознанството с такава жена е вълнуващо изживяване, което ще даде на мъжете много опит.

Те са честни и широкоскроени

Тези жени са честни и директни към теб. Няма да ти спестят нито дума, от това, което искат да ти кажат. При тях картите винаги са на масата и точно заради това, връзката с тях е толкова гладка и безпроблемна. Дават достатъчно пространство на партньорите си без да са предубедени, че прекалената мъжка свобода не води до нищо добро.

Не се нуждаят от непрекъснато внимание

Повечето млади момичета обичат сладникавите думи и винаги искат да бъдат център на внимание в твоите очи. За разлика от по-възрастните, които са вече на такъв етап от живота си, в който това им се струва детинско и са прекалено заети с кариерата си, за да изискват постоянно внимание от половинката си.

Предпочитат тихите места за отдих

Когато имат нужда от уединение избират чаша вино и хубава книга пред шумните купони и тълпите от непознати хора. Това със сигурност ще спести на мъжа притеснението, че приятелката му се забавлява в клуб, и кой знае още какви неприятни мисли изникват в главата му.

Те са независими, а мъжете са луди по тях

Няма нищо по-привлекателно за един мъж от независимата жена. Те живеят по собствените си правила и вярвания и трудно могат да допуснат някой да промени това. Не чакат на някой друг да ги направи щастливи. Имат собствени пари и са щастливи със себе си. Именно заради това независимите жени са истинско предизвикателство за мъжете.

Винаги ще те подкрепят

По-възрастните жени винаги ще ти дадат правилния съвет и нужната подкрепа. С времето са осъзнали колко важно е това някой да бъде то теб. Имат достатъчно опит, разумни са и знаят много добре как да се справят с всеки един проблем, независимо колкото голям е той.

 

 

Tagged , , , , , ,
на горе